Skip to content

V-Moda Forza hörlurar recension

V-Moda är ett internationellt företag som specialiserat sig på design och produktion av ljudprodukter. Det tillverkar hörlurar, hörlurar, förstärkare och olika tillbehör. Några av deras produkter är mycket populära bland audiofiler. Den här gången erbjuder varumärket trådbundna intra som kan användas för sport, V-Moda Forza. Det är alltid svårt för varumärken att göra ett par hörlurar som båda är byggda med bra material, ljudkvalitet och har en attraktiv design. Tillverkare försöker hitta rätt balans, men det är ganska svårt. Vanligtvis har par av intras två av de tre egenskaperna. Det finns alltid en aspekt som lämnar något att önska. Ta reda på det i vår testa om V-Moda Forza hörlurar göra bättre än tävlingen.

Bra poäng
– Trevligt ljud
– Robust konstruktion
– Bekväm passform
– Tillbehör medföljer


Negativa poäng
– Kabelljud
– Något accentuerad bas

V-Moda Forza hörlurar


hörlurar-V-Moda-Forza

V-Moda Forza-hörlurarna är förpackade i en ganska original kartong. Den är svart i färg med inslag av orange. Det är kartongens form som är original, den är sexkantig. Du kan se de avbildade hörlurarna på lådan och några funktioner (Hi-Res Audio-certifierad, iOS / Android-kompatibel, tre-knapps fjärrkontroll, etc.). När lådan är öppen är hörlurarna och tillbehören skyddade i skum.

Det finns många tillbehör som levereras, V-Moda har tagit hand om förpackningen. 8 par silikonspetsar i olika storlekar (XS förinstallerat, S / M / L). 3 par ActiveFlex-öronkrokar, 1 par öronklämmor, 2 par Remix-ringar, ett klipp för att fästa kabeln och en nätbärande påse. Allt är noggrant förpackat i små, stängbara plastpåsar, vilket gör det enkelt att förvara tillbehör. De V-Moda Forza hörlurar i örat är tillgängliga för hundra euro på internet.

V-Moda Forza-test


V-Moda-Forza-recension

Utformningen av V-Moda Forza är relativt enkel, skalen är både runda och sexkantiga. Skrovets bakre del är helt sexkantig. De två hörlurarna är anslutna med en kabel som är utrustad med en tre-knapps fjärrkontroll. Färgerna är nykter, du har valet mellan 3 färger: svart med tillbehör i grått, vitt med tillbehör som också är i grått och svart / orange. Den svarta versionen är den mest nykter och den mest diskreta. V-Moda-logotypen syns på skrovets bakre del.

V-Moda-Forza-Intra-Auricular-hörlurar

Där V-Moda skiljer sig från tävlingen är att de erbjuder valfria 3D-tryckta metallskal. Du måste gå till varumärkets officiella webbplats och anpassa dem efter eget tycke. Det finns 6 mönster att välja mellan (mikrofon, diamant, steampunk, blomma, V-logotyp och Lion). När skalets design har valts måste du välja önskad färg (10 färger att välja mellan). Det här alternativet är väldigt intressant, det är uppenbart att detta tillför en extra kostnad. Men det gör det möjligt att klä på hörlurarna och ge dem en avancerad touch.

Funktioner och design


V-Moda-Forza-test

Du kan använda V-Moda Forza för sport eftersom de är motståndskraftiga mot vatten och svett. Å andra sidan är de inte vattentäta, så de bör inte vara helt nedsänkta i vatten. Vi har använt hörlurarna flera gånger utomhus i regnet och det fanns inga fel eller problem. Silikonspetsarna, öronkrokarna och clipsen är avtagbara (du tar på dem och tar av dem lätt). När du väl har hittat silikonspetsarna och krokarna som matchar din kroppsform är hörlurarna bekväma. Tack vare krokarna och deras lätta design kommer de inte att falla ur dina öron. Kabeln är också lätt och den är också motståndskraftig mot trassel.

Å andra sidan är det mycket kabelbrus när du inte använder några tillbehör. Använd krokarna eller klämparna för att minska buller. Du kan minska bullret ytterligare genom att använda den lilla plastklämman för att hänga kabeln från dina kläder.

Kabeln är utrustad med en fjärrkontroll med tre knappar och slutar i ett 3,5 mm-uttag. Fjärrkontrollen har 3 knappar. Den är kompatibel med Android- och Ios-telefoner, men det finns två separata versioner. Du måste vara noga med att välja rätt version när du köper dem. Du kommer att använda fjärrkontrollen för att spela och pausa din musik, svara på telefonsamtal, ändra volymen och navigera mellan ljudspår.

Prestanda och ljudkvalitet


opinion-V-Moda-Forza

V-Moda har redan bevisat sig när det gäller ljud, Forza erbjuder också kvalitetsljud. Ljudet är trevligt, lite tungt, det fungerar perfekt med pop- och elektromusik. Basen är djup och lätt accentuerad. De V-Moda Forza hörlurar är inte lika tydliga som varumärkets avancerade produkter. Så audiofiler måste välja en annan referens. Beyerdynamic IDX 200 IE erbjuder mer detaljerat ljud och bättre separering av olika instrument. Forzas brist på detaljer hörs särskilt när man lyssnar på akustiska gitarrer eller fiol. Det är inte det bästa ljudet som finns på ljudmarknaden, men de flesta användare kommer att vara nöjda med det.

V-Moda erbjuder två års garanti på sina hörlurar. Köpare kan returnera produkten om det finns några defekter på intran. De lyckas skilja sig från konkurrenterna på den här sidan eftersom det erbjuder att skicka en 50% rabattkod om hörlurarna skadas utanför garantin (det finns inget utgångsdatum). Företaget har kallat denna garanti ”odödligt liv”. Det är sant att det är användbart för sporthörlurar, eftersom de slits ut lättare och snabbare än vanliga hörlurar. V-Moda är så säker på kvaliteten på deras intras att de erbjuder en 60-dagars provperiod innan de returnerar produkten.

Slutsats


test-V-Moda-Forza

De V-Moda Forza är knappast öppna för kritik. De erbjuder ett bra ljud (lite accentuerad bas), materialen som används för deras design är solida och den modulära designen är original. De V-Moda Forza hörlurar är perfekta för människor som vill lyssna på musik under sin dagliga pendling eller när de spelar sport.

V-Moda Forza hörlurar


köp nu