Skip to content

House of Marley Positive Vibration 2 Bluetooth-headsetgranskning

Bob Marley försökte göra denna värld till en bättre plats, smidd av passion, kärlek och ansvar. The House of Marley är ett företag som tillverkar miljöansvarig ljudutrustning. Det startades av Bobs barn, de producerar kvalitetsutrustning som respekterar miljön. Hållbara, återanvändbara och återvinningsbara produkter tillverkade av hampa, bomull, FSC-trä, återvunnen plast och återvinningsbart aluminium. En del av vinsten från företaget doneras till stiftelsen 1love, som stöder välgörenhetsverksamhet / föreningar runt om i världen som ägnar sig åt att skydda barn och miljön. De erbjuder olika produkter till salu: hörlurar, hörlurar, skivspelare, högtalare. Den här gången gjorde företaget ett trådlöst headset Positiv vibration 2 Bluetooth.

The House of Marley: “Det är upp till oss att förvandla Bobs idéer till handlingar och hans principer till produkter.”


Bra poäng
– Design
– pris
– Design


Negativa poäng
– Ljudet kan vara mer dynamiskt
– Genomsnittlig autonomi

House of Marley Positive Vibration 2 Bluetooth-hörlurar


Positiv-Vibration-2-Bluetooth

House of Marley Positive Vibration 2 Bluetooth-headset kommer i en låda tillverkad av återvunnet material. På framsidan kan du se hjälmen på bilden och närvaron av logotyper som indikerar autonomin (12 timmar), att hjälmen är hopfällbar, FSC-logotypen (Forest Stewardship Council: är en etikett som garanterar att skogarna hanteras på ett ansvarsfullt sätt och hållbart ), en logotyp för att indikera att den är utrustad med en mikrofon och en logotyp för att indikera att den är tillverkad av återvunnet aluminium.

House of Marley Positive Vibration 2 Bluetooth-test


headset-House-of-Marley-Positive-Vibration-2-Bluetooth

När rutan är öppen hittar du inuti Positiv vibration 2 Bluetooth-headset, en mikro-USB-kabel för att ladda hörlurarna och en kabel med två uttag för att använda hörlurarna i trådbunden version med din smartphone / surfplatta. Å andra sidan, inget skyddshölje för att skydda hjälmen under dina resor. Satsen säljs för mindre än 70 € på Internet!

Funktioner och design


House-of-Marley-Positive-Vibration-2-Bluetooth-test

De är hörlurar på örat (kuddarna vilar på dina öron), så de är lättare att bära än om de vore omgivande hörlurar (som inkluderar öronen), men mindre isolera yttre ljud. House of Marley-produkter är vanligtvis ganska originella och färgglada. Den här gången bestämde de sig för att hålla sig nykter. Vi hittar emellertid fortfarande varumärkets tilltalning på vissa delar av hjälmen. Speciellt på hörlurarnas yttre mittpunkt som innehåller en bit återvunnet trä med företagets logotyp. De två hörlurarna är anslutna till huvudbandet med tygkablar och huvudbandet är täckt med ett Rewind-tyg med en denimlook. Hjälmen finns i tre färger: svart, grå / vit och blå. De Positiv vibration 2 Bluetooth sticker inte ut för sin estetiska originalitet, men har fortfarande mycket charm och för designen av hjälmen använder varumärket kvalitetsmaterial.

När du väl har placerat det på huvudet kan du enkelt justera det genom att skjuta hörlurarna upp och ner för att anpassa dem till din kroppstyp. Trycket fördelas jämnt och hjälmen förblir på plats, hörlurarna är vadderade med några tum skum och är täckta med konstläder. Det är bekvämt, men det kan orsaka smärta efter en tid av användning för människor som bär glasögon (beroende på tjockleken på dina glasögon tempel). Den passiva isoleringen som syftar till att få en tät barriär mellan dina öron och omvärlden är ganska genomsnittlig. De House of Marley Positive Vibration 2 Bluetooth-headset använd en övernaturlig design och problemet med denna typ av headset är att anslutningen mellan dynorna och öronen inte är tillräckligt optimerad. Som ett resultat är yttre buller mer hörbart än med hörlurar i omgivningen och materialet som används (särskilt skum) absorberar inte tillräckligt ljudet runt dig.

Prestanda och ljudkvalitet


test-House-of-Marley-Positive-Vibration-2-Bluetooth

Positive Vibration 2 trådlösa hörlurar använder en Bluetooth 4.2-anslutning, men stöder inte aptX-codec (som erbjuder hög överföringskvalitet, med en datastart på 350 Kbits / sekund). Och har inget system för brusreducering, men med tanke på dess försäljningspris (mindre än 70 €) skulle det vara riktigt förvånande om det kunde utrustas med dessa system. Du kommer att kunna använda den i 12 timmar, det finns en mikro-USB-port på vänster hörlurar för att ladda batteriet. Och om du har slut på batteri kan du använda det i trådbundet läge med 3,5 mm-kabeln. På höger öronkåpa har du tre knappar som låter dig ändra volymen, spela eller pausa din musik och ändra ljudspår. Det finns också en liten lampa för att meddela dig om headsetet är anslutet och en mikrofon för att ta dina telefonsamtal. Helheten fungerar korrekt och knapparna är lyhörda.

Ljudåtergivningen av House of Marley Positive Vibration 2 trådlösa hörlurar förblir anständigt för det här priset, det har ingen kraftig bas för att dölja problemen. Ljudet dämpas inte av basen och ljudbilden är bred. Även om separationen av instrumenten inte är så detaljerad som med avancerade hörlurar, är upplevelsen trevlig. Det finns lite mer intressanta alternativ, som AKG Y50BT eller Urbanista Seattle som erbjuder ett mycket mer dynamiskt och detaljerat ljud. När du väl har placerat dem i öronen är ljudet från dessa hörlurar roligare att lyssna på och mer fängslande. Å andra sidan säljs de dyrare på Internet!

Slutsats


house-of-marley-positive-vibration-2 bt

House of Marley Positive Vibration 2 Bluetooth-headset är ett av de bästa hörlurarna som du kan hitta på internet jämfört med försäljningspriset. Företaget bestämde sig för en mer nykter design på denna produkt. Den här gången valde de inte att integrera Rastafarian-rörelsens mönster och färger. Ljudåtergivningen saknar dynamik, men den totala upplevelsen förblir kvalitet.

Positiv vibration 2 Bluetooth-headset


köp nu