Skip to content

Taotronics TT BH22 Headset Review – Trådlöst headset

De Taotronics TT-BH22 erbjuder bra komfort, bra batteritid och acceptabelt ljud till detta pris. Det är långt ifrån estetiskt förfinat och dess ANC lämnar mycket att önska, men för dem som letar efter brusreducerande hörlurar utan att bryta banken är TT-BH22 ett bra val.

Bra poäng
– pris
– Ljudkvalitet
– Bra autonomi


Negativa poäng
– brusreducering
– Tillverkningskvalitet

Taotronics TT BH22 Aktivt brusreducerande Bluetooth-headset


headset-taotronics-tt-bh22

Taotronics TT BH22-headset har många funktioner till ett överkomligt pris. Den är utrustad med ett brusreduceringssystem, 25 timmars batteritid, 90 ° vridbara öronkoppar och 40 mm högtalare. Taotronics TT-BH22 ANC är efterföljaren till TT-BH21, till skillnad från sin föregångare, har TT-BH22 ett aktivt brusreduceringssystem.

Vad finns i boxen


taotronics-tt-bh22-test

När de har packats upp hittar du TT-BH22-hörlurarna, en bärväska, en USB-laddningskabel och en jackkabel. Du kan använda jackkabeln om headsetbatteriet är för lågt för att använda det i Bluetooth. Det finns också en användarmanual på flera språk. Du hittar den på Amazon för 60 €.

Funktioner och design


taotronics-tt-bh22-recension

Den visuella designen på Taotronics TT BH22-headsetet ser mycket ut som Bose QuietComfort. Men byggkvaliteten är inte där, allt är av plast. Till exempel, genom att trycka på uppspelningsknapparna på hörlurarna kommer du att känna denna plastiska effekt. Varumärket använde dock läder till pannbandet och öronkopparna. Som helhet förblir hjälmen lätt och det är en ganska bekväm hjälm. Öronkopparna är inte lika mjuka som Bose QuietComfort 35 II, men det närmar sig.

På den vänstra öronkoppen hittar du en 3,5 mm jack för trådbunden användning när batteriet är urladdat. På den högra öronkoppen hittar du ström / uppspelning / pausknapparna och närvaron av mikro-USB-porten för laddning. De Taotronics TT-BH22 viks enkelt tack vare 90 ° vridbara öronkoppar och det finns en fin ficka för att förvara den. Observera att det till det här priset erbjuder ett viktigt tillbehör bara för att skydda det, när vi vet att mycket dyrare hjälmar inte ger något skydd i förpackningen.

Prestanda och ljudkvalitet


taotronics-tt-bh22-recension

Sammantaget är ljudet balanserat med kraftig bas. Höjderna är något ljusa, de som inte tål den här typen av höjder kommer säkert inte att uppskatta detta ljud. Uppsättningen är ganska detaljerad, men Taotronics tt bh22 är långt ifrån att kunna möta avancerad konkurrens, det är inte en hörlur för audiofiler. Ljudet fokuserar runt ditt huvud istället för att skapa en känsla av rymd. Naturligtvis får du denna ljudkvalitet med ANC aktiverat.

När du stänger av ANC lider ljudkvaliteten i helvete. När den är avaktiverad dämpas musiken som om du lyssnade på musik på ett par högtalare täckta med flera omslag. Du måste därför hålla ANC aktiverad om du vill ha bättre ljudkvalitet. Konstigt nog TT-BH22 låter fantastiskt när den är inkopplad i kablar med ANC avstängd, vilket innebär att trådlös teknik är i pickupen.

På ANC-nivå är det nödvändigtvis mindre effektivt jämfört med branschledare som Bose och Sony. Det hörs ett hörbart väsande när ANC är aktiv och när det inte finns någon musik. Hörlurar dämpar omgivande ljud som fläktar, trafik och andra lågfrekventa ljud, men är mindre effektiva när det gäller att hantera högre frekvensljud. Det är lätt tryck när ANC är på. Livslängden på 25 timmar respekteras väl, den Taotronics TT BH22-headset har ett kraftfullt batteri, det är i nivå med trådlösa headset dubbelt så dyra.

Slutsats


meddelande-taotronik-tt-bh22

Taotronics TT-BH22 kan inte hänga med i high end konkurrens, men det är verkligen förvånande särskilt för detta pris. Du får verkligen vad du betalar för, en ANC-funktion, bra batteritid och acceptabelt ljud (med ANC på). Om du har lite mer pengar att spendera, se till Plantronics BackBeat Pro 2 för bra ljudkvalitet och bättre brusreducering, till ett rimligt pris jämfört med kvaliteten.

Taotronics TT BH22-headset


köp nu