Skip to content

AKG Y50BT Headset Review – Trådlösa hörlurar

Inget utrymme för diskretion med denna hjälm Y50BT Bluetooth, AKG-varumärket visar sin banner direkt på dessa hjälmar, vilket ger en ung och påståelig bild. Det tyska varumärket satsar inte på utseendet jämfört med vissa konkurrenter. De är ändå kända för att förse allmänheten med kvalitetsprodukter.

Bra poäng
– Ett balanserat ljud
– Kvalitetsmaterial
– Bra autonomi


Negativa poäng
– Lite tråkiga kontroller

AKG Y50BT


akg-y50bt-avis

AKG Y50BT-hörlurarna och allt bara den trådlösa versionen av Y50-hörlurarna, bokstäverna BT står för Bluetooth. Det är en övernaturlig hjälm med en vikbar mekanism på en 3D-axel. De innehåller 40 mm drivrutiner, ett frekvenssvar på 20-20 kHz och en impedans på 32 ohm.

Vad finns i boxen


akg-y50bt-test

I lådan hittar du AKG Y50BT-hörlurarna, en 1,2 m anslutningskabel, en mikro-USB-laddningskabel och en bärväska. Erbjudandet till ett tillverkarpris på 179 € är hjälmen ändå mycket regelbundet tillgänglig till mycket mer attraktiva priser, speciellt hos Amazon under kampanjförsäljning!

Funktioner och design


akg-y50bt-recension

Y50BT-hörlurarna är mer överflödiga och lite större än de genomsnittliga hörlurarna på örat, de har en speciell beläggning som antar ett glansigt och matt utseende. Du kommer att kunna se AKG-logotypen på öronkåporna i metall, den finns i tre färger: svart, blå, silver. De rörliga delarna stöds av robusta gångjärn, de ska tåla tidens slitage.

Varje öronkopp har ganska tjocka syntetiska läderkuddar tack vare det vridbara systemet, det tjocka skummet och dess relativt lätta vikt, AKG Y50BT hörlurar lyckas undvika problem med obehag. Det är bekvämt att bära, även med glasögon, och det värmer inte upp brosket i öronen. Det är ett lättbärbart headset, öronkåporna kan fällas plana och jämnt mot huvudbandet för enkel rörlighet. Du kan förvara dem i tygväskan.

Kontrollerna är integrerade i hörlurarna, den högra öronkoppen har knappar för volym, uppspelning / paus och ström, det finns också en inbyggd mikrofon för dina telefonsamtal. Liten negativ punkt, huvudkontrollerna är placerade på höger öra och knapparna är ganska små, du kommer ibland att försöka hitta rätt knapp. Du måste trycka en, två eller tre gånger för att välja rätt funktion.

Prestanda och ljudkvalitet


meddelande-akg-y50bt

Akg y50bt-hörlurarna är utrustade med aptX-codec som är en fast bandbreddscodec så att ljudkvaliteten alltid förblir densamma. Ljudkvaliteten försämras inte när du använder den i Bluetooth. Med en autonomi på 20 timmar kan den enkelt stödja dina långa lyssningssessioner, du måste ladda batteriet via mikro-USB-porten. Om batteriet tar slut kan du använda det kabelanslutet. Signaltillförlitligheten är lägre än hos andra märken, men du kommer att uppleva lite störningar. Du kommer att kunna röra dig upp till 5 till 8 m från källan innan signalen stannar. Funktioner som kunde ha lagts till är stänkmotstånd och ett brusreduceringssystem.

Ljudkvalitetsnivå AKG Y50BT-hörlurarna bör tilltala både ljudfiler och de som helt enkelt letar efter hörlurar som kan leverera övertygande bas. Basen är kraftfull men överväldigar inte ljudspektret helt. Diskanten ställs tillbaka vilket bidrar till ljudets rundhet. Mellanslag är balanserade, sången är närvarande och väl definierad. Kvaliteten som AKG-hörlurar lyckas leverera är respektabel för detta pris.

Slutsats


akg-y50-bt

AKG: s Y50BT har fina ytor i en robust och bekväm konstruktion för ett öra. Det ger inte avancerat skakljud, men levererar ärlig och prisvärd prestanda.

AKG Y50BT hjälm


köp nu