Skip to content

Monster iSport Freedom Helmet Review

hjälm-monster-isport-frihet

Monster iSport Freedom Bluetooth-hörlurar har en modern design. Den är svart i färg med vissa delar i gult (insidan av bågen och dynorna). Monster-logotypen på utsidan av fodralet och i silver. För att hjälpa dig att placera hjälmen på rätt sätt finns bokstäverna “L” och “R” att skriva ut på insidan av dynorna.

Monster iSport Freedom använder en över-aural design, dynorna vilar på dina öron. När det väl är placerat på huvudet är det bekvämt, men problemet är att det efter flera timmars användning har en värmande effekt på öronen. Detta problem förekommer i de flesta av hörlurar med över hörlurar. Annars är det lätt och dynorna är väl vadderade. Den justerbara bågen gör att hjälmen kan anpassas till alla huvudformer. Justera bara för att hitta rätt passform. Hörlurarna kan inte rotera platt, men gångjärnen är avtagbara. Du kan fälla hörlurarna mot bågen, vilket sparar utrymme och transporterbarhet. Å andra sidan skulle det ha tagit ett skyddande skydd för beskyddaren.

Funktioner och design


monster-isport-frihet-bluetooth

Monster iSport Freedom Wireless har en IPX4-certifiering. Detta innebär att den är skyddad mot stänk och vattenstänk. Du kan använda den utomhus i regnet och din svett kommer inte att skada den. Å andra sidan är det inte vattentätt, det kan inte helt nedsänkas i vatten. På höger hörsnäcka hittar du en multifunktionsknapp, mikro-USB-laddningsport, 3,5 mm-uttag och en indikatorlampa.

För att interagera med din musik måste du använda peksknapparna på ramen. De är placerade på hjälmens högra sida, precis ovanför Monster-logotypen. Du måste röra för att börja spela din musik, tryck en gång för att pausa den. Dubbelklicka för att hoppa till nästa spår, tryck tre gånger för att hoppa till föregående spår. Tryck en gång för att svara på dina telefonsamtal. För att ändra volymen måste du skjuta fingret uppåt och nedåt. Touchkontrollerna är lyhörda och funktionella. Det tar bara lite att vänja sig vid. Men den här funktionen kommer inte att tilltala alla användare. De flesta är vana vid fysiska finnar, så det kan vara förvirrande för vissa.

Prestanda och ljudkvalitet


monster-isport-frihet-test

För att ladda Monster iSport Freedom Wireless-headsetet måste du använda Micro USB-kabeln som medföljer förpackningen. Du kan ansluta den till en vanlig USB-laddare eller anslut USB-kabeln direkt till din PC / Laptop. Det tar två timmar att ladda headsetet helt. Batteriet erbjuder en mycket bra autonomi, du har 20 timmars användning. Du kommer att kunna använda headsetet flera gånger i veckan utan att behöva ladda det. Så snart batteriet är lågt kan du använda headsetet i kabelanslutet läge, anslut bara 3,5 mm ljudkabeln.

Att para ihop Monster iSport Freedom Bluetooth-hörlurarna med din smartphone är väldigt enkelt. När du använder den för första gången går den automatiskt i parningsläge. De blå och röda lamporna blinkar snabbt, detta säger att headsetet är redo att paras ihop med din enhet. Om headsetet redan har parats ihop med en enhet och du vill använda det i ett annat medium. Multifunktionsknappen måste hållas intryckt i fem sekunder tills de blå och röda lamporna börjar blinka. Aktivera Bluetooth-funktionen på din telefon / spelare och välj i menyn “FRIHET”.

Ljudåtergivningen är korrekt, basen är markerad. Denna typ av ljud är märkbart när du spelar sport, motiverar den kraftiga basen. De Monster iSport Freedom är mer lämpad för Electro / Rap / HipHop-toner. Mellanregister och diskant finns, men inte tillräckligt detaljerade. Det är basen som kväver de andra frekvenserna. Om du letar efter ett tydligt och balanserat ljud måste du välja en annan referens. I vilket fall som helst är ljudet tillräckligt uppslukande för att spela sport. Den erbjuder två ljudprofiler (normal och turbo), du måste trycka på multifunktionsknappen två gånger när headsetet är på för att välja ett av de två lägena. Det finns knappast någon skillnad mellan de två. När turboläget är aktiverat ökar basen lite och ljudet är lite kraftfullare.

Slutsats


bluetooth-hörlurar-monster-isport-frihet

Monster iSport Freedom är ett Bluetooth-headset som kommer att glädja sportiga användare. Den är lätt, kompakt och har en IPX4-certifiering. Du kan använda den för att gå till gymmet eller träna utomhussporter.

Monster hjälm isport frihet


köp nu