Skip to content

Granskning av Marshall Mid Bluetooth-hörlurar

Marshall-Mid-Bluetooth-recension

När vi tittar på Marshall Mid Bluetooth märker vi snabbt att den har en design som är lika attraktiv som de andra hörlurarna från märket. Det finns en del som omedelbart påminner om förstärkare, men hörlurarna har en retro-design som får dem att se bra ut. Mid Bluetooth är också byggd med material av ganska bra kvalitet. Vi är inte på en premiumprodukt, men hjälmen är både kompakt och robust. Den tål oavsiktliga stötar och droppar. Genom att hantera det känner vi fortfarande att helheten är av kvalitet. Tillverkaren använde flera typer av material för utformningen av sin hjälm och i slutändan erhöll en produkt som var resistent och praktisk att använda.

Marshall valde att skapa estetiskt sober hörlurar, de görs enkelt i inredningen. Den är helt klädd i svart förutom märkeslogotypen som är tryckt i vitt på utsidan av öronkåporna. Det finns några delar av Mid Bluetooth som liknar vissa modeller. Till exempel bågsystemet som påminner om den första versionen av Marshall Monitor. Metallstången på båda sidor justeras i höjd efter din kroppstyp. Den klarar också stötar och vändningar. Byggaren gjorde bra med att använda den här typen av material. Det kommer att vara lättare över tiden jämfört med hörlurar som använder plast.

På den yttre delen av bågen har vi rätt till konstläder med kornad effekt och den inre delen använder också imiterat läder, men det är smidigt på denna del. Bågen är väl vadderad, du kan se märkeslogotypen som är tryckt inuti bågen. När vi går ner längs bågen kommer vi till gångjärnen som gör att öronkåporna kan vikas inåt mot bågen. Detta sparar utrymme när du förvarar hjälmen, men också i transportabilitet under dina resor. Pivotsystemet är av god kvalitet, det kommer att vara över tiden. För hörlurarna har Marshall beslutat att välja en rundad form, i alla fall är ytorna fortfarande rena. Fodralet av plast har en fin texturerad effekt, användningen av detta material gör det möjligt för Marshall Mid Bluetooth för att vara lätt. Helheten är mindre än 200 gram vid vägning.

Egenskaper


Marshall-Mid-Bluetooth-test

Om du någonsin har använt ett Bluetooth-headset vet du att du alltid kan hitta kontrollerna på kanten eller på utsidan av öronsnäckorna. De låter dig hantera din musik utan att ta din enhet ur fickan. Å andra sidan gjorde Marshall annorlunda än tävlingen på denna punkt. Tillverkaren har bara integrerat en liten gyllene knapp på ett av skalen för att hantera dess musik. Denna berömda lilla metallknapp är multifunktionell, den låter dig navigera mellan ljudspår (vänster / höger rörelse), för att ändra volymen (upp eller ner rörelse) och du kan hantera dina telefonsamtal. Du kommer också att trycka på för att spela eller pausa din musik och en lång tryckning för att slå på / stänga av enheten. Marshall Mid Bluetooth-hörlurar. Integrationen av en enda kontrollknapp är ganska ovanlig, så det tar lite tid att anpassa sig. Det är genom att använda headsetet som du behärskar kontrollerna. I början är det inte uppenbart, plötsligt kommer du att göra hanteringsfel, men med våld kommer du att vänja dig vid dem.

Anslutningen är placerad på det andra headsetet. Det finns en 3,5 mm-port för trådbundet lyssnande, tack vare den här porten kan du också dela din musik med ett annat headset. Denna funktion är användbar, särskilt om du vill dela din senaste spellista med en vän. För trådbundet lyssnande tillhandahåller Marshall en ljudkabel i lådan. Inget speciellt att säga om den här kabeln förutom att den är utrustad med en fjärrkontroll med bara en knapp och en mikrofon är också integrerad. Strax under den kabelanslutna porten hittar du mikro-USB-kontakten för att ladda hörlurarna.

Marshall Mid Bluetooth är ett on-ear-ljudheadset, så de fyrkantiga öronkuddarna vilar på dina öron. Marshall borde ha fyllt dem lite mer, men annars är beläggningen mjuk vid beröring och känslan är trevlig en gång i kontakt med öronen. Positiv poäng jämfört med konkurrerande modeller, det är möjligt att ta bort stoppningen och byta ut den. Plötsligt ökar detta hjälmens livslängd. Å andra sidan komforten Mid Bluetooth skulle kunna förbättras. När du väl är på plats på huvudet är trycket på huvudbandet och öronkopparna lite för hårt. Hörlurarna förblir på plats även om du flyttar på huvudet, men smärtan känns efter att ha lyssnat ett tag.

Prestanda och ljudkvalitet


test-Marshall-Mid-Bluetooth

Marshall Mid Bluetooth-headsetet är enkelt när det gäller funktionalitet. Det finns inget brusreduceringssystem, inga sensorer eller app. För att skapa den trådlösa anslutningen till din smartphone, ljudspelare eller surfplatta måste du gå till Bluetooth-menyn efter att ha aktiverat parningen på headsetet. Mid har inget NFC-chip, men det är kompatibelt med Bluetooth aptX (apt-X codec erbjuder hög överföringskvalitet, med en datahastighet på cirka 350 Kbits / sekund).

Hörlurarna tillfredsställde oss när det gäller att lyssna, återgivningen är homogen och väl behärskad. Basen betonas, men den kväver inte de andra frekvenserna. Detta är ofta fallet på vissa konkurrerande modeller. De Marshall Mid Bluetooth kommer att tillfredsställa allmänheten eftersom den kan anpassa sig till de flesta musikgenrer. Ljudåtergivningen saknar detaljer, men det är fortfarande ganska korrekt för ett Bluetooth-headset som säljs i denna prisklass. Vi får en musikalisk återgivning, det verkar aldrig aggressivt för våra trumhinnor. Medierna är väl transkriberade, de ger sång och gitarrer plats. Det positiva med denna modell är att basen inte kväver ljudåtergivningen.

Mid Bluetooth är ett on-ear headset, så isolering är inte dess starka sida. Eftersom anslutningen mellan dynorna och öronen inte är optimerad, kommer ljud från utsidan att höras. Du kan minska dem genom att öka lyssningsvolymen men ändå vara uppmärksam på dina trumhinnor. Långvarig lyssnande vid hög volym rekommenderas inte. Att fånga röster är inte extraordinärt, det kommer att vara nödvändigt att privilegiera tysta platser för att bli hörda av dina samtalare. Att fånga röster blir mer problematiskt i bullriga miljöer.

Sidautonomi tillverkaren lovar 30 timmars användning och du kan bekräfta att detta löfte hålls. Det är ett mycket hållbart Bluetooth-headset, du kan använda det i många timmar utan att behöva ladda det. En full laddning tar drygt 2 timmar med den medföljande mikro-USB-kabeln.

Slutsats


hörlurar-Marshall-Mid-Bluetooth

Marshall Mid Bluetooth är ett nomadiskt headset som fullgör sin roll perfekt. Den brittiska tillverkaren har återigen visat oss sitt kunnande. Mid Bluetooth är ett robust, högpresterande och bestående ljudheadset.

Marshall Mid Bluetooth-hörlurar


köp nu