Skip to content

Granskning av Bose Quietcomfort 35 II hörlurar

De Bose QuietComfort 35 II är ett avancerat nomadiskt headset som erbjuder både trådlös drift och ett brusreduceringssystem. Bose erbjöd redan sina funktioner med Bose QuietComfort 35, men de lade till en ny funktion. Headsetet har integrerat en knapp dedikerad till Google Assistant. Det är inte mycket som skiljer sig tekniskt från den gamla modellen. Om du äger QC35 finns det ingen verklig anledning att byta till den här nya versionen.

Bra poäng
– Google Assistant-funktion
– Ljuddämpning
– bekvämt


Negativa poäng
– Design och ljudprestanda har inte förändrats

Bose QuietComfort 35 II trådlösa brusreducerande hörlurar


bose-quietcomfort-35-ii-test

Den första versionen av QuietComfort 35 släpptes för ett och ett halvt år sedan, men den andra versionen har samma ljudegenskaper och samma brusreduceringssystem. Den är helt enkelt utrustad med en ny knapp på vänster öronkopp. De QC 35 II är det första headsetet som integrerar Googles röstassistent. Du behöver bara trycka på knappen för att interagera med röstassistenten. Assistenten läser dig, aviseringarna, du behöver inte gräva i fickan eller väskan för att titta på dem på din smartphone.

Vad finns i boxen


Bose-Quietcomfort-35-II

I lådan hittar du QC35 II-hörlurarna, en USB-laddningskabel, en ljudkabel och en bärväska. Hjälmen säljs till 379 € på internet.

Funktioner och design


bose-quietcomfort-35-ii-recension

Bose QuietComfort 35 II-hörlurarna ser ut precis som den tidigare versionen med undantag för tillägget av knappen på vänster öronkopp. Hjälmen finns i svart och silver, det är en blygsam design gjord av plast. Denna plastdesign är fortfarande mycket stark, även om plast inte är lika stark som metall. Den är bekväm och flexibel, den kan fällas upp för att underlätta förvaring i det medföljande hårda fodralet. Öronkopparna kan placeras platt runt halsen, dynorna håller sig varma, det är lite irriterande för sommaren. Designen och materialvalet förblir lik den gamla versionen, men det är fortfarande en av de bästa hjälmarna när det gäller komfort.

Kontrollerna på headsetet är enkla och effektiva, på den högra öronkoppen finns en skjutreglage för att sätta på och para ihop, samt knappar för att spela ljudspår och för att höja eller sänka volymen. Den vänstra öronkoppen har bara en knapp för Google Assistent. Säg bara ett kommando för att ringa, visa nyheter, styra musikuppspelning. Allt du behöver göra är att hålla fingret på knappen och ange din begäran. Du kan programmera om knappen för att ge den andra funktioner. Google Assistent fungerar perfekt, den är snabb och exakt, den tar upp din röst även i bullriga miljöer. Att para ihop headsetet via Bluetooth och para ihop det med appen tar bara en minut.

Innan du slår på hörlurarna för första gången uppmanas du att ladda ner Bose-appen till din smartphone. Headsetet behöver appen för många funktioner, till exempel brusreducering, omprogrammering av knappen för Google Assistant, uppdatering av programvaran etc. Användningen av assistenten är väl integrerad, vare sig på Android eller IOS, men varje persons intresse för detta Google Assistenten kommer att skilja sig, vissa kommer att använda den regelbundet och andra inte alls.

Prestanda och ljudkvalitet


bose-quietcomfort-35-ii-wireless

När det gäller autonomi är inget nytt, QC 35 II använder samma batteri som den tidigare versionen, 20 timmars trådlös musik tack vare litiumjonbatteriet som kan laddas upp via USB-kabeln och 40 timmar i trådbundet läge. Å andra sidan är batteriet inte avtagbart. En av styrkorna hos Bose QuietComfort 35 II är aktiv brusreducering, aktiverad brusreducering för att byta från en bullrig miljö till en tyst miljö. Headsetets design möjliggör effektiv ljudisolering även när ANC inte är aktiverat. Det känns ett lätt tryck när ANC aktiveras, men det är inte obehagligt för öronen.

Ljudet är ganska smidigt jämfört med Sony WH-1000X M2-hörlurar, det är inte det bästa Bluetooth-headsetet när det gäller ljud, men det är fortfarande bland eliten. Som jämförelse är Momentum 2.0 Bluetooth från Sennheiser och precis ovanför eftersom basen har mer precision och ett mer naturligt ljud. Men ljudprestanda bedöms också personligen och beror på källan som används och vilken typ av musik du lyssnar på. Audiophiles kommer att vända sig mer till Sony WH-1000X M2 eller Momentum 2.0 Bluetooth. Det är ett mångsidigt headset som ger ett mjukt och behagligt ljud, du har rätt till en balanserad set och dynamisk bas, ljudet är utmärkt för ett Bluetooth-headset.

Slutsats


quietcomfort-35-ii

De Bose QuietComfort 35 Det skiljer sig inte så mycket från den första versionen. Ljudkvaliteten är fortfarande utmärkt, brusreduceringen och komforten ändras inte. Det finns bara knappen dedikerad till Google Assistant som ger lite anpassning till ett högpresterande headset.

Bose Quietcomfort 35 II


köp nu