Skip to content

Granskning av JBL Tune600BTNC-hörlurar

JBL-Tune600BTNC-recensioner

Säljs mindre än 100 euro denna modell faller i kategorin low-end. JBL har beslutat att tillfredsställa små budgetar med Tune600BTNC. Detta återspeglas i hjälmens design och design. Denna modell har enkla ytbehandlingar jämfört med andra modeller som säljs av det amerikanska märket. Det är en överhörlig hjälm (dynorna vilar på brosket i öronen) och dess design är gjord av plast med en matt yta. Bortsett från utsidan av skalen som är gjord med en blank plast. Skarvarna i JBL Tune600BTNC har också denna blanka yta. Skarvarna är tillräckligt starka, dessutom låter de hörlurarna vikas mot bågen. På så sätt får du utrymme och transportabilitet. Det som är synd är att tillverkaren inte tillhandahåller ett skydd. Detta tillbehör är verkligen användbart för mobila användare. Hjälmen finns i fyra färger: svart, blå, rosa och vit.

Hjälmen kan anpassas till alla kroppstyper, du behöver bara justera längden på bågen. Kuddarna på hörlurarna är vadderade, det finns också en del av huvudbandet som är vadderad. Eftersom det är ett hörlurar med hörlurar kan närvaron av öronkopparna i öronen vara obekväm för vissa användare. Slutligen är det framför allt trycket som utövas på brosket i örat som gör dessa modeller mindre bekväma än en hjälm. På JBL Tune600BTNCär nedstyrkan genomsnittlig. Så du kan bära den i flera timmar med medlemsförbund, men du måste fortfarande göra poser. Annars är det snabbt glömt när det har placerats på huvudet eftersom det bara väger 173 gram.

Egenskaper


JBL-Tune600BTNC-test

Anmärkningsvärda brister är mikro-USB-porten som är oanvändbar när du lyssnar på musik (den är dold av ramen) och kontrollknapparnas format är ganska lika. Så du kommer att ha svårt att särskilja dem vid touchdowns. Det är bara genom att använda headsetet som du förstår placeringen av de olika knapparna. Annars har knapparna standardkommandon: slå på / av hörlurarna, spela / pausa din musik, svara / lägg på dina telefonsamtal, navigera mellan ljudspår, ändra volymen och aktivera / avaktivera ANC.

Du kommer inte att störa din omgivning när du lyssnar på musik med JBL Tune600BTNC-hörlurarna. Ljudläckage kontrolleras väl på den här modellen. När du väl har placerat det på ditt huvud är ljudet från din musik minimalt. Så du kan använda den i kollektivtrafiken och till och med på kontoret.

Prestanda och ljudkvalitet


recension-JBL-Tune600BTNC

JBL Tune600BTNC kan användas på fyra sätt för ljud: kabelansluten, Bluetooth, kabelansluten med brusreduceringssystemet och Bluetooth med brusreduceringssystemet. Men oavsett vad du använder är ljudåtergivningen liknande. Det rekommenderas fortfarande att använda headsetet i Bluetooth eftersom ljudet är mer balanserat med denna konfiguration. Ljudupplevelsen är dock inte utan brister. När du väl har avfyrat din musik finns det basförstärkning.

Tillverkaren lovar ett JBL Pure Bass-ljud på Tune600BTNC och vi kan säga att det håller sitt löfte. Basen är både djup och kraftfull. Problemet är att basen är för accentuerad. De andra frekvenserna kan inte uttryckas och det är nödvändigt att undvika att trycka volymen för högt, annars pekar förvrängningen på nässpetsen.

Passiv isolering är korrekt för ett headset med hörlurar när det är på plats på ditt huvud. Diskant- och mellanljud dämpas, men basen går igenom. Förbindelsen mellan dynorna och örat är inte optimerad, varför isoleringen inte är lika effektiv som med hörlurar i örat eller i omgivningen. När du har aktiverat brusreduceringssystemet är basfrekvenserna lite mer dämpade. Så överlag är den passiva och aktiva isoleringen bra. Detta är ganska tillfredsställande för ett ljudheadset som säljs i denna prisklass.

I vårt test varade JBL Tune600BTNC-hörlurarna knappt 21 timmar med Bluetooth. Och när bullerreduceringssystemet är aktiverat sjunker autonomin till 10 timmar. Det är en anständig prestanda, i alla fall är hjälmen tillräckligt hållbar för att tillfredsställa vanliga användare. För att få full laddning tar det ca 2:30. Micro USB-kabeln medföljer i förpackningen.

Slutsats


test-JBL-Tune600BTNC

JBL Tune600BTNC är en hörlurar på örat som har en kompakt design, bra passiv / aktiv isolering och är tillgänglig för små budgetar. Det finns bara ljudkvaliteten som kan vara bättre.

JBL Tune600BTNC hörlurar


köp nu