Skip to content

Bästa sennheiser hörlurar

Bra hörlurar är viktiga för många musikälskare. Sennheiser är ett av de bästa märkena som finns på marknaden. Detta är anledningen till att vi bestämde oss för att jämföra de bästa Sennheiser-hörlurarna. Oavsett om du behöver blanda lite musik eller bara lyssna på dina favoritlåtar, kommer det säkert att finnas ett Sennheiser-headset som är perfekt för dina behov.

För att välja dem sökte vi på webben och använde också vår erfarenhet. Vi har gjort vårt bästa för att jämföra dem. Vårt val gjordes på ett opartiskt och konstruktivt sätt. Sennheiser är inte det billigaste märket på marknaden, men den investering som kommer att göras kommer att vara värt det. Du kommer att kunna använda hjälmen i många år om du tar hand om den.

Att ha ett bra headset gör hela skillnaden när du lyssnar på din musik eller när du arbetar. Vi är säkra på att det finns minst en hjälm på listan som kommer att tillfredsställa dig.


Sennheiser hörlurar

Sennheiser HD 202 II


Sennheiser-HD-202-II

Det finns många anledningar att älska dessa Sennheiser-hörlurar. Innan du ens överväger den djupa, kraftfulla basen och de extremt bekväma öronkuddarna, kommer du att bli imponerad av den vansinnigt låga prislappen. Bevis på att du inte behöver spendera tusentals dollar för att njuta av ett bra headset.

Den 3 meter långa kabeln gör det till ett bra val för DJs, som också kommer att uppskatta möjligheten att ta bort hörlurarna från huvudbandet. Den är extremt lätt, vilket gör den lätt att bära under långa perioder. Du kommer också att ha mycket nöje med att lyssna på din musik tack vare den goda ljudkvaliteten.

check-the-price

Sennheiser HD 4.40


köp-Sennheiser-HD-4.40

Sennheiser-hörlurarna som vi har valt är av Bluetooth-typ. Så användbar utan kabel för att ansluta till din ljudkälla. Det är perfekt för att lyssna på musik på din mobiltelefon eller surfplatta, och eftersom det är en sluten modell erbjuder den ganska bra ljudisolering. Du störs inte av yttre ljud medan du lyssnar. Dessutom avger den inte ljudläckage. Du kommer inte att störa människor bredvid dig med kollektivtrafik. Dess minimalistiska stil kommer att tilltala många användare. Vi drar också nytta av en bra design. Den är både lätt och robust.

Den andra fördelen är att den är lätt att potta på språng tack vare sin hopfällbara design. Dess robusthet är sådan att du kan sätta den i en väska varje dag utan att den skadas. Den tyska tillverkaren har valt att använda en blandning av material. Imitationsläder för dynorna, plast och några metalldelar för de förstärkta. När det gäller ljud utnyttjar vi en balanserad återgivning med trevlig bas. Du har inga problem med att använda den med din smartphone / ljudspelare. Bluetooth-teknik är här för att göra det enkelt, inga fler kablar! Batteriets livslängd är 25 timmar. Om batteriet tar slut kan du använda en kabel för trådbundet lyssnande.

check-the-price

Sennheiser HD 598 SR


Sennheiser-HD-598-SR

Är du en audiofil som bara vill ha det bästa när du lyssnar på musik? Då kommer du att älska dessa Sennheiser-hörlurar. Det är ett over-ear-headset med en öppen struktur. Ljudkvaliteten är exceptionell. Ljudet är naturligt och balanserat. Naturligtvis är det en trådbunden modell, för i Bluetooth skulle du förlora ljudkvaliteten. Hörlurarna använder EAR (Ergonomic Acoustic Refinement) -teknologi, som kanaliserar ljud direkt i dina öron. Denna teknik erbjuder en uppslukande lyssningsupplevelse.

