Skip to content

Tronsmart onyx apex

Tronsmart-varumärket skickade oss ett nytt par True trådlösa hörlurar. Detta kinesiska varumärke fortsätter att göra sitt märke inom ljudfältet. Det vilar inte på sina prestationer, det fortsätter att förnya sig, släpper ut hörlurar, hörlurar och högtalare med den senaste tekniken. Hon observerar marknaden och anpassar sig för att tillfredsställa allmänheten. Låt oss tillsammans ta reda på vad Tronsmart onyx apex är värd.

Bra poäng
– Komfort / lätthet
– Lätt att använda
– Balanserat ljud


Negativa poäng
– Kvaliteten på silikonspetsarna
– Effektiv ANC på vissa ljud

Tronsmart onyx apex hörlurar


hörlurar-Tronsmart-onyx-apex

Hörlurarna levereras i en liten kartong. Vi kan observera utformningen av öronkåporna på kartongen och en del av deras tekniska egenskaper. När lådan har öppnats får du laddnings- / bärväskan, öronsnäckorna, flera par silikonöronsnäckor, en liten USB-C-laddningskabel och lite pappersarbete. Lådans innehåll är klassiskt, vi beklagar att Tronsmart tillhandahåller en så liten laddningskabel. Det är en dålig vana som tas av lågkostnadsvarumärken.

Tronsmart onyx apex-test


hörlurar-Tronsmart-onyx-apex

Huset på Tronsmart onyx apex är klassiskt utformat. Alla rundade utom basen som är platt så att fodralet kan stå upprätt på en yta. Varumärket bestämmer sig för att använda en plast som är tillräckligt stark för att motstå stötar och stötar. På framsidan finns fyra lysdioder som anger batteriets laddningsnivå. Varumärkeslogotypen är stämplad på toppen i vitt och USB-C-laddningsporten placeras på baksidan. Vi uppskattar fodralets kompakthet (41,85 mm x 63 mm x 30,1 mm). Du har inga problem med att placera den i en av dina fickor. Onyx-toppen kan följa med dig under alla dina resor.

När väskan är öppen stöter vi på de två hörlurarna som hålls magnetiskt. Detta förhindrar att det faller när locket är öppet. Tronsmart har inbäddat bokstäverna “L” och “R” i plasten så att användaren inte rör sig om när han sätter tillbaka hörlurarna i fodralet.

Varumärket har också gjort i kompaktitet med avseende på de två öronkåporna. De är väldigt små och lätta. De har ett in-ear-tips. Tronsmart erbjuder silikonspetsar (tre par). Deras format och struktur är inte det mest kvalitativa. Vi uppmanar dig att byta ut dem med minneskumtips. På så sätt får du en bättre användarupplevelse.

Annars inte mycket annat att säga förutom att hörlurarna är gjorda med en smidig plast med en glänsande effekt. Den taktila ytan placerad på baksidan gör att du kan interagera med musiken och det finns två mikrofoner. En för telefonsamtal och en annan för brusreducerande funktion. Inget att säga om byggkvaliteten. Det finns inga synliga monteringsmärken eller defekter. Det här är low-end hörlurar, men designen är ren och materialen är tillräckligt tuffa för vardagligt bruk.

Egenskaper


Tronsmart-onyx-apex-recension

Hörlurarna kan enkelt anslutas till din smartphone. För första gången rekommenderar vi att du laddar upp lådan. När detta är klart behöver du inte ta hörlurarna ur lådan för att starta den trådlösa anslutningen. Sedan går du till Bluetooth-menyn på din smartphone för att välja tronsmart onyx apex. När du klickar på den skapas den trådlösa anslutningen automatiskt. Det är snabbt och enkelt. Du kan observera batteriprocenten och välja ljudkodek i alternativen. Apex Onyx stöder Aptx-, AAC- och SBC-codec. Din smartphone måste vara kompatibel för att kunna använda den. Detsamma gäller Bluetooth-teknik. Dessa True Wireless-hörlurar är kompatibla med Bluetooth 5.2 (version 5.2 möjliggör bättre stabilitet för den trådlösa anslutningen), men du kommer inte att dra nytta av dem om din smartphone inte är ny. Din telefon växlar automatiskt till 5.1, 5.0, etc.

Som vi har specificerat placeras de taktila ytorna på den yttre delen. De är väldigt lyhörda. Tack vare det kommer du att kunna läsa eller pausa musiken, öka volymen, navigera mellan varje spår, hantera dina telefonsamtal, starta din smartphones röstassistent (Siri / Google-assistent) och aktivera eller inaktivera brusreducering.

En gång på plats i öronen är hörlurarna lätta och bekväma. Du kommer snabbt att glömma dem. Att lyssna på musik kan göras i flera timmar i taget utan att känna obehag eller obehag. Vi beklagar fortfarande silikonspetsarnas kvalitet (särskilt deras storlek och flexibilitet). Tronsmart tillhandahåller 3 par öronsnäckor i olika storlekar. Du måste testa dem för att hitta de som matchar din kroppstyp. Tipsen är inte irriterande eller tröttsamma under användning, men du kommer ändå att få en bättre användarupplevelse genom att ändra dem. Vi rekommenderar att du köper tips av minneskum. Det kostar bara några euro. Tack vare dem förstärker du passiv ljudisolering och stabilitet.

Prestanda och ljudkvalitet


Tronsmart-onyx-apex-test

Tronsmart onyx apex är utrustad med 10 mm ljuddrivrutin. Varumärket lovar exceptionell lyssnande. Ok rendering är balanserad nog för att tillfredsställa majoriteten av användarna, men audiofiler kan gå sin väg. Samtidigt är det inte förvånande med tanke på deras försäljningspris. Med onyx-toppen får du en övertygande ljudåtergivning. Du kommer att kunna lyssna på olika musikstilar, 10mm-drivrutinerna passar bra. Rendering är aldrig för trög i diskant eller bas. Detta är tillräckligt för människor som vill lyssna på deras musik dagligen (under pendlingen till jobbet eller koppla av i slutet av kvällen).

Brusreducering är närvarande, men det är bara effektivt på vissa yttre ljud. Du kommer inte att få en musikbubbla tack vare ANC från tronsmart onyx apex. Du måste spendera mer pengar om du verkligen vill få undertryckande av allt ljud runt omkring dig. Eftersom det inte är med ett par äkta trådlösa hörlurar som säljs för mindre än 100 euro kommer du att få brusreducering som kan avbryta alla omgivande ljud.

Totalt har du 25 timmars autonomi tack vare ärendet. När hörlurarna har laddats upp igen, kan de lyssna på fem timmar. Det här är inte de mest bestående riktiga trådlösa hörlurarna när det gäller batteritid, men det är fortfarande anständigt. Vi utnyttjar en snabbladdningsfunktion, på 10 minuters laddning får du 60 minuters användning. Detta är användbart när du vill använda hörlurarna i sista minuten. Du laddar batteriet i lådan via USB-C-porten.

Slutsats


test-Tronsmart-onyx-apex

Tronsmart onyx apex är avancerade hörlurar som gör sitt jobb. De har modern teknik (Bluetooth 5.2, Aptx / AAC, ANC-codec, etc.) till ett överkomligt pris. Du får vad du betalar för.

Tronsmart onyx apex hörlurar


Tronsmart-onyx-apex-verkligt trådlöst

köp nu