Skip to content

Bluedio T4 Hjälmgranskning

Bluedio-T4-test

Bågen är förstärkt med en flexibel metallram som motstår vridning. Pannbandet är stretchigt, det anpassar sig till de flesta kroppstyper. Det finns millimeterindikationer för att ställa in båda sidor i samma höjd. Gångjärnen är hjälmens svaga punkt, men det hela förblir robust. Även om du av misstag tappar den kommer den att motstå stötar.

Pannband och öronkuddar är väl vadderade, men hjälmens design möjliggör inte en bra passform. Problemet är med gångjärnens design. Öronkopparna kan bara vända i en riktning och när headsetet är på plats på ditt huvud täcker öronkuddarna inte dina öron. För vissa användare blir det bekvämare att bära hjälmen bakom på grund av den begränsade gångjärnens rörelse. Passformen är inte optimerad så det påverkar brusreduceringen och ljudkvaliteten Bluedio T4-hjälm. En gång på huvudet är hjälmen stabil, det finns bra stöd. Det faller inte av huvudet, men du kan inte använda det för att springa eller gå till gymmet.

Funktioner och design


Bluedio-T4-recension

Knapparna är effektivare och lättare att använda på den här modellen. Du kommer att kunna interagera med din musik (spela / pausa), svara på dina telefonsamtal, navigera mellan ljudspår och ändra volymen. Det finns en dedikerad knapp för att aktivera brusreduceringssystemet, en LED lyser om den är på. Knapparna är väl placerade, du har inga problem med att använda dem. När du klickar på dem är de reaktiva.

Batterilivslängden är anständig för ett Bluetooth-headset av denna typ. Hon gav oss lite över 10 timmars lyssnande på måttlig volym. Var försiktig så att det inte finns något system för att spara batteri, headsetet stängs inte av automatiskt om det inte används. För att ladda batteriet måste du använda USB-C-kabeln. Du kommer fortfarande att kunna använda Bluedio T4 i kabelanslutet läge om du har glömt att ladda batteriet.

Bluetooth-anslutningen är stabil, det finns mycket mer störningar när du använder headsetet utomhus. Bluedio T4-headsetet kan enkelt kopplas ihop med Android / Ios-smartphones och andra enheter. När du väl har startat, gå bara till Bluetooth-inställningarna på din enhet. Du kan röra dig upp till 10 meter från källan innan anslutningen avbryts. Å andra sidan är ljudet helt synkroniserat när du tittar på en video eller när du spelar ett spel. Du kan lösa problemet med hjälp av ljudkabeln, men ursprungligen köpte vi T4 för att dra nytta av dess trådlösa teknik.

Prestanda och ljudkvalitet


Bluedio-T4-recension

Bluedio T4 är en hörlurar av sluten typ, den är utrustad med titanmembran på 57 mm och Bluedio Vector Flow-teknik som förstärker basens närvaro. Det erbjuder djup och utökad bas och diskant och anständig reproduktion. Men mids kvävs av andra frekvenser. 57-millimetermembranet gör sitt jobb, det förstärker basen. Det är en hörlur som kommer att tillfredsställa användare som söker ett bassljud. Om du älskar modern musik (electro / hip-hop) kommer det att kunna tillfredsställa dig. Låt oss vara tydliga, det är inte på Bluedio-hörlurar som du hittar tydligt och detaljerat ljud.

Isolering är inte den här hjälmens starka punkt. Det är bortskämt av dålig passform och värre är bullerreduceringssystemet ineffektivt. Systemet dämpar ungefär tio decibel i de nedre mellansidorna. Det räcker med att säga att det är nästan obefintligt. Det här är inte rätt modell om du letar efter ett headset utrustat med ett ANC-system som kan avskärma dig från omvärlden.

Slutsats


test-Bluedio-T4

Bluedio tillverkar inte avancerade hörlurar. Snarare vill företaget tillfredsställa användare som inte vill spendera massor av pengar på hörlurar. Några av deras billiga produkter är mycket populära bland allmänheten, särskilt Bluedio T2S som har sålt extremt bra. De Bluedio T4 Fortsätter på den här vägen är detta ett lågt Bluetooth-headset som kommer att tillfredsställa användare som inte kräver.

Bluedio T4-hjälm


köp nu