Skip to content

Vilka är de bästa Bluetooth-headseten just nu

Att njuta av en bättre ljudupplevelse är nödvändig för flera aktiviteter som beatmaking. För att få en exakt och realistisk återgivning är det viktigt att få ett avancerat tillbehör. Bluetooth-headsetet är en av de mycket lämpliga utrustningarna för denna typ av aktivitet. För att hjälpa dig att göra ett klokt val, upptäck sedan de bästa Bluetooth-headseten för tillfället.

Sony WH-1000XM3

Med sin nya modell med aktiv brusreducering WH-100X letar Sony efter varumärket Bose. Sony WH-100XM3 är nu den första när det gäller Bluetooth-hörlurar. Det är därför den här listan börjar med honom. Faktum är att den här nya produkten av japanskt ursprung har utmärkt prestanda på alla nivåer. Det är bästa Bluetooth-headsetet alla kriterier kombinerade. Det erbjuder sublimt ljud för hörseln och förbättrad komfort jämfört med tidigare modeller.

Dessutom har den en bra batteritid på 30 timmar och en USB-C som gör att den kan få en mycket snabb laddning. Tillbehöret har också pekreglage som ger exceptionell bekvämlighet. Det bör dock noteras att detta headset, så kraftfullt som det är, inte kan ansluta till flera källor samtidigt. Bortsett från det är priset proportionellt med enhetens kvalitet. Detta är därför ett bättre värde för pengarna.

Sennheiser Momentum 3

För det andra i listan fortsätter den trådlösa Sennheiser Momentum 3 att leva upp till sin släktlinje. Detta beror främst på det högflygande, grundläggande, men ändå exakta och klara ljudet som det ger. Den har effektiv brusreducering. Det kan dock inte matcha sin berömda konkurrent som är lite högre upp. Vi måste intyga att dess oklanderliga design erbjuder tillfredsställande komfort. Å andra sidan bör det noteras att dess största nackdel är priset. Det är faktiskt dyrare än Sony WH-100XM3. Sennheiser Momentum 3 har dock förtjänsten att vara bland de bästa Bluetooth-headseten.

Bose QuietComfort 35

Tidigare år var Bose QC35 högst upp på listan när det gäller de bästa Bluetooth-hörlurarna. Han är en förfader som fortfarande förtjänar sin plats i denna topp. Faktum är att det fortfarande håller sina föreställningar från förr. Det erbjuder oklanderligt ljud och exceptionell användarkomfort tack vare sin design. Å andra sidan ger den nya versionen inte tillräckligt med nyhet, bara en extra knapp för att starta Google Assistant. Det är därför det hamnar på tredje plats här. Det bör dock noteras att Bose QC35 representerar en riktig pärla i Bluetooth-headsetvärlden.

JBL Live 650 BTNC

JBL Live 650 BTNC aktiva brusreducerande trådlösa hörlurar ger bättre valuta för pengarna. Det ger faktiskt ett rikt ljud på marknadsledarnas nivå till ett mycket intressant pris. Den är kompatibel med Google Assistant och Alexa. Mycket ergonomisk, den drar nytta av en robust och vikbar design som gör att du enkelt kan förvara den i fickan. Det bör noteras att den senare ingår i leveransen av produkten.

Detta Bluetooth-headset kan ansluta till många källor tack vare Bluetooth 4.2-anslutningen. Du kan också ställa in den med appen My JBL Headphone. Å andra sidan har den en autonomi på 20 timmar vilket är mindre än konkurrenterna. På samma sätt är dess aktiva brusreducering lite mindre effektiv. Men på grund av dess pris förblir detta Bluetooth-headset en säker satsning.

Marshall Major III Bluetooth

Den tredje versionen av Marshall Major Bluetooth-hörlurarna presenterar sublima fysiska utvecklingar. Det är dessutom det senare som gör att det får komfort och ergonomi. Det är det mest bekväma bland alla andra produkter i sitt varumärke. Även de som är dyrare kan inte konkurrera med det när det gäller komfort. Nivån på Bluetooth-anslutningen är utmärkt och erbjuder mycket tillfredsställande ljudåtergivning.

Marshall Major III Bluetooth har en mycket snygg design med en titt på märkets gitarrförstärkare. Den har en autonomi på 30 timmar vilket är långt över genomsnittet. All denna arsenal som läggs till sitt mycket attraktiva pris gör den till en vacker produkt.

Jabra Elite 85h

Jabra Elite 85h är en riktig modell för ergonomi. Den integrerar flera applikationer och funktioner som du enkelt kan komma åt och konfigurera. Det är ett aktivt brusreducerande trådlöst Bluetooth-headset som ger dig möjlighet att hantera dina telefonsamtal. Det låter dig också använda en inbyggd röstassistent. Dessutom erbjuder den en oåterkallelig ljudåtergivning följt av en utmärkt balans mellan höga och låga frekvenser.

Dess exceptionella design och kvaliteten på dess konstruktion gör att du kan bära den utomhus, även i dåligt väder. Slutligen varierar dess autonomi mellan 36 och 41 timmar beroende på hur du använder aktiv brusreducering.