Skip to content

Testar KitSound Harlem-hjälmen

Varumärket Kitsound erbjuder olika produkter till salu. Hörlurar, hörlurar, högtalare och olika ljudtillbehör. Hörlurarna som erbjuds av företaget faller i kategorin low-end, eftersom de dyraste hörlurarna på deras officiella webbplats säljs för 70 €. Det trådlösa headsetet KitSound Harlem är ännu billigare eftersom det säljs för cirka fyrtio euro. Det finns tusentals referenser framför honom, kommer han att kunna skilja sig från tävlingen? Hitta svaret på denna fråga precis nedan i vår testa.

Bra poäng
– Autonomi
– Design
– Ljudets kraft


Negativa poäng
– Förstärkt bas
– Komfort

KitSound Harlem-hjälm


KitSound-Harlem-test

Denna hjälm är uppkallad efter ett New York-kvarter: Harlem. Detta distrikt är ett av de viktigaste centrumen för musikalisk skapelse i USA. Harlem är känt för sitt rika musikarv. Hard bop, salsa, gospel, det är en riktig blandning av musik, nya talanger och musikgenrer.

Hjälmen levereras i en genomskinlig plastlåda, på kartongen hittar du hjälmens olika specifikationer. Den är kompatibel med Bluetooth-teknik, den har en mikrofon för att svara på dina telefonsamtal, den har 30 timmars batteritid och kontrollknappar. Inuti hittar du KitSound Harlem hjälm, en mikro-USB-kabel för att ladda den, en 3,5 mm ljudkabel – mikro-USB och användarhandboken. Du kan köpa hjälmen för cirka 40 euro på Internet!

KitSound Harlem-test


test-KitSound-Harlem

Harlem Bluetooth KitSound är ett hörlurar med hörlurar, dynorna ligger på brosket i öronen. Det är inte särskilt bekvämt. Öronkopparna är vadderade och de är ganska flexibla. Men när du väl har placerat dem på huvudet vilar dynorna på dina öron och det finns en värmeeffekt som känns mer och mer när du använder hörlurarna. Om du bär glasögon blir du också generad när du använder den. Efter en timmes användning tvingas du ta bort hörlurarna från öronen och ta en paus. Detta problem är inte specifikt för KitSound Harlem, kan vi hitta samma problem för många hörlurar. Komforten är inte tillfredsställande.

Funktioner och design


hjälm-KitSound-Harlem

Å andra sidan, inget fel med designen, du kommer till och med att bli positivt överraskad. För en hjälm som säljs till detta pris, KitSound Harlem Wireless är designad med bra material. Men för att kunna erbjuda ett sådant pris var de naturligtvis tvungna att göra eftergifter. Hjälmen finns i flera färger: svart, blå, svart / rosaguld och lila. Pannbandet och öronkopparna är vadderade med standardskum. Öronkoppskalarna är gjorda av plast, på vissa konkurrerande headset (säljs lite dyrare) är de gjorda av aluminium. Plast är mindre motståndskraftigt mot stötar och oavsiktliga droppar. Det utdragbara huvudbandet använder material av bättre kvalitet och är lätt att justera. Vi är väldigt långt från toppen av sortimentet, men för detta pris är finishen och hjälmens design riktigt korrekt.

Kitsound har lagt till ett jogghjul på vänster öronkåpa för att styra din musikuppspelning, ljudspårväxling och volym. Denna typ av kontroller är mer lämpliga än touchkontroller. Det enda problemet är att du använder hjulet för att både byta ljudspår och ändra volymen. Det är alltid mer effektivt när en knapp är avsedd för ett specifikt kommando. Men genom att använda KitSound Harlem du kommer att vänja dig ganska snabbt. Mikrofonen är också integrerad i vänster hörsnäcka, du kan svara och avvisa dina telefonsamtal. På den högra öronkoppen hittar du USB-laddningsporten och en strömbrytare som du också använder för att para ihop headsetet med din smartphone. Kontrollerna är väl placerade och förblir väldigt diskreta, det förstör inte helhetens estetik.

Prestanda och ljudkvalitet


trådlösa hörlurar-KitSound-Harlem

KitSound Harlem-hörlurarnas autonomi är imponerande, det gör till och med bättre än vissa avancerade hörlurar (Bose QuietComfort 35 erbjuder 22 timmars användning). 30 timmars batteritid är en prestanda för ett trådlöst headset. Dagens trådlösa hörlurar har sina egna strömförsörjningar, batteriet är uppladdningsbart. Det finns knappast några hjälmar som drivs av batterier. Naturligtvis beror autonomi på de funktioner den erbjuder användaren, varav vissa förbrukar mer energi. Det finns inget standard hörlursuttag på harlem hjälm, den levereras med en 3,5 mm – micro USB-ljudkabel. Detta gör att headsetet kan användas i trådbundet läge.

Räckvidden för Bluetooth är 10 meter, vilket är standard för denna typ av headset. Det här är mer än tillräckligt, du lägger telefonen i fickan och det blir inget störningsproblem. Du kan ansluta headsetet till din smartphone genom att bara trycka på parningsknappen och söka efter headsetet i Bluetooth-menyn. Om enheten inte visas i listan startar du helt enkelt om KitSound Harlem trådlösa hörlurar.

Så snart du spelar din musik för första gången med Harlem KitSound känner du igen en riktigt kraftfull bas. Basljuden är dominerande, det är svårt att veta om toppar och mellanrum saknas eller om de drunknar av låga frekvenser. Men efter en viss tid och särskilt om du använder den med olika musikgenrer, kommer du att upptäcka att ljudet är mer detaljerat. Om du lyssnar på musik som betonar bas (hip-hop / electro) förstärker hörlurarna dem ännu mer. Å andra sidan för de andra musikgenrerna hanterar den ljudåtergivningen korrekt, det är till och med förvånande för ett ljudheadset som säljs till detta pris. Ljudet erbjuder mycket mer detaljer än du förväntar dig. Naturligtvis kommer ljudet aldrig att tävla med avancerade hörlurar. Men vissa konkurrenter som säljs i samma prisklass gör så mycket sämre. Passiv isolering skapar en bra barriär mellan dina öron och omvärlden. Men det är detsamma tack vare de låga frekvenserna att det yttre bullret minskar.

Slutsats


KitSound-Harlem-Bluetooth

De KitSound Harlem hjälm har fantastiska funktioner, imponerande batteritid och kraftfull ljudåtergivning. För cirka fyrtio euro har du en elegant och funktionell hjälm. Å andra sidan kommer den förstärkta basen (ljudåtergivningen förloras i detalj) och den övernaturliga designen (värmeeffekt) inte alla användare.

KitSound Harlem-hörlurar


köp nu