Skip to content

Granskning av Anker Soundcore Life 2-hörlurar

hörlurar-Anker-Soundcore-Life-2

Soundcore Life 2 är ett ljud-headset av en helt naturlig typ, dynorna omfattar dina öron. Materialen som används vid tillverkningen lever inte upp till de avancerade hörlurarna från Sony och Bose, men ytorna förblir rena. Utsidan av Anker Soundcore Life 2 är gjord av plast, bågen är förstärkt med metall och gångjärnen är gjorda av polykarbonat. Satsen är robust nog för att klara vardagsbruk. Anker Soundcore-logotypen är tryckt på pannbandet och på utsidan av öronkåporna, men den förblir väldigt diskret. Öronkopparna kan svängas platt. Det här är användbart när headsetet ligger runt halsen, öronkopparna vilar på kragebenarna. De kan också vikas upp mot bågen. Du får utrymme och transporterbarhet. När den väl har vikits, behöver du inte längre skjuta hjälmen i den styva påsen. Det kommer att skyddas perfekt under dina resor.

Bokstäverna “L” och “R” är tryckta på insidan av dynorna. Med den här visuella guiden kan du placera hjälmen på rätt sätt. När du placerar hjälmen på huvudet justerar du storleken på huvudbandet med den inre metallmekanismen. De Anker Soundcore Life 2 anpassar sig till alla kroppstyper (litet eller stort huvud). Insidan av pannbandet och dynorna är vadderade med minneskum. Kontakten är mjuk och användningen av detta material hjälper till att dämpa de olika tryckpunkterna. De Soundcore Life 2 är en bekväm hjälm, du kan använda den i flera timmar i taget utan att känna obehag. Dess vikt (268 gram på skalan) bidrar också till dess goda komfort.

Egenskaper


Anker-Soundcore-Life-2-recension

De olika kontrollknapparna är placerade på öronkopparnas kant. Till vänster hittar du knappen för att slå på / av hörlurarna och knappen för att aktivera ANC-systemet (brusreducering). På den högra öronkoppen hittar du tre knappar som låter dig ändra ljudvolymen, spela eller pausa din musik och navigera mellan ljudspår. Du måste hålla fingret intryckt på “+” eller “-” för att välja nästa eller föregående spår.

Uppspelning / paus-knappen är multifunktionell. Förutom uppspelnings- och pausfunktion kan du använda den för att aktivera BassUp-funktionen. Detta läge gör att du kan förstärka basen (du måste dubbeltrycka på uppspelningsknappen för att växla till BassUp-läge). Spela / paus-knappen kan också användas för att svara på dina telefonsamtal. Anker har integrerat en mikrofon i headsetet för att utföra denna funktion. Mikrofonen är utrustad med CVC-brusreduceringsteknik. Detta förbättrar samtalskvaliteten och undertrycker omgivningsbuller så att den andra parten kan höra dig.

Anker Soundcore Life 2 använder Bluetooth-teknik. Anslutningen till dina olika externa enheter (smartphone / surfplatta / ljudspelare) är mycket enkel. Du kan hänvisa till användarhandboken om du aldrig har använt den här typen av hörlurar. Det är tack vare Bluetooth-teknik att du har en trådlös anslutning. Den kommer att vara användbar så länge det finns ström i headsetets batteri. När batteriet är urladdat kan du använda den trådbundna Soundcore Life 2. Ljudkabeln levereras i lådan.

Prestanda och ljudkvalitet


Anker-Soundcore-Life-2-test

Anker Soundcore Life 2-hörlurarna är utrustade med ett brusreduceringssystem (NC: Noise Cancelling). Brusreducering kan slås på och av med NC-knappen placerad på vänster öronkopp. Det finns en liten lysdiod bredvid knappen, den berättar om brusreduceringssystemet är aktiverat. (På / av-knappen bredvid den åtföljs också av en LED). Du aktiverar brusreduceringen genom att hålla knappen intryckt i 2 sekunder. Fördelen med detta headset är att brusreduceringsfunktionen fungerar både trådlöst och trådbundet. Å andra sidan dämpar funktionen för brusreducering endast en del av det yttre bullret. Vi är väldigt långt ifrån resultatet med avancerade hörlurar från Sony och Bose. På den här modellen är brusreducering effektivt för att minska motorbuller, men har mer problem med att samtal äger rum runt dig. Det kommer att vara nödvändigt att öka volymen för att begränsa påverkan av yttre buller.

Hjälmen är utrustad med 40 mm förare. Ljudet från Soundcore Life 2 lämnar dig inte likgiltig, men förvänta dig inte ett resultat som kan tillfredsställa ljudfiler. Ljudåtergivningen är inte den mest exakta och detaljerade på marknaden, men vi utnyttjar fortfarande de olika instrument som finns. Om du gillar electro-, HipHop- eller Rap US-musik kan du öka basnärvaron med BassUp-funktionen. Du dubbelklickar på uppspelningsknappen för att aktivera läget. Då accentuerar tekniken kraften och intensiteten hos de låga frekvenserna.

Autonomi är en av styrkorna med detta Bluetooth-headset. Du får 30 timmars trådlös användning med bullerdämpningssystemet påslaget. Du kommer att få några timmar till om du inte använder funktionen Noise Cancelling. Och du får 60 timmars kabelanvändning med Noise Cancelling aktiverat. De Anker Soundcore Life 2 är en riktigt bestående hjälm. Ett pip hörs och lysdioden blinkar rött när batteriet nästan är tomt. Du laddar den med den mikro-USB-kabel som medföljer i förpackningen. Det tar cirka 3 timmar att ladda helt.

Slutsats


test-Anker-Soundcore-Life-2

Anker Soundcore Life 2 kan absolut inte konkurrera med avancerade hörlurar från Bose och Sony, men det har ett bra valuta för pengarna. Soundcore Life 2 kommer att tillfredsställa människor som inte vill spendera hundratals dollar på ett Bluetooth-headset.

Anker Soundcore Life 2 hörlurar


köp nu