Skip to content

Audio-Technica ATH-AR3BT Headset Review

Det finns för närvarande många modeller av trådlösa hörlurar på marknaden, konkurrensen är hård. Företag försöker skapa innovativa produkter som sticker ut från konkurrenterna. De bästa trådlösa headseten är i allmänhet dyra (tredelssiffrigt pris) men de har sofistikerade funktioner, som aktiv brusreducering eller pekreglage. Å andra sidan tenderar de mer prisvärda modellerna att vara mer grundläggande. Hjälm Audio-Technica ATH-AR3BT är däremellan. Det säljs för mindre än hundra euro på Internet, det är inte utformat för att användas för sportaktiviteter, men de erbjuder enastående ljudprestanda. ATH-AR3BT-hjälmen ger utmärkt valuta för pengarna.

Bra poäng
– Hans
– Trådlös prestanda
– Bärbarhet
– pris


Negativa poäng
– Ingen skyddande påse
– Kontroller

Audio-Technica ATH-AR3BTBK


Audio-Technica-ATH-AR3BT-test

Det japanska företaget har valt en minimalistisk design, ramen på Audio Technica ATH-AR3BT-hörlurarna är gjord av metall och täckt med plast. Men den använda plasten förblir av hög kvalitet och är inte ömtålig, den tål stötar och oavsiktliga droppar. Den triangulära Audio Technica-logotypen är tryckt i guldfärg på varje öronkopp och på den vänstra öronkoppen ser du också en liten NFC-logotyp. Bokstäverna “L” och “R” implementeras på huvudbandet och hjälper dig att placera hörlurarna i rätt riktning.

Audio-Technica ATH-AR3BT-test


hörlurar-Audio-Technica ATH-AR3BT

Den har matt yta, det finns två färger att välja mellan: svart och vitt, det finns en liten touch av glänsande guld på hörlurarna. Denna guld touch kommer inte att vara för allas smak, men trots detta förblir den mycket attraktiv. Det finns hjälmar som har mycket mer bling-bling-färger. Pannbandet och öronkuddarna är täckta med syntetiskt läder och öronkuddarna är vadderade med skum. En gång på huvudet justeras det lätt, klämkraften är fast men inte smärtsam. Hjälmen väger 190 gram, det hela förblir lätt när du bär det. Även om du använder den i flera timmar i taget finns det inget obehag, det är mycket välbyggt. Pannbandet sträcker sig och anpassar sig till alla olika huvudmorfologier. Gångjärnen är solida och det finns inget gnisslande när man hanterar hjälmen. För att få transportabilitet kan du fälla öronkåporna mot huvudbandet. Tyvärr när du flyttar kan du inte placera ATH-AR3BT hjälm i dess skyddande skydd eftersom märket inte har inkluderat något i förpackningen. Du hittar Audio-Technica ATH-AR3BT-hörlurar till salu på Amazon-webbplatsen.

Funktioner och design


test-Audio-Technica ATH-AR3BT

Den vänstra öronkoppen har en skjutreglage för att styra din musikuppspelning och volym. Problemet är att det är lite tråkigt att använda, du måste dra och hålla skjutreglaget i några sekunder för att byta ljudspår. Det tar ett tag för dig att bekanta dig med kontrollerna. Du hittar också mikro-USB-porten för att ladda hörlurarna och ett vanligt 3,5 mm-uttag för att använda det i kabelanslutet läge när batteriet tar slut. Micro-USB-laddningskabeln och 1,2 meter kabel med mikrofon och styrplatta ingår i förpackningen.

Den vänstra öronkoppen är utrustad med NFC-chipet, om din smartphone är kompatibel är parningen supersnabb. Du kan också para ihop din telefon med Bluetooth-teknik med hjälp av parningsomkopplaren på höger öronkåpa. Hörlurarna är aptX codec-kompatibla, vilket innebär att ljudkomprimeringen kommer att vara av bättre kvalitet, men du måste ha en kompatibel källa. Du har 30 timmars användning medAudio Technica ATH AR3BT, kan du använda den regelbundet i en vecka innan du får slut på juice. Det tar fem timmar att ladda headsetet helt.

Prestanda och ljudkvalitet


trådlösa hörlurar-Audio-Technica-ATH-AR3BT

Ibland hörs ett väsande ljud på vissa trådlösa hörlurar när du använder det och det kan vara irriterande i det långa loppet, men det finns inte detta problem i telefonen.ATH-AR3BT. Headsetet erbjuder en ren anslutning, du blir inte generad när du lyssnar på din musik. När du har anslutit till din enhet förblir anslutningen stabil, det finns ingen störning. Du kan till och med flytta dig bort från källan (cirka 20 meter).

När det gäller ljudet är lyssnande trevligt, Audio-Technica ATH-AR3BT-hörlurarna har en ganska platt ljudåtergivning. Topparna är skarpa och även när volymen är högre låter de inte hårda. Medierna är uttrycksfulla, musiken som består av sångpartier ger en mycket bra återgivning. Basdefinitionen är imponerande. Hörlurarna erbjuder inte samma bas som Urbanista Seattle-hörlurarna, men basen är tillräckligt närvarande för att elektro- eller hiphop-fans ska vara nöjda. Ljudet är inte extremt kraftfullt, men om du stänger ögonen kommer du enkelt att kunna skilja på olika instrument och sång. Även när du lyssnar på lite hårdare musikaliska genrer som metal (System of a Down), är det ATH-AR3BT hjälm anpassar sig enkelt, den levererar ett slagverk utan någon möjlighet. Detta bevisar att du kan använda den med alla typer av musik. Å andra sidan, om du använder hörlurarna i trådbundet läge är ljudet lite renare, mer uttrycksfullt. Detta är ofta fallet med trådlösa headset.

Givartyp: Dynamisk stängd
Givardiameter: 40 mm
Frekvenssvar: 5 – 35 000Hz
Känslighet: 97dB / mW
Impedans: 41 ohm
Batterityp: 3,7V DC litiumpolymer
Kontinuerlig användning: cirka 30 timmar.
Med stillestånd: cirka 1000 timmar.
Vikt: 190 g (utan kabel)
Kabel: Avtagbar 1,2 m kabel med mikrofon för smartphone och kontrollkommando
Anslutning: 3,5 mm stereominikontakt
Medföljande tillbehör: Avtagbar 1,2 m kabel med mikrofon för smartphone och kontrollkommando
Laddningstid: ca. 5 timmar
Bluetooth: version 4.1
Utgång: Effektklass 2
Bluetooth-kompatibilitet: A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Codec-stöd: apt X, AAC, SBC


Slutsats


hjälm-ATH-AR3BT

Det finns mycket få negativ med Audio-Technica ATH-AR3BT-hörlurarna. Bara kontrollerna som skulle kunna optimeras bättre och ett skyddskåpa integrerat i förpackningen dras inte åt för hårt. Annars levererar det fantastiskt ljud, en minimalistisk design och trådlös teknik som fungerar perfekt. Det är en av de bästa trådlösa hörlurarna på örat som säljs för mindre än 100 € på Internet.

ATH-AR3BT


köp nu