Skip to content

Zmi Purpods Pro recension

ZMI betyder verkligen inget för dig, men det är ett dotterbolag till varumärket Xiaomi. Det senare fortsätter att pratas om tack vare dessa produkter, små i pris, men effektiva. Detta är vad ZMI också har försökt göra med dessa Zmi Purpods Pro-hörlurar. Dessa är True Wireless-hörlurar (100% trådlösa) som säljs till ett lågt pris (60 euro). Varumärket skickade oss ett par för att testa. Låt oss ta reda på vad de verkligen är värda tillsammans.

Bra poäng
– Komfort
– Hans
– Autonomi
– ANC


Negativa poäng
– Ingen aptX
– mikrofon

Zmi Purpods Pro hörlurar


hörlurar-Zmi-Purpods-Pro

Hörlurarna levereras i en liten, fyrkantig kartong. På kartongbeläggningen har märket stämplat några av hörlurarnas egenskaper. När du väl har tagit bort det får du laddnings- / bärväskan, de två öronsnäckorna, silikonspetsarna i olika storlek och en liten (riktigt liten) USB-C-kabel. Lådans innehåll är väldigt klassiskt.

Zmi Purpods Pro Test


hörlurar-Zmi-Purpods-Pro

Zmi Purpods Pro är inte en enkel kopia av AirPods Pro. Designnivå har den kinesiska tillverkaren tagit vad Apple gör, men ändå anpassar sina egna modeller. Väskan har inte samma storlek och det finns en knapp på framsidan. För resten, ja tanken på kopiering är nära. Samma färg, samma storlek, samma typ av plast etc. Under fodralets undersida finns en USB-C-port som låter dig ladda batteriet.

När det gäller designen av öronsnäckorna är vi återigen på något annat, men som ligger nära det som Apple erbjuder. Vi har inte exakt samma design, men det finns många likheter. Till exempel finns det en trycksensor för interaktionen, men den är inte placerad i samma position som på AirPods Pro. Allt annat har ungefär samma storlek och ungefär samma form. Så Zmis önskan är att ta en design som passar, men samtidigt differentiera sig för att inte erbjuda en blek kopia.

Egenskaper


Zmi-Purpods-Pro-recension

Hörlurarna kan enkelt kopplas ihop med vilken smartphone som helst. Du tar dem ur laddningsfodralet för att starta den trådlösa anslutningen. Sedan går du till Bluetooth-menyn på din källenhet och du väljer Zmi Purpods Pro. Det är snabbt och enkelt (något som alla användare som använder Bluetooth-enheter är vana vid). Hörlurarna stöder Bluetooth 5.2 (10 meter trådlöst räckvidd) och är kompatibla med SBC / AAC-codec. Naturligtvis måste din ljudkälla (smartphone / surfplatta / spelare) vara kompatibel med de senaste teknikerna för att dra nytta av dem. På den positiva sidan kan hörlurarna fungera oberoende av varandra.

Att sätta in öronen är väldigt enkelt. Designen baserad på den hos AirPods Pro känns omedelbart. Spetsarna i örat passar in i hörselgången och det känns inget tryck. Det rundade formatet gör att hörlurarna kan vara bekväma och inte röra sig under användning. Dessutom drar de nytta av en IPX4-certifiering, vilket innebär att de är stänkbeständiga. Så du kommer att kunna i regnigt väder med eller gå till gymmet utan att svetten skadar dem.

Ur funktionell synpunkt finns den smarta sensorn, men du måste ta bort de två hörlurarna för att använda den. Det känsliga området som placeras direkt på förmaken tillåter interaktion. Du trycker på för att pausa eller spela musik, navigera mellan spår och starta din smartphones röstassistent. Du måste verkligen trycka på området för att utföra åtgärden, det här är trycksensorer.

Kvaliteten på mikrofonen för telefonsamtal får jobbet gjort. Den andra personen kan förstå dig vid samtal, men det är inte perfekt heller.

Prestanda och ljudkvalitet


Zmi-Purpods-Pro-test

Sidoljud vi njuter av bra bas, det finns precis vad som krävs. Du kan även använda dem för att strömma YouTube-videor eller filmer. Musikalitet ska inte överträffas. Vi utnyttjar diskant som vanligtvis är sällsynt på denna typ av kinesiska True trådlösa hörlurar och också ett bra medium. Rösterna talar bra. Zmi Purpods Pro kommer inte att kunna tillfredsställa ljudfiler som letar efter perfekt exakt ljud, men de flesta användare kommer att vara nöjda med ljudåtergivningen.

Zmi Purpods Pro har en ANC-funktion (brusreducering). För att ändra ANC måste du ladda ner Zmi Hear-applikationen på din smartphone. Tack vare det senare kommer du att kunna aktivera / avaktivera ANC, växla till lyssningsläge för omgivande ljud och dra nytta av en vindbrusreduceringsfunktion. Det finns också andra alternativ som låter dig anpassa din användning av hörlurarna. ANC: s prestanda är inte upp till vad Apple erbjuder, men den som erbjuds av Zmi Purpods Pro lyckas fortfarande dämpa döva ljud (försäljningsbuller, motorbuller). Så du får inte fullständigt dämpning av bullret runt dig med dessa True Wireless-hörlurar. Men ANC fungerar fortfarande bra på vissa ljud!

Totalt kan du njuta av 10 timmars batteritid med en laddning (7-8 timmar med brusreducering aktiverad). Totalt är det 32 ​​timmars autonomi när man räknar laddningsboxens batteri. Denna prestanda är helt enkelt enorm jämfört med vad tävlingen erbjuder, inklusive jämfört med vad Apple erbjuder. Dessutom drar vi nytta av 2 timmars autonomi på 5 minuters laddning. Vilket är praktiskt när batteriet är urladdat som du vill att de ska användas. Du kan ladda batteriets låda via USB-C-porten eller via trådlös laddning (denna funktion finns inte ofta i hörlurar som säljs till det här priset).

Slutsats


test-Zmi-Purpods-Pro

Zmi Purpods Pro lever inte upp till vad Apple AirPods Pro erbjuder, men vi gillade dem ändå! De låter bra, de är bekväma, har bra batteritid och brusreduceringen är inte den bästa på marknaden, men den finns där. Zmi Purpods Pro erbjuder mycket bra valuta för pengarna.

Zmi Purpods Pro hörlurar


Zmi-Purpods-Pro-global-version

köp nu