Skip to content

Urbanista New York hjälmetest

Urbanista grundades i Stockholm 2010. Företaget distribuerar dessa produkter över hela världen (säljs av mer än 10 000 återförsäljare). De designar hörlurar, hörlurar och högtalare. Tokyo, Berlin, Seattle: namnen på deras produkter hyllar stora metropoler. För sitt brusreducerande Bluetooth-headset valde de USA: s största stad i termer av människor och smeknamnet Big Apple: New York. Låt oss ta reda på det tillsammans testa de olika egenskaperna hosUrbanista New York.

Bra poäng
– Kraftfull bas
– Trådlös anslutning
– bekvämt


Negativa poäng
– ANC
– Diskant och mellanregister saknar balans

Urbanista New York hjälm


Urbanista-New-York-recensioner

Hjälmen kommer i en standardkartong, den är ganska robust. Detta kommer att vara användbart om du vill förvara hjälmen på ett säkert sätt. När lådan är öppen placeras hjälmen i skum för att skydda den. Inuti hittar du Urbanista New York Bluetooth-headset, en mikro-USB-laddningskabel, en 3,5 mm ljudkabel (om du inte vill använda Bluetooth-anslutningen), en flygplansadapter och ett skyddskåpa. Du kan köpa allt för 150 € på Amazon-webbplatsen!

Urbanista New York Test


Urbanista-New-York-test

Varumärket Urbanista har alltid känt hur man designer vackra produkter, dessutom erbjuds de till mycket attraktiva priser. Hjälm New York Dark Clown har en minimalistisk design med mycket rena kurvor, men den har en mycket modern design. Det säljs lite dyrare än de andra Urbanista-hjälmarna. På varumärkets officiella hemsida hittar du de olika hörlurarna de erbjuder, priserna varierar från 69 € till 150 €.

Urbanista New York-headsetet är större än Urbanista Seattle-headsetet, som som en påminnelse var bland de bästa trådlösa hörlurarna på 2017. Bortsett från en blank plastbit som gör att hörlurarna kan rotera är headsetet färgat. Matt svart . Hjälmen finns också i grå och vit, säljs till samma pris som den kallas New York Moon Walk. Urbanista-logotypen är diskret placerad i vitt på varje gångjärn och bokstäverna “L” och “R” är tryckta på insidan av öronkåporna.

Funktioner och design


Bluetooth-headset-Urbanista-New-York

Uppsättningen är ganska liten jämfört med vissa konkurrenter. Hörlurarnas skal är lätt igenkännliga, de använder en mycket enkel design. Det finns bara en liten, platt, oval plastbit på utsidan. Materialen som används för designen av hjälmen är desamma som på Seattle-hjälmen. Förutom att på New York Dark Clown-hjälm mekanismen för att fälla hörlurarna är av bättre kvalitet, den är mer robust. Den är kompakt och lätt att transportera, hörlurarna är anslutna mot bågen. När den väl har vikits, behöver du inte längre skjuta in den i skyddskåpan.

När du placerar Urbanista New York på huvudet är det bekvämare än Urbanista Seattle. Trycket är väl fördelat, de anpassar sig till olika huvudmorfologier. Den är utrustad med minneskumplattor. Och till skillnad från vissa konkurrenter om du trycker på skummet med fingret deformeras det och du kan se att det återgår till sin ursprungliga form. Även efter att ha använt det mellan 4-5 timmar i rad fanns det inget obehag, det sitter verkligen säkert på huvudet. Kuddarna är täckta med konstläder av mycket god kvalitet, det ser ut som äkta läder. För att hålla uppsättningen flexibel och minimalistisk är pannbandet vadderat med ett tunt gummiband.

Den trådlösa anslutningen har blivit en vanlig teknik, på urbanista new york dark clown är det mest intressanta systemet aktiv brusreducering. Du slår på och av den med knappen på vänster öronkåpa. Tyvärr är ANC inte lika effektivt som med Bose QC35, det isolerar dig helt från omvärlden. Mikrofonerna på utsidan av skroven dämpar ljud, de undertrycker dem inte. Om du använder headsetet när du tar buss eller tåg kommer bullret runt dig bara att minskas. Om du letar efter ett headset som har ett bra aktivt brusreduceringssystem och som inte är för dyrt, kan du välja Bose QuietComfort 25. För 200 € erbjuder det bättre funktioner och prestanda, ANC är effektivare.

Prestanda och ljudkvalitet


test-Urbanista-New-York

När ANC aktiveras erbjuder Urbanista New York headset 16 timmars användning mellan varje laddning och 25 timmar när ANC är avaktiverad. Det tar mellan 2 och 3 timmar att ladda headsetet helt. Du laddar upp den genom att ansluta mikro-USB-kabeln till höger hörlurar. Var försiktig, eftersom headsetet inte använder en sensor för att berätta om headsetet är slitet stängs ANC inte av automatiskt. Om du glömmer att stänga av det laddas batteriet över natten. Den trådlösa anslutningen är stabil, det finns ingen störning. Det är ännu mer funktionellt än med Seattle-hjälmen. I New York City beslutade Urbanista att inte använda pekreglage. På höger öronkupa finns det tre fysiska knappar, två för att ändra volymen och den mellersta knappen, för att styra uppspelning / paus. Om du trycker på mittknappen flera gånger startar telefonens virtuella assistent.

Urbanista New York har kraftfull bas, den typ av bas som finns i en subwoofer (högtalare avsedd att återge de lägsta ljudfrekvenserna i ljudspektrumet). Bas som gungar golvet och ger dig gåshud. Om du är en elektromusikälskare kommer du verkligen att uppskatta det, ljudet saknar inte kraft. Men New York Dark Clown handlar inte bara om kraftig bas. Det har en utmärkt ljudbild för detta pris. Enda klagomål, diskanten och mids är inte tillräckligt närvarande, de saknar balans. New York har ett brett ljud och stor baskraft.

Slutsats


hörlurar-Urbanista-New-York

Om du är ett fan av kraftfull bas eller bara letar efter hörlurar som kan leverera kraftfullt ljud, kanUrbanista New York kommer att kunna tillfredsställa dig. Kraften som den injicerar i elektromusik är mycket trevlig. Det är en bekväm hjälm med minimalistisk design. Vi klandrar honom bara för ANC som inte är lika effektivt som med ett Bose-headset. Och bristen på närvaro av toppar och mellanhänder.

Urbanista New York Bluetooth-hörlurar med mörk clown


köp nu