Skip to content

Soul X-Tra Hjälmgranskning

Soul-X-Tra-test

Soul X-Tra ljudheadset finns i två färger, helt svart eller svart och blått (det är vadderingen på huvudbandet och dynorna som är i blå färger). Det finns bokstäverna “L” och “R” som skrivs ut i varje öronsnäckor. Denna korta visuella guide hjälper dig att placera hjälmen korrekt. Hjälmen är gjord av plast, den är inte av hög kvalitet men minskar hela vikten. Bågen har en halvöppen design, det finns små hål för luft att passera genom. Det är den blåfärgade stoppningen som skärs så att det blir ett luftflöde.

Kuddarna är täckta med syntetiskt material och är tillräckligt vadderade. Vid beröring är materialet lite grovt, men denna friktion gör att hörlurarna inte kan glida. Genom att använda dina hörlurar för sport kan öronkuddarna / öronkuddarna skadas av din svett. Det kan finnas fläckar och till och med en viss lukt. Du kan ha haft det här problemet tidigare om du lämnade din våta hjälm i din gymväska. Detta kommer inte att hända med Soul X-Tra, eftersom dynorna är avtagbara. Du tar bort dem för att tvätta dem, så är du säker på att du inte skadar högtalarna.

Funktioner och design


test-Soul-X-Tra

På utsidan av den högra öronkoppen hittar du multifunktionsknappen och knapparna “+” och “-” som låter dig ändra volymen och växla ljudspår. Knapparna är lyhörda och lätt urskiljbara. För att byta ljudspår håller du bara ned knapparna i några sekunder. På toppen av fodralet hittar du ett 3,5 mm hörlursuttag och micro USB-laddningsporten som är skyddad av en liten bit gummi. Och på baksidan av båda öronkåporna finns lysdioder. Du kan konfigurera dem så att de slås på permanent, blinkar intermittent eller helt enkelt stänger av dem. Detta är en mycket användbar funktion om du planerar att springa på natten, det förbättrar din synlighet och det är mer lugnande. Lamporna är placerade på toppen av ditt huvud, så att de inte blockeras, de är tydligt synliga.

När du bär Soul X-Tra för att träna förblir den på plats. Kuddarna sitter tätt mot öronen, men trycket är inte för mycket. Trycket på bågen är också mycket fördelat. Så länge du tränar stående aktiviteter är det inget problem att hjälmen inte rör sig. Å andra sidan, så snart du är horisontell (till exempel för en bänkpress) kan den glida ur huvudet. Detta problem är mer irriterande för människor som utövar horisontella sportaktiviteter. Annars kan du bära hjälmen i flera timmar utan obehag.

Soul X-Tra trådlösa hörlurar är lätta att transportera. Gångjärnen gör att hörlurarna kan fällas upp mot huvudbandet. Detta sparar utrymme när du transporterar den. Du kan också använda det hårda fodralet för att skydda headsetet när du är på språng. Det finns tillräckligt med utrymme inuti för att du ska kunna glida in mikro-USb-kabeln och 3,5 mm ljudkabel. Väskan har en karbinhake av aluminium så att du kan fästa den var du vill.

Prestanda och ljudkvalitet


Bluetooth-headset-Soul-X-Tra

De Soul X-Tra är utrustat med ett batteri som erbjuder 24 timmars autonomi. Människor som tränar mycket kommer att kunna använda det ett tag innan de laddas igen. Och så snart batteriet är urladdat kan du använda det i trådbundet läge. Det finns till och med en snabbladdningsfunktion. Om du upptäcker att batteriet är urladdat precis innan du tränar, koppla bara in det i 15 minuter för att få 150 minuters användning.

Ljudåtergivningen och isoleringen av Soul X-Tra är inte “Extra”. Öronkuddarna blockerar inte tillräckligt med omgivande ljud. Om du använder hörlurarna i ett gym kan du höra ljudet från människor runt omkring dig och musik som kommer ut från högtalarsystemet. Det som är bra är att om du tränar utomhussporter kommer du fortfarande att vara medveten om buller från utsidan. Du kommer att undvika att sätta dig i onödig fara.

Ljudet är acceptabelt, men vi rekommenderar att du använder en equalizer för att ändra rendering. Förbättra basen till exempel, eftersom den måste boostas på detta headset. Om du behöver musik för att motivera dig när du tränar Soul X-Tra hjälm kommer att kunna sända din musik ordentligt, så be inte om mer. Bluetooth-anslutningen är stabil, det finns inga problem som hindrar din användning. Du kan flytta dig upp till 10 meter från källan, detta är standarden för denna typ av produkt.

Slutsats


X-Tra-de-Soul

Även om ljudåtergivningen och isoleringen inte är extraordinära är Soul X-Tra en utmärkt hörlur för sport. Den har en bra passform, kontrollerna är lätta att använda och har en mycket bra batteritid. Du kan till och med tvätta dynorna och det finns lysdioder som gör att du kan vara synlig om du deltar i sportaktiviteter utomhus.

Soul X-Tra hörlurar


köp nu