Skip to content

Sol Republic Tracks Air hjälmetest

test-Sol-Republic-Tracks-Air

Som vi berättade för dig är det speciella med detta ljudheadset att de olika delarna är löstagbara. Du monterar hjälmen med önskade färger. Du kan ta bort bågen och beställa en annan färg på den officiella Sol Republic-webbplatsen eller direkt på internet. Bågen är tillräckligt flexibel men tillräckligt stark för att motstå vridning. Helheten är robust, de material som används för att utforma hjälmen kommer att hålla över tiden. Det som är synd är att det inte går att fälla ihop huvudbandet eller hörlurarna (denna funktion finns ofta på konkurrerande hörlurar). Detta skulle ha sparat utrymme när du lagrar det och särskilt underlättat transporten under resan. Vi kommer alla att uppskatta att tillverkaren tillhandahåller en transportpåse för att skydda Sol Republic spårar luft under dina utflykter utomhus.

Kuddarna på hörlurarna är ganska breda. Men Tracks Air-hörlurarna är definitivt en över-hörselmodell (dynorna vilar på dina öron. De är de omgivande modellerna som de inkluderar). Kuddarna är tjocka och väl vadderade, men komforten kan förbättras. En gång på plats på ditt huvud är bågens vinkel inte optimerad, plötsligt utgör detta ett problem med vissa huvudmorfologier. Vi kämpar för att hitta en bra positionering. Du kommer oundvikligen att känna lite obehag efter en viss användningstid. Lyckligtvis är hjälmen lätt, det är inte dess vikt som kommer att vara problemet. Det är ännu lättare än hörlurarna från märket Beats.

Funktioner och design


Sol-Republic-Tracks-Air-recensioner

Kontrollerna är placerade på höger atrium, de finns på kanten. De är väldigt enkla att använda, dina fingrar placeras lätt på dem. Det finns en knapp som hanterar ljudvolymen och den andra är multifunktionell. Du använder den för att spela eller pausa din musik, ringa upp / lägga på telefonsamtal och navigera mellan ljudspår. Det finns också “strömknappen” som sitter på toppen av hörsnäckan. Tillverkaren har också integrerat en diod för att indikera hjälmens tillstånd. De byter färg när headsetet slås på när det laddas eller är anslutet via Bluetooth till din externa enhet (smartphone / ljudspelare). Du hittar också en 3,5 mm jackport under öronplattorna. Det gör det möjligt att använda Sol Republic spårar luft ansluten när batteriet är urladdat.

Autonomin som headsetet erbjuder är tillfredsställande, du kan använda den i cirka femton timmar. Vi påminner dig om att denna siffra varierar beroende på ljudvolymen. Om det är högt kommer batteriet att minska snabbare. Förutom lysdioden finns det en röst som berättar hur många timmar som lyssnar kvar varje gång du slår på hörlurarna. Tracks Air har också en mikrofon för handsfreesamtal. Men mikrofonen är inte en av dess starka sidor. Detta är ofta fallet med Bluetooth-headset.

Prestanda och ljudkvalitet


Sol-Republic-Tracks-Air-test

Den trådlösa anslutningen av Tracks Air med dina enheter sker via Bluetooth. Du startar den trådlösa ihopparningen och väljer sedan headsetet i Bluetooth-menyn på din enhet. Tillverkaren har också integrerat ett NFC-chip för att förenkla trådlös parning. För bara dina kompatibla enheter närmare för att göra anslutningen. Det är också möjligt att ansluta headsetet till två enheter samtidigt. Så du kan växla väldigt enkelt från din smartphone till din surfplatta utan att behöva koppla ifrån och ansluta den igen. Den trådlösa anslutningen är stabil, men dessutom har räckvidden förbättrats. De flesta Bluetooth-headset har 10 meters räckvidd, men med Sol Republic spårar luft du kan flytta 30-40 meter från källan. Du kan sätta hjälmen på ett utomhusbord och utföra dina aktiviteter i din domstol med hjälmen på plats på huvudet.

Sol Republic Tracks Air följer samma trend som konkurrerande hörlurar när det gäller ljudsignatur, det är basen som läggs fram. Höjderna är också närvarande, men mellansidan är dämpad. Det är nödvändigt att vända sig till en annan referens om du vill ha en balanserad ljudåtergivning. Flera konkurrerande hörlurar har en mer neutral ljudprofil.

Basen är djup och kraftfull, elektrofläktar, Rap US kommer att uppskatta rendering. Denna ljudsignatur är inte nödvändigtvis obehaglig för vissa typer av musik, men det är synd att inte kunna dra nytta av alla frekvenser. Du måste spendera lite mer pengar om du vill ha bättre ljudprestanda. Det bra är att även genom att öka volymen förblir förvrängningen låg. Ljudåtergivningen är densamma i Bluetooth eller kabelansluten. De låga frekvenserna är något mer exakta i kablar, men det är inte särskilt uppenbart.

Slutsats


Bluetooth-headset-Sol-Republic-Tracks-Air

Sol Republic Tracks Air kommer inte att tilltala alla användare. Headsetet kan anpassas, det har bra batteritid och ett långt trådlöst intervall. Å andra sidan anpassar de sig inte till alla huvudmorfologier och dess ljudsignatur är tillgång till basen. Denna typ av ljud är särskilt användbart för att lyssna på vissa typer av musik.

Sol Republic Tracks Air Hjälm


köp nu