Skip to content

JBL E40BT Headset Review

JBL-Synchro-E40BT

JBL E40BT är tillverkad helt av plast, den går inte sönder vid minsta stötar eller släpp, men du måste ändå vara försiktig när du hanterar den. En plastdesign är alltid lite ömtålig, på den här modellen måste du vara särskilt uppmärksam på bågen. Å andra sidan har den en elegant design, färgerna som används är moderna. Du har valet mellan svart, vitt, blått och rött. Människor runt dig behöver inte fråga dig om hörlurarnas märke, eftersom JBL-logotypen är tryckt grossist på hörlurarnas utsida. Hörlurarna är monterade på vridbara kulleder. Du kan fråga JBL Synchros E40BT hörlurar platt när du bär den och vik öronkåporna mot huvudbandet för att få mer utrymme när du rör dig. Det är synd att det inte finns något skyddshölje.

Funktioner och design


hörlurar-JBL-Synchros-E40BT

JBL Synchros E40BT är ett headset på örat, dynorna ligger på brosket i öronen. Öronkopparna och pannbandet är vadderat med skum som är täckt med konstläder. Vadderingen i konstläder är mjuk och slitstark. På grund av den övernaturliga designen är öronkåporna täta mot öronen. Du måste ta en paus efter att ha lyssnat ett tag, för med kraft finns det en värmeeffekt som blir irriterande. När du sitter på huvudet förblir det lätt, men det är inte det bekvämaste headsetet. Hörlurarna trycker mot öronen.

Portarna och kontrollknapparna är placerade på vänster öronkåpa. Det finns ett jackuttag för trådbunden lyssning, ett USB-uttag för laddning av hörlurarna och en knapp för trådlös anslutning. Två knappar med vilka du kan justera volymen och en multifunktionsknapp med vilken du hanterar uppspelning / paus av ljudspår, navigering mellan låtar och mottagning av telefonsamtal. Det finns också en knapp för att aktivera ShareMe-tekniken, det gör det möjligt att lyssna samtidigt mellan två kompatibla hörlurar. Den här funktionen kan vara användbar om någon av dina vänner har ett headset E40BT eller E50BT.

Prestanda och ljudkvalitet


JBL-Synchros-E40BT-test

JBL E40BT ansluts till din enhet med Bluetooth-teknik, det finns inget NFC-chip (Near Field Communication). Oavsett vilken källa som används (mobiltelefon, surfplatta eller bärbar dator), behöver den bara vara kompatibel med den här tekniken för att den ska fungera. Om du planerar att använda JBL E40BT hörlurar med en smartphone, vet att den är kompatibel med iOS- och Android-enheter. Parkoppling är nödvändig på konventionellt sätt. Tryck på knappen som är placerad i konturen på vänster hörsnäcka för att aktivera Bluetooth (det är också strömbrytaren). Gå bara till Bluetooth-inställningarna på din enhet och välj headsetet. Vi rekommenderar att du läser bruksanvisningen om du inte kan ansluta JBL Synchros E40BT till din källa.

Batteriet erbjuder en mycket bra autonomi, du kommer att ha upp till 20 timmars lyssnande. Allt du behöver göra är att använda micro USB-kabeln för att ladda headsetets batteri. Om batteriet är urladdat kan du använda headsetet i kabelanslutet läge. Det medföljer en 3,5 mm extra kabel.

JBL E40BT-hörlurarna har ett frekvenssvar som sträcker sig från 20Hz till 22kHz och deras 32 ohm impedans innebär att du kan driva dem med de flesta bärbara enheter. Ljudåtergivningen är tillfredsställande, men det är inte hörlurarna som kommer att tillfredsställa ljudfiler. 40 mm drivrutiner levererar inte exakt och detaljerat ljud. Höjderna är inte tillräckligt närvarande och basen är grund. Du kommer att kunna lyssna på rock eller pop, men om du älskar klassisk musik kommer vissa instrument att sakna briljans och om du är ett fan av electro eller hip-hop kommer du att upptäcka att ljudet saknar bas. De Synchros E40BT betonar särskilt mediet. Du kan justera ljudet med equalizern på din smartphone, du kan justera bas och diskant beroende på de musikgenrer du lyssnar på.

Slutsats


JBL-Synchros-E40BT-recension

JBL E40BT är en hörlur med hörlurar som har en modern design, förarna erbjuder anständig ljudåtergivning och batteritiden är verkligen tillfredsställande. Å andra sidan är det inte super bekvämt (du kommer inte att kunna använda det i timmar) och dess plastdesign är ömtålig.

JBL Synchros E40BT hjälm


köp nu