Skip to content

Ultra Jam-hörlurstest

När du vill lyssna på musik med din smartphone kan du använda olika typer av hörlurar. Varje behov tillgodoses av en typ av hörlurar, för idrott, daglig pendling till jobbet, nomadbruk (resor) … Med de olika alternativen som finns, borde du inte ha några svårigheter att hitta de hörlurar som passar dig. bästa kostym. Valet är stort: ​​in-ear, trådbunden, trådlös, design med öronring osv …

Sedan Apple lanserade dessa AirPods har det funnits en uppsjö av True Wireless-hörlurar som översvämmar ljudmarknaden. Det amerikanska varumärket Jam Audio försöker ta marknadsandelar med dessa Jam Ultra-hörlurar. Varumärket har funnits i över 20 år och specialiserat sig på konsumentelektronik. De erbjuder högtalare, hörlurar och hörlurar till salu. Jam Ultra-hörlurar använder Bluetooth-teknik och är inte trådbundna. De första riktigt trådlösa hörlurarna var mycket dyra när de lanserades, men eftersom tekniken har blivit mer demokratisk finns det nu fler referenser och prisvärda alternativ. Och eftersom vissa smarttelefontillverkare inte längre integrerar det traditionella hörlursuttaget, blir Bluetooth-hörlurar mer och mer populära. Låt oss ta reda på det tillsammans testa om hörlurarna True Wireless Jam Ultra kan tävla med tävlingen.

Bra poäng
– Solid konstruktion
– Det är rätt
– Design


Negativa poäng
– Begränsade kontroller
– Knappplacering
– Synkronisering av headset

Ultra jam-hörlurar


jam-ultra-opinion

Jam Ultra är svart i färg och har en sober och rundad design. “Jam” -logotypen är synlig på baksidan av varje hörsnäcka, men den förblir diskret och väl implementerad. När du tar ut öronsnäckorna från laddningsfodralet kommer du att märka att materialet som täcker fodralets utsida också täcker hörlurarnas utsida. Vissa användare kan beklaga uppsättningens svaga utseende, men varumärket gick inte för djärva färger eller en design med ett skaft som sticker ut ur öronen som på AirPods och det är ganska märkbart. Designnivå de är vackrare och mindre än vissa konkurrerande produkter. En gång i öronen sticker de ut lite, men de förblir väldigt diskreta.

ultra test sylt


jam-ultra-test

I lådan hittar du hörlurarna, laddningsväskan, tre par silikonöronsnäckor i olika storlekar, ett instruktionshäfte och garantipapper. Hörlurarna säljs för 130 € på Internet!

Olika storlekar på silikon gör det enkelt att montera, tyvärr har hörlurarna inga fenor. Det är synd, eftersom silikonfenorna förbättrar hörlurarnas stöd, de pressar mot din brosk och minskar risken för att falla. De ultra jam svettbeständig så att du kan använda dem för dina sportaktiviteter.

Funktioner och design


jam-ultra-recension

När de väl placerats i öronkanalerna passar de ordentligt och är sköna att bära. Trots vikten på batterierna som är inbyggda i varje hörsnäcka är de fortfarande ganska lätta. De är täckta med ett robust material, i alla fall mer motståndskraftigt än plasten som används av vissa konkurrenter. Du kan till och med ha bara en öronpropp om du vill lyssna på ljudet runt dig med det andra örat.

På varje hörlur finns en multifunktionsknapp, knapparna har identiska funktioner: tryck en gång för att spela / pausa din musik eller svara / lägga på dina telefonsamtal. Håll knappen intryckt i cirka 5 sekunder för att stänga av hörlurarna och dubbelklicka för att starta röststyrning från din smartphone. Men det saknas några funktioner (du hittar dem på de mest konkurrenskraftiga modellerna), du kan inte justera volymen och spela upp ljudspår.

När du tar ut dem ur laddningsfodralet bör de automatiskt sättas på och synkroniseras också automatiskt med varandra. Men ibland är synkroniseringen inte klar, du måste göra det manuellt plötsligt. Ta bara din smartphone och välj hörlurarna i Bluetooth-menyn för att para ihop dem. Utmaningen med True Wireless-hörlurar är att de måste anslutas via Bluetooth till din smartphone (eller via den enhet du väljer) och synkroniseringen mellan de två enheterna måste förbli funktionell för att inte hindras under användning. Tyvärr finns det synkroniseringsproblem med Jam Ultra, vid flera tillfällen synkroniserades de två hörlurarna inte och ljudet kom ut från endast en hörlur. Problemet är enkelt att lösa, du behöver bara trycka två gånger på play / pause-knappen på båda hörlurarna, å andra sidan är problemet verkligen återkommande, du måste synkronisera dem varje gång. Annars är den trådlösa anslutningen stabil, det finns ingen störning, även om du står ungefär tjugo meter från din smartphone.

Prestanda och ljudkvalitet


hörlurar-true-wireless-jam-ultra

Laddningsfodralet är lite skrymmande, det är svårt att glida in i en byxficka, men passar lätt i en av fickorna på din kappa eller väska. Hörlurarna har 3 timmars batteritid på en enda laddning, vilket är standard. Och fodralet erbjuder 10 laddningar, så du får 30 timmars användning. Fodralet blir ganska varmt vid laddning och det finns ingen snabbladdningsfunktion (kontrollera om hörlurarna är laddade innan du använder dem). Lådan har en mikro-USB-port för att ladda den och en USB-port, du kan till exempel ladda din telefon. Vi beklagar fortfarande att det inte finns någon lysdiod som meddelar oss om återstående avgift. Den inbyggda mikrofonen är av dålig kvalitet, detta är mest fallet med True Wireless-hörlurar, rösterna är avlägsna och inte hörbara nog.

För True Wireless-hörlurar är ljudkvaliteten mer än tillfredsställande, den är till och med av bättre kvalitet än vissa konkurrenter (Motorola VerveOnes +). Å andra sidan är ljudet inte tillräckligt dynamiskt, ljudåtergivningen är ganska platt. Röster och instrument (som gitarrer) är inte tillräckligt detaljerade. De låga och höga frekvenserna är svaga, du skiljer inte alla finesser i klassisk musik eller folkmusik. De är mer lämpliga för att lyssna på pop- eller rockmusik. Ingen del av ljudet dominerar, men ljudkvaliteten är fortfarande anständig för denna typ av hörlurar. Ljudåtergivning kan också påverkas om de inte justeras ordentligt i dina hörselgångar. Var noga med att prova de olika silikonspetsarna för bättre passform och isolering.

Slutsats


hörlurar-jam-ultra

Det finns många förbättringar av Jam Ultra-hörlurarna. Men om du lyssnar på musik ibland och letar efter ett överkomligt par True Wireless-hörlurar kan Jam Ultra få dig att täcka. De har en solid byggkvalitet och en tillfredsställande batteritid (30 timmar med fodralet). Å andra sidan kommer ljudfiler inte att vara nöjda med ljudåtergivningen och de kan inte riktigt skilja sig från tävlingen.

äkta trådlös jam ultra-hörlurar


köp nu