Skip to content

Mpow H7 Headset Review

Bluetooth-headset-Mpow-H7

H7 är ett headset av typen circumaural, öronkuddarna omfattar dina öron när du bär det. Ingen tvekan om att den här modellen faller i kategorin low-end. Så snart du har det i handen känner du att materialet som används i dess design inte är extraordinärt. Hjälmen är huvudsakligen utformad med plast. Det är bara bågen som är förstärkt med metall. Användningen av plast gör det möjligt att minska vikten på hela, men plastens kvalitet lämnar något att önska. De Mpow H7 hjälm skadas inte av minsta chock, men du måste ta hand om det om du vill få det att hålla över tiden. Med tanke på dess försäljningspris bör man inte förvänta sig en avancerad konstruktion. H7 kan användas i stillasittande och nomadläge, men var försiktig när du hanterar den.

En gång i handen är kontakten väldigt “billig”. Ytbehandlingarna motsvarar också priset på hjälmen. I den version vi testade fanns det några vita märken på plastbeläggningen. Omöjligt att ta bort dem, men lyckligtvis är de knappast synliga. Hjälmen finns endast i svart. Det enda som skär färgens monotoni är Mpow-logotypen som är tryckt i vitt på utsidan av öronkåporna. Öronkopparna kan svängas platt (det här är användbart när headsetet placeras runt halsen). Å andra sidan kan de inte falla tillbaka mot bågen. Det är synd att det skulle ha sparat utrymme och transportabilitet. Tillverkaren tillhandahåller en liten bärpåse i lådan. När du väl har placerat den i hjälmen skyddas du bättre mot stötar under dina resor.

Egenskaper


Mpow-H7-recension

Pannband och öronkåpor är vadderade med minneskum och skummet är täckt med konstläder. Kontakten är mycket trevlig att ta på. Skummet på pannbandet och öronkopparna är tillräckligt tjocka. Bokstäverna “L” och “R” är tryckta i vitt på insidan av bågen. Med den här visuella guiden kan du placera hjälmen på rätt sätt. En gång på plats på ditt huvud är hjälmen lätt och bekväm. Den anpassar sig till alla kroppstyper. Du behöver bara justera huvudbandet efter storleken på ditt huvud (liten eller stor, detta är inget problem för H7). Plasten saknar robusthet, men tack vare den är hjälmen superlätt. Vi bar hjälmen i flera timmar utan att känna obehag. Kuddarna omfattade perfekt våra öron under användning. Men de saknar fortfarande djup och utrymme. Personer med stora öron blir generade av kontakten. Så komforten av Mpow H7 kommer inte att vara optimalt för alla kroppstyper.

Headsetet använder Bluetooth-teknik. Den trådlösa anslutningen är mycket enkel. Allt du behöver göra är att sätta på headsetet, börja parkoppla och sedan välja headsetet i Bluetooth-menyn på din enhet (smartphone / ljudspelare). Anslutningen förblev stabil under vårt test. Du kan röra dig upp till 10 meter från källan. H7-headsetet kan också användas med kabel när batteriet är urladdat. Ljudkabeln levereras i lådan.

Kontrollknapparna är placerade på kanten av höger atrium. Du använder knapparna “+” och “-” för att ändra ljudvolym (lång tryckning) och navigera mellan ljudspår (kort tryckning). När det gäller den tredje knappen är den multifunktionell. Du använder den för att slå på / stänga av headsetet (tryck 1-2 sekunder: På, tryck 3-4 sekunder: Av), initiera Bluetooth-parning (tryck 3-4 sekunder när headsetet är på) och lyft upp kroken. / lägg på dina telefonsamtal). Att använda headsetet är väldigt enkelt. I värsta fall kan du titta på användarhandboken.

Prestanda och ljudkvalitet


Mpow-H7-test

När headsetet har slagits på och parats ihop med din smartphone / surfplatta eller ljudspelare behöver du inte längre starta din musik. Tja utan tvekan Mpow H7 bekräftar återigen sin låga slutstatus på ljudsidan. Återigen kan hörlurar som säljs i denna prisklass inte göra mirakel. Givarna i öronkåporna är 40 mm (om de var av superkvalitet skulle headsetet säljas dyrare). Ljudåtergivningen är inte katastrofal, men det är svårt att tydligt skilja alla frekvenser. Användare som letar efter exakt och detaljerat ljud kan gå sin egen väg. På isoleringssidan dämpas yttre ljud om dynorna innehåller öronen. Hjälmen har tillräckligt med kraft för att du ska kunna använda den inomhus och utomhus.

Mpow H7-headsetet erbjuder drygt 15 timmars användning i Bluetooth-läge. Det är inte marknadens bästa resultat, men det är ändå tillfredsställande. Vi påminner dig om att autonomin varierar beroende på ljudvolymen. Du laddar headsetbatteriet via mikro-USB-porten på det högra headsetet. Laddkabeln levereras i lådan. När batteriet är urladdat kan du använda headsetet i kabelanslutet läge.

Slutsats


test-Mpow-H7

De Mpow H7 är ett lågt Bluetooth-headset som uppfyller sin roll. Men förvänta dig inte något extraordinärt när det gäller byggkvalitet eller ljudåtergivning.

Mpow H7 Bluetooth-headset


köp nu