Skip to content

Oneodio studio trådlöst test

Oneodio är ett kinesiskt varumärke som designar ljudheadset. Det finns verkligen mycket att välja på i sin katalog. Du kan köpa circum-aural, supra-aural, trådbunden / trådlös, hi-rez, brusreducering, extra basmodeller. Det finns något för alla smaker och alla budgetar. Priserna varierar från 20 till 100 euro. Det är därför modeller som riktar sig till en publik med en liten budget. Varumärket skickade oss Oneodio Studio Wireless som säljs för cirka trettio euro. Ta reda på vad som är funktionerna och prestandan för detta low-end Bluetooth-headset.

Bra poäng
– Det är basigt
– Autonomi
– Pris


Negativa poäng
– mikro -USB

Oneodio studio trådlösa hörlurar


oneodio-studio-wireless-test

Hjälmen levereras i en liten kartong. Tillverkaren har skrivit ut en del av hjälmens egenskaper. När lådan är öppen får du headsetet, en ficka i konstläder, en extra kabel för att lyssna i trådlöst läge, en mikro -USB -kabel för att ladda batteriet och vanligt pappersarbete (användarmanual, garantikort). Innehållet i lådan är ganska komplett för en low-end hjälm. Skydds- / transportpåsar blir allt mer sällsynta. Ofta försöker kinesiska tillverkare ta tag i allt, även tillbehören.

Oneodio studio trådlöst test


headset-audio-oneodio-studio-wireless

Som vi sa så säljs hjälmen för cirka trettio euro på internet. Så vi är helt klart i den låga änden. Plötsligt märks detta på de material som används. Oneodio studio Wireless är helt och hållet tillverkad av plast. Det finns bara några föremål som är förstärkta med metall, framför allt bågen. Efter användning av plast gör det möjligt att lätta hjälmen, men man förlorar i soliditet. Hjälmen går inte sönder med minsta påverkan, men den ska fortfarande inte utsättas för mycket skada. Vi rekommenderar att du skyddar den med väskan om du lägger den i en påse.

Öronkopparna och pannbandet är täckta med konstläder med minneskum. Det finns också en remsa av konstläder på den överstämplade oneodio. Remsan sys med röd tråd. Detta gör det möjligt att bryta monotonin i färgen svart lite. På hörlurarnas kant finns mikro -USB -porten för laddning av headsetbatteriet, hjälpporten för att lyssna i trådlöst läge och kontrollknapparna.

Funktioner och design


test-oneodio-studio-wireless

Det finns inget att klaga på när det gäller komfort. Man känner inget obehag när den väl placerats på huvudet. Kuddarna omsluter öronen väl. Skummet placerat på öronkåporna och på pannbandet är tillräckligt tjockt för att ge bra dämpning. Du kommer att kunna lyssna på din musik i flera timmar utan att känna obehag. Pannbandet kan användas för att hjälmen ska kunna anpassa sig till olika huvudstorlekar. Det finns heller inget att klaga på när det gäller underhåll. Du kan röra på huvudet medan du lyssnar på din musik.

Med kontrollknapparna på hörlurskanten kan du slå på / av hörlurarna, ändra ljudspåret, ändra ljudvolymen och svara / lägga på telefonsamtal.

Prestanda och ljudkvalitet


bluetooth-headset-oneodio-studio-trådlöst

Oneodio studio wireless klassificeras som “extra bas” på märkets officiella webbplats. Det minsta vi kan säga är att tillverkaren inte ljuger på denna punkt. Faktum är att så fort du börjar lyssna på din musik känner du att basen tar över. De andra frekvenserna är inte helt dämpade, men det är ändå basen som är dominerande. Så det här Bluetooth -headsetet kommer snarare att tillfredsställa människor som gillar när basen läggs fram. Detta är den typ av hörlurar som är perfekta för EDM, hip-hop, rappar och oss entusiaster.

När det gäller autonomi har du mycket att göra, eftersom oneodio studio wireless erbjuder 80 timmars lyssnande. Du kommer säkert att kunna lyssna på din musik i timmar i taget med den uthålligheten. Å andra sidan beklagar vi att laddningsporten är mikro -USB. Numera använder alla tillverkare USB-C-kontakten. När batteriet är urladdat kan du använda headsetet i trådlöst läge. Hjälpkabeln levereras i lådan.

Slutsats


oneodio-studio-wireless-headset

Oneodio studio wireless är ett low-end Bluetooth-headset som kommer att tillfredsställa dem på en budget som gillar när ljudet betonar basen.

köp nu