Skip to content

1Mer H1707 Headset Review

1More är ett företag som dök upp på ljudmarknaden för en kort tid sedan jämfört med jättarna som har dominerat detta område i årtionden för vissa. Det designar ljudheadset, spelheadset och in-ear-hörlurar. Det har snabbt utvecklats på utländska marknader, idag distribuerar de sina produkter över hela världen. I början specialiserade sig företaget på hörlurar. Det har också lyckats förvärva ett mycket gott rykte, särskilt med sina avancerade in-ear-enheter som var utrustade med flera givare. De 1Mer H1707 är ett ljudheadset som har en original och extravagant design. Varje headset är också utrustat med flera givare. Även om marknaden för hörlurar är väl försedd är det alltid intressant att se nya produkter, dessutom har detta headset mycket goda fördelar.

Bra poäng
– Hans
– bekvämt
– Kvalitetskonstruktion


Negativa poäng
– Ljud läcker ut

1Mer H1707-headset


hjälm-1Mer-H1707

1More H1707-headsetet kommer i en fin svartfärgad kartong. Hjälmen är avbildad på framsidan av lådan och du kan läsa några specifikationer. Hörlurarna har tre drivrutiner (dynamisk drivare 40 mm), keramisk diskant. Beroende på varumärke har det ett realistiskt och detaljerat ljud: silkeslen toppar, exakt mids och djup bas (vi kommer att verifiera dessa påståenden i vårt test). Lådan öppnas som en bok, företaget kom på idén att placera designskisser på ytterkanten. Förpackningen är riktigt snygg.

När lådan har öppnats hittar du inuti hörlurarna, en ljudkabel med nylonbeläggning, en guldpläterad 3,5 mm – 6,3 mm adapter, en bärväska och en användarhandbok. 1More H1707-headsetet faller i avancerad kategori med sitt försäljningspris. Därför att den säljs för 250 € på Internet!

1Mer H1707-test


hörlurar-1Mer H1707

1MORE H1707 Triple Driver är en hörlurar på örat och överörat eftersom hörlurarna är ganska stora men mindre jämfört med vissa konkurrenter. En del av dynorna vilar på dina öron. En omständlig design omfattar dina öron helt och hörlurar med hörlurar har dynor som vilar på brosket i öronen. Här är dynorna utformade någonstans däremellan. I alla fall kan du bära den i flera timmar i rad, en gång på plats är det inget obehag.

Estetiskt har 1 mer inte varit nykter, 1More H1707 sticker ut för sitt utseende. Satsen är svart i färg med vissa silverdelar. Det ser bra ut, men vissa användare kanske inte gillar det här udda utseendet. Skalens design gör att du kan se givarna och skalens utsida är graverad, du kan läsa tre ord: “1MORE”, “Multi Driver Headphones” och “Trident Bass Reflector”. Denna del är fixerad med 3 skruvar.

Funktioner och design


1Mer-H1707-test

Den har en mycket bra byggkvalitet. Bågen och skalen är gjorda av metall och helheten är mycket väl monterad. 1More gjorde en robust hjälm med en fin finish. Varumärket specificerar till och med att när de designar sina produkter skickar de dem genom olika stresstester. De utsattes för flera stötar, fall, vändningar för att vara säker på att 1More H1707-hjälmen är tillräckligt motståndskraftig och att den kan hålla över tiden.

Det är en hjälm som är lätt att transportera, öronkopparna roterar 45 ° inåt och du kan fälla dem mot huvudbandet. Du kan också placera den i sitt skyddande fodral när du rör dig. Med detta headset riktar sig 1More till människor som letar efter ett bärbart ljudheadset, men också ljudfiler. Eftersom kabeln ansluts till de två hörlurarna och det inte finns någon fjärrkontroll för att styra din musik (du måste göra detta via din smartphone). Du förväntar dig inte den här typen av design på en hjälm som säljs till denna prispunkt.

Prestanda och ljudkvalitet


1MORE-H1707-Triple-Driver

Varje öronsnäckor innehåller en standard dynamisk drivrutin, en keramisk diskettdrivrutin (snabbare och mer exakt svarstid) och ett “basreflex” -system som har utformats för att förbättra basen. Ljudingenjör Luca Bignardi samarbetade med 1More för ljudåtergivningen. Det nominerades av Latin Grammy Award (belöningar i Latinamerikansk musik). Ljudet levereras av 1Mer H1707 är mycket bra. Ljudbilden är bred och ljudet är ganska detaljerat. Ljudet är mjukt och det kan konkurrera med tävlingen. Basen är mycket välkontrollerad, den är kraftig men dominerar inte ljudet, resten av spektrumet dämpas inte. Systemet “basreflex” förbättrar verkligen basljudet. Topparna är detaljerade, men inte lika intensiva som med Audio-Technica ATH-M50X-hörlurarna. Det finns bara mids som är lite svaga, rösterna är inte tillräckligt närvarande, de är ibland efter. Det är inte det bästa ljudet på ljudmarknaden, men det levererar ett brett och rikt ljud.

Vi kan skylla på det för dess svaga känslighet, vissa telefoner kommer inte att vara tillräckligt kraftfulla för att producera en hög ljudnivå. Ett annat problem, hjälmens design tillåter ljudläckage. När din musik spelas kan människor nära dig bli störda av ljudet. Vilket är ganska irriterande om du är van vid att använda hörlurarna i kollektivtrafiken (buss, tunnelbana).

Slutsats


test-1 Mer-H1707

1More H1707 har några mycket goda fördelar. Det är en hjälm som har en original design, men mycket framgångsrik. Den är gjord av kvalitetsmaterial, konstruktionen är utmärkt. Multi-pilot-headset är ganska sällsynta på ljudmarknaden. Till och med de dyraste hörlurarna har en enda drivrutin i varje hörsnäcka. I vilket fall som helst kan den delvis öppna designen och “bassreflex” -systemet göra det möjligt 1 MER H1707 Triple Driver för att erbjuda oss ett brett och uppslukande ljud.

1Mer H1707 hörlurar


köp nu