Skip to content

Mixcder E9-hörlurstest

Mixcder-E9-recension

Designen på Mixcder E9 liknar E7- och E8-modellerna. Byggaren använde en kombination av matt svart plast och blank plast. Hjälmen finns endast i svart. Det finns bara Mixcder-logotypen tryckt i vitt på utsidan av pannbandet som skär denna svarta monotoni. Med den här färgen sticker hjälmen inte ut en gång på plats på huvudet. Å andra sidan är plastbeläggningen känslig för märken och märken. Headsetet fick flera repor på utsidan av öronkopparna under vårt test. Vi rekommenderar att du håller den skyddad om den inte används eller när du reser med den. Undvik att skjuta in den i väskan utan skydd.

Dess färg är nykter, å andra sidan är förmaken massiva. Det är en hörlurar av omständlig typ, dynorna omfattar dina öron. Du kan bära headsetet runt halsen, öronkåporna roterar platt och passar över dina nyckelben. Öronkopparna kan också fällas upp mot huvudbandet. När öronkopparna har vikts upp behöver du inte längre skjuta headsetet i väskan. Skyddet / transportöverdraget är ganska stort, det tar mycket plats i en ryggsäck. Denna design sparar utrymme och transporterbarhet. Trots en massiv design, Mixcder E9 är inte för tung.

En gång på plats på huvudet är E9 bekväm. Det utövas tryck på toppen av huvudet, men det är fortfarande uthärdligt. Du kommer att kunna använda headsetet i flera timmar i taget. Du justerar bågen efter din kroppstyp. Den anpassar sig till alla huvudstorlekar. Kuddarna på öronkopparna är mjuka och konstläder är mjukt att ta på. Som ett resultat blir kontakten aldrig irriterande även efter flera användningsområden och du kommer inte att känna någon uppvärmningseffekt på dina öron.

Egenskaper


Bluetooth-headset-Mixcder-E9

Kontrollknapparna är placerade på öronkopparnas kant. Till höger hittar du strömbrytaren och knapparna “+” och “-” för att kontrollera volymen. Du använder dem också för att navigera mellan ljudspår. Om du trycker på “+” -knappen i en till två sekunder hoppar du till nästa spår och du kommer att utföra samma åtgärd på “-” -knappen för att återgå till föregående spår. Knapparna är lättillgängliga och igenkännbara med beröring. De är också lyhörda (den här delen var inte övertygande på Mixcder E8). Micro USB-laddningsporten är också placerad på höger öronkåpa. På den vänstra öronkoppen hittar du omkopplaren för att aktivera / avaktivera brusreduceringssystemet (ANC) och 3,5 mm jackporten för att lyssna på din musik i trådbundet läge. Micro USB-laddningsheadset och ljudkabel medföljer i förpackningen. Ett pip hörs för att meddela dig när batteriet nästan är tomt. Du hör också ett pip när volymen är högst.

Anslutning av headsetet till dina externa enheter görs mycket enkelt. Mixcder E9 använder Bluetooth-teknik i version 4.0. Du aktiverar trådlös ihopparning med den dedikerade knappen. Då har du inte längre valt headsetet i Bluetooth-menyn på din smartphone / surfplatta eller ljudspelare. Alla som någonsin har använt en enhet med Bluetooth-teknik känner till denna manipulation. Annars kan du hänvisa till användarhandboken. Den trådlösa anslutningen var alltid stabil under vår användning. Vi fick bara några mikroskärningar.

Denna modell är bestående när det gäller autonomi eftersom den erbjuder 30 användning utan ANC och 24 timmars användning med. Denna prestanda är ganska imponerande för ett Bluetooth-headset som säljs i denna prisklass. Med några timmars användning per dag lyckades vi tillbringa veckan i sitt företag utan att behöva ladda den. Batteriet laddas via mikro-USB-porten på höger headset. Det tar cirka två och en halv timme för batteriet att vara 100%.

Prestanda och ljudkvalitet


Mixcder-E9-test

Mixcder E9 har ett brusreduceringssystem (även kallat ANC), men det faller helt klart under de system som finns på avancerade hörlurar från Bose och Sony. Mixcder meddelar att den har utvecklat sitt eget chip samt några riktigt känsliga mikrofoner för att bättre undertrycka externa ljud. Resultatet är bra för ett headset till detta pris, men det är bara en del av bullret runt dig som dämpas. ANC-systemet lyckas bearbeta lågfrekventa ljud, men å andra sidan har det svårare att hantera mellan- och högfrekvenser.

Ljudet från E9 kommer inte att tillfredsställa ljudfiler, men det är fortfarande trevligt för våra trumhinnor. Vi rekommenderar att du använder headsetet i Bluetooth och med brusreduceringssystemet, eftersom det är med denna konfiguration som vi får bästa ljudåtergivning. Ändå, var uppmärksam på dina trumhinnor, aktivera ANC ökar volymen. Ljudet är varmt, mer tillgång till basen. Detta kommer att glädja fans av electro, hip-hop och US Rap. Men problemet är att mids och highs inte kan uttryckas helt. Plötsligt tappar musiken tydlighet och detaljer. Hörlurar kämpar med komplexa eller instrumentrika låtar. Det är därför vi har specificerat att ljudet av Mixcder E9 inte avsedd för audiofila / krävande användare.

Slutsats


test-Mixcder-E9

De Mixcder E9 är inte perfekt, men dess prestanda är tillfredsställande med tanke på försäljningspriset. Å andra sidan kan audiofiler och krävande människor gå sina egna vägar. Detta Bluetooth-headset med ANC riktar sig mer till vanliga användare.

Mixcder E9-hörlurar


köp nu