Skip to content

Tronsmart stridstest

Tronsmart är nu ett varumärke med en stark närvaro i ljudindustrin med sina olika produkter (hörlurar, hörlurar, Bluetooth -högtalare). Grundaren Eric Cheng grundade företaget. Dess mål var att tillverka ljudprodukter av hög kvalitet, men till ett överkomligt pris. Efter att ha uppmanat fotbollsspelaren Luis Suarez som ambassadör blev företaget starkare och starkare, till och med etablerade band med Qualcomm -företaget.

Den här gången har märket beslutat att släppa äkta trådlösa hörlurar (100% trådlösa) för spelare. Spelare vill ha en lätt produkt att leka med, men mestadels med låg latens. Det är därför Tronsmart har integrerat Action Semi ATS3019 -chipet. Håller dessa spelhörlurar sitt löfte? Ta reda på svaret i vårt test.

Bra poäng
– Lätt / bekväm
– Låg latens
– Originalfodral


Negativa poäng
– Hans väg

Hörlurar tronsmart battle


hörlurar-tronsmart-strid

Huvudfunktionerna i hörlurarna visas på framsidan av lådan, och några andra detaljer finns listade på baksidan. Bland de starka sidorna kan vi citera en latens på 45 ms, två latenslägen, en RGB-belysning, ett originalutseende fodral och en autonomi på 20 timmar. Inuti lådan finns ett plastelement där hörlurarna och det genomskinliga fodralet är integrerade. Du får också en manual, garantikort och laddningskabel, USB-C-typ.

I Tronsmart -användarhandboken beskrivs huvudfunktionerna, kontrollerna och hur du använder hörlurarna.

Tronsmart stridstest


hörlurar-tronsmart-battle

Det första spännande elementet i fodralet är RGB -ljuseffekten. Utsidan av fodralet blinkar, ändras från rött till grönt och blått för att indikera att fodralet har öppnats, men färgerna betyder egentligen inte mycket – det är bara en visuell effekt. Det är synd att det inte motsvarar en stat. Vid första anblicken ser fallets format bekant ut, Edifier och Lenovo-märkena har redan använt denna runda och halvtransparenta design, men det finns vissa skillnader med Tronsmart Battle.

Tronsmart -logotypen visas på framsidan, och till skillnad från andra märken är lysdioderna synliga när man tittar på toppen av plastdelen som håller hörlurarna. Utrymmena i plasten indikerar också på vilket sätt hörlurarna ska sättas in. Lysdioden lyser rött och blinkar när batteriet tar slut. Denna lampa tänds bara när hörlurarna placeras tillbaka i fodralet.

Den andra originella saken är hur ärendet öppnas. Till skillnad från modellerna Lenovo och Edifier öppnas den inte framifrån – du måste vända locket åt sidan. Var försiktig, eftersom hörlurarna fortsätter att vara aktiva tills fodralet är helt stängt. USB-C-laddningsporten har placerats på baksidan. Fodralet är måttligt stort – 60 mm i diameter, drygt 3 cm djup och väger knappt 40 g, vilket gör det superportabelt. Den är lätt och passar enkelt i en ficka.

Egenskaper


tronsmart-battle-recension

Tronsmart Battle passar dina öron mycket bra. Det här är halvörat hörlurar. Det sitter inga spetsar i hörselgången. De är lätta och håller bra på plats. Du kommer att kunna spela utan att de faller ur dina öron.

Om du tittar noga på hörlurarna märker du inget speciellt. Bara kontakterna som tillåter laddning. De har en svart nyans, ytterkanten är ljusare vilket ger en kontrast till den matta och ljusare interiören. Det finns en röstmikrofon längst ner och lysdioder på toppen som indikerar parning och batteristatus. Blått och rött blinkande indikerar anslutningsstatus.

Med endast 3,27 g är Battles bland de lättaste på marknaden, vilket bidrar till deras komfort. De har också en IPX5 -certifiering. Vi blev besvikna eftersom de inte kunde användas med AAC -codec. Bluetooth -anslutning med SBC -codec påverkar deras prestanda.

Prestanda och ljudkvalitet


tronsmart-battle-test

På en dator är ljudet särskilt fint, utan bas och med ett intryck av distorsion vid hög volym. Det är likadant med en smartphone. Ultra-låg latens tycks ha en inverkan på ljud oavsett märke eller teknik.

Din röst är trevlig att lyssna på för människor du pratar med när du är inomhus. Vi hade en bra upplevelse på Zoom. Utomhus kämpar hörlurarna för att klara vind och trafik. Det är säkert att du kommer att göra dig bättre förstådd genom att spela inne.

Det finns en kvinnlig röst som vägleder dig med röstmeddelanden. Som vi sa var vi tvungna att använda Tronsmart Battle med SBC -codec. Trots detta är latensen mycket bra – cirka 48 miljoner. Det var bra ljud- och videosynkronisering i spelet. Touchkontrollerna är också mycket bra på den här modellen. Du kan växla mellan spelläge och musikläge med ett trippeltryck på vänster öronkåpa, och en enda kran ändrar volymen.

Bluetooth -versionen är 5.0, detta beror på ATS3019 -chipsetet, vilket innebär att du inte får 5.2 -versionen. Anslutningen är bra utan signalförlust, och den reagerar tack vare den låga strömförbrukningen och mottagningskänsligheten för SoC. Tronsmart utvecklar en applikation för att hantera vissa produkter, men tyvärr stöds inte striderna.

Du har 5 timmars autonomi. Totalt 20 timmar tack vare fallet. De är inte de mest uthålliga, men det är fortfarande tillfredsställande att spela. Det tar 2 timmar att få full laddning via USB-C-porten. Nej, det bör noteras att de inte har en snabbladdningsfunktion.

Slutsats


test-tronsmart-battle

Tronsmart Battle är hörlurar för spelet! Du måste vara medveten om detta, eftersom människor som köper dem för att kunna lyssna på deras musik kommer att bli besvikna över ljudåtergivningen.

Tronsmart Battle är för spelare som letar efter bekväma hörlurar med låg latens. Personer som främst tittar på YouTube eller andra videor på surfplattor eller telefoner. De som bara lyssnar på poddar. Battle -hörlurar är inte lämpliga för dem som bara lyssnar på musik.

Tronsmart battle -hörlurar


tronsmart-battle-game

kolla-priset