Skip to content

Bluedio T2S Headset Test – Trådlösa hörlurar

Populariteten hos kinesiska tillverkare som Xiaomi, Huawei och OnePlus fortsätter att växa. Vissa varumärken som hittills var lite kända för den europeiska allmänheten gör en plats för sig inom högteknologiska produkter. Detta är fallet med det kinesiska varumärket Bluedio som erbjuder ett Bluetooth-headset som heter till salu T2S.

Bra poäng
– Kraftfull bas
– Autonomi
– Funktioner


Negativa poäng
– Aktiv isolering
– Ljud läcker ut

Bluedio T2S-test


bluedio-t2s-recension

Bluedio T2s headset är hopfällbart och bärbart, med den 195 ° roterbara designen som sparar utrymme och gör det lätt att bära. Den har en 57mm högtalare, en impedans på 16 ohm och ett frekvenssvar på 20Hz-20Khz. Den har den senaste Bluetooth-versionen 4.1 och är IOS / Android-kompatibel.

Vad finns i boxen


bluedio-t2s-recension

Så snart du öppnar lådan hittar du Bluedio T2S-headsetet, dess laddningskabel, samt en 3,5 mm jackkabel, om du vill använda headsetet i en kabelversion eller om headsetet har slut på batteri och en manual. Du hittar den för 30 € på Amazon-webbplatsen.

Funktioner och design


bluedio-t2s-test

Bluedio turbine t2s-headsetet har en roterande design som håller öronkåporna på plats, det kan vikas inåt för portabilitet. Hjälmen finns i svart, vitt, blått, rött. Varumärket Bluedio är lite känt i Europa, men i Kina har varumärket skapat ett gott rykte, det är mycket populärt. T2: erna är robusta och förblir lätta vid 218 g. Bågen är gjord av metall där det finns en bekväm konstläder av konstläder. De roterande delarna som stöder öronkopparna gör headsetet lite ömtåligt på grund av vikten på öronkåporna.

Den har en 195 ° roterande design, öronkopparna är plastiska i mitten, du kommer att kunna se märket Bluedio inskrivet, linjerna på öronkopparna påminner om en turbin från vilken nej och dynorna är i imiterat läder . Hifi-hörlurar, orkan eller till och med Φ57 mm förarinskriptioner skulle klara sig, vilket är absolut värdelöst och förstör designen. På den högra öronkoppen hittar du knapparna för volym, kraft och de som ska byta spår. Knapparna är lätta att hitta och använda, det finns en indikatorlampa bredvid knapparna. Det finns också en inbyggd mikrofon för telefonsamtal.

Sammantaget förblir den trådlösa bluedio t2s solid och ger bra byggkvalitet. Den är lätt och bekväm att bära, på grund av sin roterande design måste du placera öronkåporna på höger och vänster öronkopp och var försiktig med att vrida pannbandet framåt och åt rätt håll. De T2s Naturligtvis vilar öronen och ger en bekväm passform, de är ganska mjuka och väl vadderade, men eftersom det är konstläder finns det fortfarande en värmeeffekt när man lyssnar.

Prestanda och ljudkvalitet


bluedio-t2s-virvelös

Högtalarna på bluedio t2s Bluetooth-headsetet är ganska massiva 57 mm, de flesta högtalarna i hörlurarna i den här stilen är 40 mm. Det är väldigt enkelt att ansluta via Bluetooth till dina kompatibla enheter. När det gäller anslutning förblir signalen stabil, du har rätt till ett avstånd på upp till 10 meter från källan, vilket är standard. Med hörlurarna har du möjlighet att dela det du lyssnar på med någon annan, den här personen behöver bara ansluta hörlurarna till hörlursuttaget så att de kan njuta av din musik. Autonominivå ingenting att säga 40 timmar i musiklyssning och 45 timmar i telefonsamtal, litet problem 2 timmars laddning, vilket är lite långt.

Med ett frekvenssvar på 20 Hz till 20 000 Hz och högtalarnas storlek bör ljudet vara bra. Det är det, men det är inte den typ av ljudfiler som kanske gillar. Basen är tung, så mycket att den förmörkar mids och highs. Du kan trycka på + och – volymknapparna samtidigt för att minska basen lite, men det hela är fortfarande platt. De Bluedio T2s är utrustad med olika utjämnare, totalt 11, bland vilka det är möjligt att navigera med ett tryck på +/- knapparna samtidigt. Audiofiler som letar efter utmärkt instrumentdistribution på ett spår kommer att bli mycket besvikna. Högtalarna skapar ljudspektrum, men öronkopparna är för små för att instrumentationen ska vara tydlig. Men det är sant att denna baskraft är märkbar när du tittar på en film eller spelar på konsolen, omgivande ljud och ljudeffekter är riktigt dynamiska.

Slutsats


bluedio-turbine-t2s-review

Bluedio T2s headset gör bara sitt jobb och det räcker för de flesta användare som vill köpa ett Bluetooth-headset i denna prisklass. För omkring 30 € är de personer som riktas mot denna typ av headset inte ljudfiler.

Bluedio Turbine 2 Hjälm


bluedio-turbine-2

köp nu