Skip to content

Granskning av Sennheiser HD 569 hörlurar

Sennheiser är inte ett varumärke som följer trender, utan fokuserar på vad som gör sitt rykte. Hörlurar med högkvalitativt ljud och modern design. Sennheisers HD 500-serie erbjuder flera hörlurar med rikt, tydligt ljud, till exempel HD 598CS. Hjälm HD 569 Den stängda omgivningen fortsätter detta momentum, det ger riktigt detaljerat ljud, ett snyggt utseende och god komfort en gång på huvudet. Allt detta för mindre än 150 € på Internet. Det har naturligtvis vissa brister, låt oss upptäcka tillsammans i detta testa vad det saknar.

Bra poäng
– Robust
– bekvämt
– Detaljerat ljud


Negativa poäng
– skrymmande design
– Bassälskare letar efter en annan referens

hd 569


hd-569

Sennheiser HD 569-hörlurarna är slutna hörlurar från HD 500. Dessa hörlurar med modern design är både attraktiva och ergonomiska. Den kombinerar komfort och teknik för en uppslukande musikupplevelse. Nytt i denna serie, the HD 569 är slutna hörlurar med exklusiv transduktorteknologi från Sennheiser. HD 569 tenderar att återge ljudfil. Komfort tillhandahålls av stora hörlurar utrustade med plyschkuddar i velour.

En del av det tyska varumärkets HD 500-serie, det ärvde samma design som dessa bröder: överdimensionerade öronkoppar, plastdesign och tjock stoppning. Hela hjälmen Sennheiser HD 569 är svart, kroppen, dynorna, pannbandet … Varumärkets namn och logotyp syns i hörlurarnas mitt och på pannbandet (vit färg). De flesta hörlurar i denna prisklass använder syntetiska material. Men Sennheisers erfarenhet av denna typ av material är påtaglig. Plastdelarnas mattsvarta yta motstår fingeravtryck och hjälmen tål oavsiktliga stötar / droppar.

Sennheiser hd 569 test


hd-569-test

Hjälmen kommer i en vanlig kartong, på framsidan av lådan finns HD 569 på bilden och några specifikationer för att indikera. När lådan har öppnats placeras hjälmen i skum för att skydda den (inget att oroa sig för vid leverans). Hörlurarna levereras med en 3 m kabel med en rak 6,35 mm jackkontakt. En 1,2 m kabel med en knapps fjärrkontroll och mikrofon, den slutar i en rak 3,5 mm minikontakt. Och en guldpläterad 6,35 mm jack till 3,5 mm mini-jackadapter. Det är en riktigt skrymmande hjälm och inte lätt att bära, vi skulle ha velat ha en väska för att skydda den när du reser. Hörlurarna säljs för 149 € på den officiella Sennheiser-webbplatsen, men du kan hitta dem till ett mycket bättre pris på Amazon-webbplatsen!

Funktioner och design


sennheiser-hd-569-recension

Chassit är av plast, men den övergripande estetiken är ganska elegant, hjälmens design kan inte kallas minimalistisk. Vadderingen av minneskum är mjuk och bekväm. Kuddarnas ovala öppning är omfattande och djup (72 mm x 46 mm), hjälmen anpassar sig till alla olika kroppstyper. Justeringen är enkel. När den väl har placerats på huvudet förblir den på plats. Öronkopparna är justerbara, de roterar något på sina axlar (horisontellt och vertikalt). Jämför med tävlingen sennheiser 569 kan inte böjas, du kan inte fälla hörlurarna mot huvudbandet eller lägga dem platt. Detta är en av de svarta fläckarna på detta headset, det är inte lätt att bära på grund av den skrymmande designen. Emellertid säkerställer kuddarnas storlek och det fasta trycket inte bara en säker och bekväm passform utan de skapar också kraftfull ljudisolering. Det yttre bullret är väl dämpat.

Prestanda och ljudkvalitet


sennheiser-hd-569-test

Den integrerade kabelfjärrkontrollen har en enda knapp som låter dig styra din musikuppspelning och hantera dina telefonsamtal med bara en knapptryckning. Du kan också navigera mellan ljudspår. Tyvärr kan du inte styra volymen vilket är lite av en besvikelse. Men det är en hjälm som lättare används hemma än utomhus. Det finns bättre hörlurar för mobil användning.

Hörlurarna har 38 mm högtalare som använder Ergonomic Acoustic Refinement-design som kanaliserar ljud direkt i dina öron. Hörlurarna har ett frekvenssvar på 10 Hz till 28 kHz och en impedans på 23 ohm, den kan användas perfekt med alla typer av källor, inklusive mobila enheter.

Ljudåtergivningen av HD 569 är ganska neutral. Basljud ger musik en inverkan. Men det är de rika midsommarna och de detaljerade höjderna som ger ett jämnt, balanserat ljud. Den stängda över-öronkonstruktionen minskar effektivt omgivningsbuller för att förbättra lyssningen, det isolerar brus samtidigt som det ger naturlig tonbalans.

Slutsats

Sennheiser HD 569 gör det rätt, om än med några brister (som vi är villiga att förlåta). Om du föredrar akustiska ljud kommer HD 569 att passa perfekt (basälskare letar efter en annan referens). Det erbjuder en rik och tydlig ljudsignatur, samt mycket god komfort och effektiv passiv isolering. Audiofiler som letar efter ett solidt och prisvärt headset kommer inte att bli besvikna.

Sennheiser HD 569 hörlurar


köp nu