Skip to content

Cowin E7 Pro Hjälmgranskning

Cowin-E7-Pro-test

E7 Pro är mer visuellt tilltalande än den gamla modellen, särskilt tack vare borstad metallfinish (Cowin E7 har en blank yta). Huvudbandet har en metallram, detta förstärker styrkan hos hela, men plasten som används för att göra öronkopparna är ömtålig. Du måste vara försiktig med den, den kommer inte att bryta vid minsta chock eller falla, men du måste ta hand om den om du vill att den ska hålla över tiden. För att skydda den under dina resor kan du använda skyddsfodralet.

Funktioner och design


Cowin-E7-Pro-recension

Pannbandet och öronkuddarna på Cowin E7 Pro Bluetooth-headsetet är väl vadderade, precis som på E7. Å andra sidan distribuerar inte bågen tillräckligt, detta problem fanns redan på den gamla modellen. Det sträcker sig inte tillräckligt för att anpassa sig till alla huvudformer. Människor som har ett stort huvud kommer att vara mest generade. Hjälmen förblir lätt, vadderingen i dynorna är mjuk och läderimitationen är mjukare än på E7-modellen. Headsetet är inte obekvämt när du bär det, men öronkopparna skulle ha behövt vara lite större och ha en mindre rund form. Denna form är inte den mest idealiska för våra öron. Du måste ta en paus om du lyssnar på din musik i flera timmar i taget.

En gång på plats på huvudet är hjälmen stabil. Passformen kommer att vara tät på de flesta huvuden, så den rör sig inte när du använder den. Även om det erbjuder bra stöd, rekommenderar vi det inte för att spela sport. Det finns bättre referenser tillgängliga på ljudmarknaden. Hörlurarna kan inte fällas tillbaka mot huvudbandet, men de kan ligga platt. Vilket är användbart när hjälmen är placerad runt halsen.

Knapparna på Cowin E7 Pro är placerade på utsidan av den högra öronkoppen. De är lite längre ifrån varandra än på Cowin E7. Du kommer att kunna ändra volymen, ta dina telefonsamtal, hantera din musik (spela upp / pausa) och navigera mellan ljudspår. Det finns också en omkopplare för att aktivera Bluetooth och brusreduceringssystemet. Det tar lite tid innan du vänjer dig vid att använda dem.

Prestanda och ljudkvalitet


test-Cowin-E7-Pro

800 mAh-batteriet erbjuder stor autonomi, du kan använda headsetet hela dagen utan att behöva ladda det. Du har 30 timmars användning, E7 Pro klarar sig bättre än E7-headsetet. Å andra sidan är det nödvändigt att vänta 4 timmar för att få full laddning. Du måste använda USB-kabeln som medföljer förpackningen för att ladda den. Det finns också en ljudkabel som du kan använda när batteriet är urladdat. Den trådlösa anslutningen är stabil, du kan flytta dig upp till 10 meter från källan (ljudspelare / smartphone). De Cowin E7 Pro hjälm är lätt att para ihop med din enhet stöder det NFC-teknik. Å andra sidan kommer det att finnas latens om du använder den i Bluetooth för att titta på videor, ljudet kommer inte att synkroniseras.

Cowin E7 Pro är hörlurar av sluten typ som ger anständigt ljud. Basen är balanserad och kraftfull, diskanten förblir trevlig och relativt balanserad. Men mellanrummen saknar precision och närvaro, vilket påverkar reproduktionen av sång och vissa instrument. Höjderna kan låta lite för högt på “S” “Ts” -ljud för vissa användare som är känsliga för dessa frekvenser. Jämfört med Cowin E7 förbättras ljudåtergivningen något. Det kommer inte att tillfredsställa ljudfiler, men för detta pris förblir ljudåtergivningen acceptabel.

Brusreduceringssystemet är inte lika bra som på Bose- och Sony-hörlurar. Det dämpar bara vissa ljud, det tar inte bort allt buller runt dig. Du kommer inte att bli helt avskuren från omvärlden. Det dämpar motorljud och människors röster, men det undertrycker dem inte helt.

Den inbyggda mikrofonen är av dålig kvalitet. Även om du besvarar dina telefonsamtal på en lugn plats, kommer rösterna att dämpas och sakna detaljer. I bullriga miljöer är det ännu värre, mikrofonen kan inte skilja rösterna från omgivande ljud.

Slutsats


Bluetooth-headset-Cowin-E7-Pro

Cowin E7 Pro är anständiga trådlösa hörlurar. Jämfört med den gamla modellen (Cowin E7) har designen ändrats, batteriets livslängd har förbättrats och ljudåtergivningen är något bättre. Det kommer att tillfredsställa användare som letar efter ett prisvärt Bluetooth-headset.

Cowin E7 Pro-hörlurar


köp nu