Skip to content

Beats EP Headphones Review

Beats Electronics kallas Beats av De av de flesta användare är ett märke av hörlurar, hörlurar och högtalare. Varumärket skapades 2006 av den amerikanska rapparen Dr. Dre och Jimmy Lovine president för IGA-skivbolaget. Det köptes 2014 av Apple för 3 miljarder dollar.

När vi pratar om Beats-märket tänker vi genast på ett ljud rikt på bas och ett alltför stort försäljningspris. Varumärket har aldrig gjort de bästa hörlurarna på marknaden, men det har alltid lyckats förbli populärt. Särskilt ungdomar.

Det positiva är att varumärket har lyckats utvecklas sedan Apple tog över. Cupertino-företaget har omarbetat vissa aspekter, särskilt ljudet som nu är lite mer balanserat. Den här gången är vi intresserade av Slår EP. Ett trådbundet headset på örat som säljs till ett överkomligt pris. Upptäck dess egenskaper och prestanda i vår testa.

Bra poäng
– pris
– Fast
– Design
– bekvämt


Negativa poäng
– Hörlurarna böjer sig inte
– Endast trådbunden anslutning
– Lång kabel

Beats EP-hörlurar


Beats-EP-recensioner

Beats EP-hörlurarna kommer i en vit kartong. En del av hjälmen är avbildad på framsidan. Tillverkaren har också tryckt andra foton och några av dess egenskaper på andra sidor av lådan. När du väl har öppnat lådan kommer du över hjälmen skyddad i påsen och insatt i ett plastelement.

Tillsammans med det trådbundna headsetet och skyddspåsen får du en snabbstartguide och garantikort. Headsetet och såldes 99,95 euro på Apples officiella webbplats. Men du kan köpa den till ett mycket bättre pris på Amazon-webbplatsen. Du kan välja det i svart, vitt (version vi testar), blått och rött.

Beats EP-test


hörlurar-Beats-EP

Sedan Apple tog över designen av Beats-hörlurar är materialet som används för deras design av bättre kvalitet. Det finns mycket plast på EP-modellen, men den är tillräckligt stark för att motstå stötar och droppar. Genom att hantera det, Slår EP gör ett bra intryck. Huvudbandet och öronkåporna är gjorda av plast, å andra sidan är kroppen förstärkt med rostfritt stål. Det finns en synlig tråd mellan huvudbandet och förmaken. Det är uppenbarligen inte en toppmodell, men det är inget fel med de övergripande finishen. Beats-logotypen är tryckt på pannbandet och utsidan av båda öronkåporna. Vi testade den vita versionen, hjälmen finns också i svart, blått och rött.

Helheten är ganska industriell. Sidorna i rostfritt stål förstärker denna känsla och låter också hjälmen justeras efter din kroppstyp (litet eller stort huvud). En gång på plats på huvudet vilar kuddarna på dina öron (supra-aural design) och tack vare justeringen av pannbandet är hjälmen inte för stram. Och den förblir på plats i hårbotten. Oavsett huvudets rörelse förblir de stabila. Skakningar är inte heller ett problem. Å andra sidan är hjälmens främsta brist dess brist på flexibilitet.

De förstärkta elementen i rostfritt stål är perfekta, de säkerställer en fast och bekväm passform. Men problemet är att de saknar flexibilitet och att de inte kan fällas upp. Du kan inte fälla in öronkåporna mot huvudbandet för att få plats och transporteras. Tillverkaren tillhandahåller fortfarande ett skydd för att skydda Slår EP under dina resor. När den väl har satts i påsen skyddas den mot repor och stötar.

Egenskaper


hörlurar-Beats-EP

EP: s design är inte revolutionerande, men det är fortfarande behagligt för ögat. Hjälmen är också bekväm att bära. En gång på huvudet pressas dynorna mot öronbrosket. EP-modellen är ett headset av öppen ljudtyp (dessa är de överurala modellerna som omfattar dina öron). Kuddarna på öronkåporna är väl vadderade och ger bra komfort. Förbindelsen mellan öronen och dynorna är inte optimerad så att några av de yttre ljuden är hörbara. Detta är ofta fallet med hörlurar (öronhörlurar ger bättre passiv isolering). Hörlurarna är tillräckligt bekväma för att du ska kunna lyssna på din musik i timmar i taget utan att känna dig obekväm.

Beats EP finns i fyra färger. En svartvit modell som lockar användare som föredrar nykterhet. Och om du vill ha något mer extravagant kan du vända dig till färgerna rött och blått. Det finns ingen svart och röd version på den här modellen. Ljudkabeln med en 3,5 mm jackkontakt levereras i samma färg som den valda versionen.

Headsetet kan endast användas när det är anslutet. Du ansluter ljudkabeln till det 3,5 mm jackuttag som finns under den vänstra öronkoppen. Det går inte att ansluta kabeln till motsatt sida. Det enda problemet med den här modellen är att kabeln är extremt lång. När du väl är ansluten till hörlurarna och din ljudkälla (smartphone / ljudspelare) blir längden obekväm under användning. Oavsett storlek är kabellängden för lång. Bara för att ge dig en idé, när kabeln var ansluten till headsetet, satte vi in ​​vår smartphone i fickan. Kabeln kommer ut ur fickan och hänger ner i benet (den når vårt knä). Naturligtvis är det bättre att använda en längre kabel än för kort, men det här är för mycket. Du måste sätta in resten av kabeln i byxfickan.

Prestanda och ljudkvalitet


Beats-EP-test

Som vi berättade precis ovanför Slår EP-hörlurar kan endast användas kabelanslutet. Så ingen Bluetooth eller ytterligare funktionalitet: brusreduceringssystem eller pekstyrning. Hörlurarna styrs via fjärrkontrollen på ljudkabeln. Det finns bara en knapp för att interagera med din musik. Du använder den för att spela / pausa din musik eller svara på dina telefonsamtal (bara ett klick). Navigera mellan ljudspår (dubbelklicka = nästa spår, trippelklick = föregående spår). Du kan också starta den virtuella assistenten på din smartphone (lång tryckning).

På ljudsidan kan Beats EP inte konkurrera med avancerade hörlurar (samtidigt är detta ganska logiskt med tanke på dess försäljningspris). Men ljudåtergivningen förbättras tydligt jämfört med de gamla versionerna (vid Dr Dres tid). Rendering är mer balanserad.

När musiken har börjat ser vi att basen inte längre är så närvarande (den kväver de andra frekvenserna mindre). De höga och mellanliggande lyckas uttrycka sig mer, men ljudet saknar ibland precision. Bristen på precision kan urskiljas när man lyssnar på rika instrument. Vi uppskattar fortfarande att rösterna är mer begripliga. Det största problemet är när du ökar volymen, drunknar ljudet av effekterna av mättnad. Detta kommer att vara problematiskt när du befinner dig på höga ställen och behöver höja volymen för att fördjupa dig i din musik.

Slutsats


test-Beats-EP

Beats EP är en hörlur som passar de flesta användare. De erbjuder inte den bästa ljudupplevelsen på marknaden, men ljudet är fortfarande balanserat nog för att vara roligt. Dess design är klassisk och den är bekväm att bära. De Slår EP-hörlurar fullgör sin roll.

Beats EP-hörlurar


köp nu