Vad sägs om komfort? När allt kommer omkring, om du investerar mycket pengar i ett professionellt headset som detta, vill du kunna använda det ganska ofta. Sennheiser vet det och utformade det för att vara riktigt bekvämt. Den har ett päls i konstläder och sammetsklädda dynor som gör att den kan bäras i timmar utan att känna obehag. Två kablar ingår, en 3 meter kabel med en 1/4 jack och en 1,2 meter kabel med en 3,5 mm jack, som också har en mikrofon och en knapp så att du kan svara på samtal på din mobiltelefon. En annan fördel är att den är garanterad i två år.

check-the-price

Sennheiser HD 650


Sennheiser-HD-650

Efter Sennheiser HD 598 SR kanske du undrar om det är möjligt för Sennheiser att göra bättre hörlurar? Svaret är ja och det heter HD 650. Det har en akustisk design som minskar harmonisk distorsion (THD) till 0,05%, vilket är extremt lågt. Den har också högeffektiv neodym som “ger maximal effektivitet”. Kort sagt, det är en utmärkt produkt för att lyssna på musik.

Dess design med öppen struktur säkerställer ett naturligt, balanserat och transparent ljud, med fantastisk, full bas och otroligt jämna höjder, tillräckligt för att tillfredsställa alla ljudfiler. Den är utrustad med en Kevlar-förstärkt anslutningskabel, vilket innebär att den kommer att hålla mycket länge. Friktionsljudet är också minimalt. Du har två års garanti när du köper den.

check-the-price

Sennheiser HD 4.50 Bluetooth


Sennheiser-HD-4.50-Bluetooth

Sedan finns det detta Sennheiser-headset som är perfekt om du ständigt är på språng men ändå vill njuta av bra ljud. Den använder Bluetooth-teknik och har också en “Noise Gard” -funktion. Det är ett aktivt bullerdämpningssystem. Det ser till att bakgrundsljud inte förstör din lyssnarupplevelse.

Aktiv brusreducering fungerar främst för bakgrundsljud som verkar i låga frekvenser. Som ljudet av motorer och trafik. Perfekt om du vill lyssna på musik på kollektivtrafiken. Batteriet räcker i upp till 19 timmar när du använder Bluetooth och brusreducering. Om batteriet är urladdat har du möjlighet att använda det trådbundna headsetet.

Dessa Sennheiser-hörlurar är hopfällbara. Vilket är till nytta när du reser och vill att de ska ta så lite utrymme som möjligt i din väska. Liksom andra hjälmar är det garanterat i två år.

check-the-price

Sennheiser HD 660 S


Sennheiser-HD-660-S

Dessa Sennheiser-hörlurar kan också vara av intresse för ljudfiler. HD660 S är dyr, men försäljningspriset är motiverat. Du får ett avancerat headset som perfekt transkriberar alla frekvenser som hörs i dina öron. Du kommer att njuta av en imponerande upplevelse varje gång du lyssnar på musik. Bas, mellanregister och diskant transkriberas perfekt. Ljudet är klart och naturligt tack vare sin öppna struktur.

Det är också extremt bekvämt. Det är verkligen en anmärkningsvärd produkt. Två kablar ingår, en med en 6,35 mm stereokontakt och en med en 4,4 mm Pentaconn-balanserad stereokontakt. Du får också en 6,35 mm adapter och en 3,5 mm adapter så att du kan använda den med olika källor.

check-the-price

Sennheiser PXC 550 trådlös


Sennheiser-PXC-550-Wireless

Sedan är detta ljudheadset speciellt utformat för resenärer. Den är vikbar, vilket gör det enkelt att ta med sig på språng. Denna modell använder Bluetooth-teknik, som tillåter 100% trådlös användning. Det ger upp till 30 timmars batteritid på en enda laddning, vilket är anmärkningsvärt! Mikrofonen är av god kvalitet. Du kommer att förstå din samtalspartner perfekt under telefonsamtalet.

