Skip to content

Philips Fidelio F1-headsetgranskning

hörlurar-Philips-Fidelio-F1

På denna Philips-modell för att integrera aluminiumskal som har brons / guldfärg finish. Detta gör att Philips Fidelio F1 kan vara både attraktiv och diskret. Konstruktionen av helheten är solid, när du hanterar hörlurarna är det inga knep / obehagliga ljud. Och även om den använder en lätt design är det inte den känslan av sprödhet. Aluminiumskal och pannband och öronkuddar täckta med syntetiskt läder ger det mycket klass och elegans.

Funktioner och design


Philips-Fidelio-F1-recension

När den väl är placerad på huvudet är den bekväm att bära, den anpassar sig till användarens morfologi. Huvudbandet justeras exakt och minneskumets öronkoppar trycker mot brosket i öronen. Läderkuddarnas kontakt med huden är inte obehaglig, eftersom syntetläder är av utmärkt kvalitet. Det tar lite tid för minneskumplattorna att anpassa sig till din kroppstyp (det tar bara lite tålamod). Å andra sidan kan denna supra-aural design (dynorna som vilar på dina öron) orsaka en värmeeffekt efter flera timmars användning. Detta problem kan uppstå på många hörlurar. När du inte längre använder den kan du placera Philips Fidelio F1-hörlurar runt halsen och rotera öronkopparna platt.

Att hålla Philips Fidelio F1 på huvudet kan vara lite fastare. Bågen använder syntetiskt läder, den skulle ha behövt en gummibeläggning för att stödet skulle vara mer stabilt. Det kommer inte att tappa med minsta rörelse i huvudet, men om du letar efter ett headset som du kan använda för att springa eller spela sport på gymmet finns det bättre referenser på ljudmarknaden. Soul X-Tra-hjälmen är mer lämplig för denna typ av aktivitet. Headsetet har dock en kompakt design eftersom du kan fälla in öronkåporna mot huvudbandet. När den väl har vikits upp behöver du inte längre skjuta in den i skyddskåpan. Det är perfekt för dina resor.

Philips Fidelio F1-hörlurar har grundläggande funktionalitet, de är inte trådlösa hörlurar och det finns inget aktivt brusreduceringssystem. Å andra sidan har den en avtagbar 3,5 mm ljudkabel. Den levereras med två kablar, en kabel med en standard 3,5 mm-kontakt och en annan med en universell fjärrkontroll med en knapp. Du kommer att kunna interagera med din musik och svara på dina telefonsamtal.

Prestanda och ljudkvalitet


Philips-Fidelio-F1-recension

Ljudisoleringen är korrekt, den stängda konstruktionen dämpar bullret på utsidan väl. Den slutna akustiska designen drar nytta av ett Bass Reflex-system, detta gör det möjligt att reglera det inre kammarens atmosfärstryck och optimera det akustiska svaret. Hålen på de syntetiska läderkuddarna gör att du kan hantera ljudeffekten. Det finns också en ljudisoleringsenhet inbyggd i den inre kammaren som eliminerar ljudläckage. Så du kan använda headsetet i kollektivtrafiken. För så snart du har placerat det rätt på öronen finns det inget ljudläckage. Människorna runt dig kommer inte att bli störda av din musik.

Hjälmen är utrustad med dynamiska givare med en diameter på 40 mm. Utrustad med PET-membran (det är ett styvt och lätt material) som förbättrar svaret och minskar distorsion. Om vi ​​jämför det med Beats Solo 2-hörlurarna, basen Fidelio F1 är mindre aggressiva och mycket mer balanserade. Ljudåtergivningen liknar de andra hörlurarna i Fidelio-serien. Jämfört med de många referenser som accentuerar basen, här verkar ljudet mycket mer naturligt. Du drar lite mer nytta av alla detaljer i din musik, lyssnarupplevelsen är trevligare för dina trumhinnor. Ljudet är inte perfekt, men Philips Fidelio F1 är ett mycket bra alternativ till Beats Solo 2. Hörlurarna speciellt om du letar efter en ljudåtergivning med mindre uttalad bas och ett mer balanserat ljud.

Slutsats


Philips-Fidelio-F1-test

Philips Fidelio F1 är lätta och snygga hörlurar. Alla produkter i Fidelio-serien är snygga, Philips har verkligen designat ett mycket vackert headset. Den har en solid och kompakt design som kommer att glädja mobilanvändare. Å andra sidan är stödet inte tillräckligt fast för att använda hjälmen på gymmet. Den slutna designen isolerar yttre buller ganska bra och de dynamiska 40 mm-drivrutinerna levererar balanserat och naturligt ljud. De Fidelio F1 är perfekt för användare som vill kunna njuta av sin musik i sin dagliga pendling.

Philips Fidelio F1-hörlurar


köp nu