Skip to content

Motorola Pulse Escape + Headset Review

De Motorola Pulse Escape + är ett trådlöst headset som säljs till ett lågt pris. Estetiskt designades den för att se ut som hörlurar som säljs för cirka 200 €, men de är tillgängliga för endast 60 € på Internet. Problem så fort du har det i dina händer inser du snabbt att Motorola Pulse Escape Plus kan inte konkurrera med avancerade produkter. Ljudåtergivningen är fortfarande anständig för det här priset, men det finns konkurrenter som gör mycket bättre när det gäller ljud och funktioner, som Urbanista Seattle trådlöst och AKG Y50BT. Naturligtvis ska inte allt kastas, det har vissa attraktioner som är intressanta för detta försäljningspris, låt oss upptäcka uppsättningarna i detta testa.

Bra poäng
– pris
– Autonomi


Negativa poäng
– Platta medier
– Trådlös överföring

Motorola Pulse Escape +


Motorola-Pulse-Escape-plus

Motorola Pulse Escape + headset finns i svart och camo / svart, hörlurarna är i normala storlekar. Estetiskt när du tittar på det på avstånd skulle du inte bli förvånad om du fick veta att hjälmen säljs över 150 €. Den har eleganta konturer och en kamouflage-touch på hörlurarna. Du kommer att kunna se Motorola “M” i mitten av varje hörsnäcka. Så snart du har det nära dig är intrycket helt annorlunda. Hörlurarnas utsida är plast, du kommer att säga att det finns många konkurrenter som använder plast för att utforma sina hörlurar. Problemet är att plasten som används på Pulse Escape + är inte av kvalitet, liknande den som används för design av låghjälmar.

Motorola Pulse Escape + Test


Motorola-Pulse-Escape + Bluetooth

I lådan hittar du ljudheadset, en 1,2 meter kabel med ett 3,5 mm-uttag för att använda headsetet i trådbundet läge, en mikro-USB-laddningskabel och en snabbstartmanual. Förpackningen är ganska lätt, vi skulle gärna ha lite mer skyddande lock. Hjälmen säljs för 60 € på Internet!

Funktioner och design


test-Motorola-Pulse-Escape +

När du hanterar det är det hela svårt. Hörlurarna kan vikas upp mot huvudbandet, vilket förbättrar hjälmens transportförmåga. Du får plats när du bär det. Men när gångjärnen fälls tillbaka, hörs ett ljud, som att knäcka benen. Ytbehandlingarna är inte snygga Motorola Pulse Escape + brist på förfining. Okej det här är inte en avancerad hjälm, men de kunde ha lagt lite ansträngning i hjälmens design.

När du lägger den på huvudet är den bekväm, skumdynan i hörlurarna och pannbandet är tjock. Kuddarna ska vara större för att vara säkra på att de anpassar sig till alla kroppstyper, hålen är små. I vilket fall som helst kan du bära den i flera timmar utan problem.

Den trådlösa överföringen av Motorola Pulse Escape + sker via Bluetooth 4.1 och du har en batteritid på 20 timmar. Ärade prestanda för denna typ av hjälm, det gör det till och med bättre än vissa konkurrenter. Tillförlitligheten för den trådlösa signalen är inget problem, det finns ingen störning när du använder hörlurarna utomhus. Det finns dock ett fel som vissa användare har rapporterat. När headsetet är anslutet via Bluetooth till din telefon är det ibland ett problem att du bara hör ljudet i ett hörsnäcka eller så är ljudet mycket mer närvarande i vänster eller höger hörsnäcka. Problemet verkar uppstå särskilt när batterinivån är låg.

Prestanda och ljudkvalitet


Motorola-Pulse-Escape + -test

Kontrollerna är integrerade på höger öronsnäcks yta. De implementerade inte peksknappar utan klickbara knappar. Du kommer att kunna styra uppspelningen av ljudspår, ändra volymen och navigera mellan din musik. Om du trycker på båda volymknapparna samtidigt finns det en röst som talar om batterinivån.

Motorola Pulse Escape + -headset är IP54-certifierat. Detta innebär att den är skyddad mot damm och skyddad mot stänkande vatten från alla håll. Enligt Motorola kan du använda den utomhus i regnet eller på gymmet. Vilket är fantastiskt, eftersom mikro-USB-porten är 3,5 mm-uttaget på höger hörlurar är inte skyddad. Vanligtvis är mikro-USB-porten skyddad av en liten gummiflik för att säkerställa att ingen vätska skadar anslutningen. Om du bestämmer dig för att använda headsetet för att titta på videor är det bättre att ansluta det i trådbundet läge, för i Bluetooth blir det en fördröjning mellan ljudet och bilden. Kabeln är också användbar när headsetet inte har tillräckligt med batterier för att fungera i Bluetooth.

Hörlurarna använder 40 mm drivrutiner, de är standardstorlekar för denna typ av hörlurar. Som du förväntar dig är det inte hörlurar som tillfredsställer ljudfiler. Problemet med ljud kommer främst från mellanområdet. De saknar struktur, röstreproduktion är begränsad. Bas och diskant är balanserad men saknar fortfarande energi. Om du lyssnar på elektronisk musik låter vissa låtar ganska bra. Ljudåtergivningen är ibland ännu bättre än vissa trådlösa hörlurar som säljs till ett liknande pris. Men du måste kunna förlåta bristen på medier (rösterna är inte närvarande och detaljerade nog).

Slutsats


headset-Motorola-Pulse-Escape +

Motorola Pulse Escape + är svårt att fastställa. Det är ett trådlöst headset av normal storlek som säljs till ett litet pris på Internet (60 €). Den har en bra batteritid och ger bra prestanda när du använder den. Problemet med ljudbalansen i hörlurarna som uppstår då och då är emellertid oroande. Och ljudåtergivningen skadas av platta mids. Om du kan komma över dessa problem kan du vara nöjd. Om din budget är lite mer utbyggbar rekommenderar vi hörlurar som alternativ. Urbanista Seattle Wireless och denAKG Y50BT.

Pulse Escape +


köp nu