Skip to content

Granskning av Marshall Major III Bluetooth-hörlurar

hörlurar-Marshall-Major-III-Bluetooth

Marshall tog ingen risk på designen av Major 3 Bluetooth, den använder samma baser som fanns på tidigare versioner. Samtidigt mottogs denna design mycket väl av allmänheten, så tillverkaren skulle ha fel när de modifierade den. Hjälmen har fortfarande detta retroutseende i svart färg med Marshall-logotypen tryckt i vitt på utsidan av skalen. Genom designen av Marshall Major III Bluetooth har omarbetats något. Bågen är inte längre oval i form och dynorna på förmaken är tjockare. När den väl har placerats på huvudet erbjuder den bättre komfort, den ger också utmärkt stöd. Trycket fördelas jämnt och dynorna är tillräckligt mjuka för att du inte känner obehag eller smärta. Du kan använda den i flera timmar i taget innan du behöver ta en paus.

Det är ett nykter och diskret Bluetooth-headset, Marshall har tagit hand om dess finish. Allt är mycket bra gjort och monterat: sömmarna är rena och svängbara gångjärn knakar inte. Tillverkaren använde bra material vid utformningen av sina Bluetooth-hörlurar. Så snart du börjar hantera det kan du känna helhetens kvalitet, den här modellen kommer att vara varaktig över tiden. Marshall-logotypen är också tryckt på insidan av huvudbandet och indikationerna “vänster” och “höger” talar om för dig vilken väg du ska placera hjälmen.

Funktioner och design


Marshall-Major-III-Bluetooth-recension

Gångjärnen på Marshall Major III Bluetooth skiljer sig från den tidigare versionen. De är lättare och låter hjälmen vikas lättare. Öronkopparna kan inte ligga platt på kragbenen, men de fälls upp mot huvudbandet. På så sätt får du plats när du lagrar den och tack vare den här funktionen kan du lättare bära hjälmen när du är på språng. Som vi påpekade dig lite ovan finns det inget skydds- / transportskydd i förpackningen. Men om det här tillbehöret är viktigt för dig hittar du det för ungefär tio euro på internet.

Tillverkaren har också redesignat placeringen av kontrollerna. Du interagerar med headsetet med knappen på en av de två öronkåporna. Det är en multifunktionsknapp, den är lyhörd och använd och ganska enkel. Ett långt tryck slår på eller av hörlurarna, en lång tryckning aktiverar Bluetooth-parning, om du vrider knappen upp och ner justerar du lyssningsvolymen och om du vrider knappen fram och tillbaka navigerar du mellan spårens ljud. Du kan också ta eller avvisa dina telefonsamtal med bara en tryckning. Ett dubbelt tryck startar den personliga assistenten på din smartphone. Mikrofonen är dålig på Major III Bluetooth (detta är nästan alltid fallet med trådlösa headset). Det finns ljud som stör konversationerna och din röst är inte tillräckligt förståelig för personen du pratar med.

Prestanda och ljudkvalitet


Marshall-Major-III-Bluetooth-test

Marshall Major III Bluetooth är fortfarande lika tillfredsställande när det gäller autonomi. Du har rätt till över 30 timmars användning mot en enda avgift. Du laddar headsetet med hjälp av mikro-USB-kabeln i lådan, det finns också en tvinnad kabel om batteriet tar slut.

Majorens design utvecklades, men tillverkaren använde också nya 40 mm-givare. Enligt Marshall är de optimerade för att erbjuda ett kristallklart ljud, definierat och med kraftfullare låga frekvenser. När du väl har startat din musik inser du snabbt att du har att göra med en V.-signatur. De tidigare versionerna lade fram mids, medan de är bakom och det är bas och diskant som förstärks.

Basen är fortfarande under kontroll, den är ren och dynamisk. Även om mediet är något bakom förblir de begripliga. Precisionen är bra i bas och diskant, men mindre i mitt. Å andra sidan är graden av harmonisk distorsion exemplarisk över hela ljudspektrumet. Oavsett om det är Bluetooth eller i trådbundet läge är den stereofoniska scenen bred och detaljerad. Det finns utmärkt kanalseparation från vänster till höger. De Marshall Major III Bluetooth är kraftfulla trådlösa hörlurar behöver du inte höja volymen för att njuta av din musik.

Slutsats


test-Marshall-Major-III-Bluetooth

Marshall ändrade flera saker på den tredje versionen av Majoren. Vissa idéer är väl genomtänkta medan andra är öppna för kritik. Till exempel är förbättringen av komfort märkbar, men den V-formade ljudsignaturen tilltalar inte alla användare. De Marshall Major III Bluetooth är fortfarande ett mycket bra Bluetooth-headset.

Marshall Major III Bluetooth-hörlurar


köp nu