Detta trådlösa headset med namnet Sennheiser PXC 550 erbjuder intuitiva kontroller. Du har inga problem med att interagera för att svara / lägga på samtal, välja dina ljudspår eller ändra ljudvolymen. Den använder Bluetooth-teknik, men NFC-parning är också möjligt. Ljudet är riktigt bra, plus att det finns en aktiv brusreduceringsfunktion, vilket är viktigt om du vill vara i din musikbubbla. Det är bara underbart att sitta på ett flygplan utan hör ljudet runt. Det är enkelt att ladda, bara anslut USB-kabeln. Sennheiser PXC 500 Bluetooth-hörlurar levereras också med en app. Tack vare det kan du styra ljudet, men också ändra det med en equalizer.

check-the-price

Sennheiser HD1 Wireless


Sennheiser-HD1-Wireless

Det är dags att ta en titt på HD1 Wireless. Detta trådlösa Bluetooth-headset påminner något om PXC 550 karaktäristiska nivåer. Det är faktiskt också vikbart, kan användas i trådlöst läge och det har också en bra mikrofon (dina telefonsamtal är tydliga). Det erbjuder också bra ljudisolering. Vilket är bra om du reser och inte vill bli störd av omvärlden.

En annan sak mellan Sennheiser PXC 550 Wireless och HD1 Wireless är designen. HD1-designen är mer elegant, minneskumplattorna är bekvämare och anpassar sig lättare till olika kroppstyper. Det finns också ett fodral som också är perfekt för att ta headsetet med dig. Batteriets livslängd är cirka 22 timmar. En tillräcklig prestanda för de flesta användare. Hjälmen är garanterad i 2 år.

check-the-price

Sennheiser HD280PRO


Sennheiser-HD280PRO

Människor som letar efter ett bra ljud att mixa kommer att vara nöjda med HD280Pro. Designmässigt är den här modellen ganska grundläggande. Det enda är att det är hopfällbart. Förutom det ser de ut som de flesta hörlurar, men ändå bekväma och viktigast av allt är ljudet bra.

Den är perfekt för inspelning och mixning av musik. Det kommer också att tillfredsställa människor som bara vill lyssna på musik för skojs skull. Kuddarna är tillräckligt tjocka för att dämpa ut yttre ljud. Det finns ingen brusreduceringsfunktion, men ljudisoleringen är fortfarande bra. Kuddar, vaddering i pannband och sladd är utbytbara. Så du kommer att kunna använda detta professionella headset under många år framöver!

check-the-price


Välj dina hörlurar

Det är inte lätt att välja hörlurar. Många verkar ha samma egenskaper på papper, men det finns skillnader i materialkvaliteten, komforten och huvudljudet. Många människor får hur man väljer?

Först och främst måste du välja din budget. Inte alla har möjlighet att spendera hundratals dollar på hörlurar. Då måste du titta på de funktioner som erbjuds av modellen. Är den trådbunden, trådlös? Finns det möjlighet att ta hand om sina telefonsamtal eller interagera med knappar? Finns det en equalizer eller en brusreducerande funktion? Det kommer också att ta hänsyn till uppfattningen (supra-aural, circum-aural) och designen. Det måste vara ett minimum bekvämt, men framför allt vill du att det ska vara iögonfallande eller diskret. Formatet är därför en punkt som du måste titta på.

Det bästa sättet att välja mellan alla referenser är att lista dina behov. Faktum är att inte alla headset som säljs på marknaden är perfekta. Så det är bättre att fortsätta på det här sättet istället för att bara jämföra alla hörlurar. Genom att göra ett urval av egenskaperna kommer du att kunna eliminera många hjälmar som säljs online och valet görs därför endast på en liten mängd modeller.

Vi hoppas att du är nöjd med vårt urval av de bästa Sennheiser-hörlurarna. Vi uppmuntrar dig att ta dig tid att noggrant läsa recensioner och åsikter från professionella såväl som användare för att göra ditt val. Du kan titta på våra hörlursrecensioner, läsa recensioner från köpare på återförsäljarwebbplatser och även titta på videor på YouTube. På det sättet kommer du att vara säker på ditt val.