Skip to content

Tronsmart Apollo Fet

Tronsmart är inte ett av de audiofila varumärkena, utan snarare kinesiska märken som erbjuder produkter till billiga. Företaget designar olika produkter inom ljudområdet (hörlurar, hörlurar, högtalare). I detta test är vi intresserade av Tronsmart Apollo Bold-hörlurar. Dessa True Wireless-hörlurar har ett högre försäljningspris jämfört med andra 100% trådlösa hörlurar som säljs av märket. Är detta ett tecken på överlägsen kvalitet? I vilket fall som helst på papper erbjuder de aktiv brusreducering. En funktion som ofta finns på avancerade modeller. Låt oss ta reda på om Apollo Bold lever upp till sitt löfte.

Bra poäng
– Design
– Autonomi
– Bra ljud


Negativa poäng
– Olämpligt för sport
– Effektiv ANC på vissa ljud

Tronsmart Apollo Bold hörlurar


hörlurar-Tronsmart-Apollo-Bold

Hörlurarna levereras i en kartong med mycket information skriven på beläggningen. Tronsmart för detaljer om de inbyggda teknikerna. Det finns till och med en sprängvy över hörlurarna på innerfodret. Varumärket ville lyfta fram sina mönster. När allt har packats upp får du transport / laddningsfodralet, de två öronsnäckorna för att lyssna på musik, silikonspetsar i flera storlekar, en laddningskabel och pappersarbete. Apollo Bold kan köpas för knappt 100 euro på internet.

Tronsmart Apollo Bold Test


hörlurar-Tronsmart-Apollo-Bold

Som vi berättade för dig är Tronsmart Apollo Bold något mer exklusiva hörlurar jämfört med märkets andra modeller. Dessutom är det första gången som tillverkaren använder Qualcomm QCC5124-chip som möjliggör aktiv brusreducering. Bärväskan som också används för att ladda hörlurarna är rundad i form. Denna storlek är inte den bästa för transport, men hej väskan är fortfarande kompakt nog att glida in i en byxficka. Tronsmart använde relativt tjock plast så att den inte går sönder med minsta inverkan. Batteriet integrerat i fodralet tillåter tre fulladdningar. När batteriet är urladdat laddar du det via USB-C-porten på baksidan.

När locket är öppet faller vi på de två hörlurarna som hålls magnetiskt. Hörlurarna kopplas automatiskt när du öppnar fodralet. Tronsmart valde också ett rundat format för de två öronkopparna. Det finns inget att klaga på deras design, tillverkaren har verkligen tillämpat. Vi känner att vi har blivit uppgraderade med den här modellen. De är välgjorda och lätta (7 gram på skalan). Ovan finns en utbytbar in-ear-spets (du anpassar den efter din öronstorlek) och ett touch-gränssnitt på baksidan för att interagera med din musik. Det inbyggda batteriet inuti möjliggör 7 timmars musiklyssning med brusreducering.

Egenskaper


Tronsmart-Apollo-Bold-recension

Hörlurarna kopplas ihop med alla Android- och IOS-smartphones. De använder Bluetooth-teknik i version 5.0, men de är bakåtkompatibla med äldre versioner (4.2, 4.1, 4.0). Dessutom, eftersom det finns ett Qualcomm-chip, drar vi nytta av kompatibilitet med aptX-codec. De stöder också AAC- och SBC-codec. Andra positiva punkter hörlurarna är oberoende av varandra. Du kan därför använda ett enda hörsnäcka och förbli medveten om din omgivning. Det är praktiskt på en station, vi missar inte ljudindikeringen.

Det är enkelt att sätta i öronen. Du måste välja de tips som motsvarar din morfologi. Komforten är bra och de är stabila. Dessutom är hörlurarna motståndskraftiga mot regn och svett (IP45). Å andra sidan är dessa True Wireless som snarare är gjorda för daglig användning och inte för sport. För sport hade en ring eller stabilisator behövts för att ge mer stöd. Så du kan använda dem varje dag, men vi rekommenderar ett annat 100% trådlöst par om du vill träna.

Du interagerar via beröringsytor för att utföra kontroller. Ett tryck ökar volymen, två tryckningar för att spela / pausa och tre tryckningar för att aktivera eller avaktivera brusreducering. Det finns också transparensläget som gör det möjligt att höra bättre vad som omger dig. Det finns också den automatiska uppspelnings- / pausfunktionen när du tar bort en hörlurar från örat. Du kan också starta din smartphones röstassistent genom att trycka och hålla ned den. Alla kontroller fungerar perfekt.

Prestanda och ljudkvalitet


Tronsmart-Apollo-Bold-test

På sund sida får vi våra pengar. Rendering är dynamisk. Tronsmart Apollo Bold innehåller 7 mm drivrutiner som återger ett perfekt korrekt ljud. Basen är närvarande, men rendering betonar inte basen, som på vissa modeller som säljs för mindre. Så återgivningen är inte upp till vad de avancerade True Wireless-hörlurarna från Apple eller Sony erbjuder, men uppriktigt sagt kommer de flesta att vara nöjda.

Så som vi specificerade ovan har Tronsmart Apollo Bold Qualcomm QCC5124-chipet. Det senare gör det möjligt att minska omgivningsbuller. De tar upp ljud utanför och avbryter dem. I princip är denna funktion perfekt för att befinna dig i din lilla musikbubbla. Så faktiskt fungerar brusreduceringen verkligen. Qualcomm-chipet lyckas inte ge brusreducering lika effektivt som på Apple AirPods Pro, men bruset som verkar i basen minskar (motorljud). Å andra sidan försvagas höga ljud inte särskilt (särskilt människors röster). Så Apollo Bold ANC låter dig bara fördjupa dig lite mer i din musik, men du är inte helt avskuren från buller utifrån. Det finns också ett transparensläge som gör det möjligt att accentuera yttre buller. Detta är användbart när du vill ha en konversation utan att ta bort hörlurarna från öronen.

När det gäller autonomi har du 7 timmars lyssnande med brusreducering och 10 timmar utan brusreducering. Det är en mycket bra prestanda. Tronsmart Apollo Bold är uthålliga True Wireless-hörlurar. När batteriet är urladdat laddas du inte via lådan. Den senare möjliggör tre fulla laddningar. Detta innebär att vi drar nytta av cirka 30 timmars batteritid. Så du kan lyssna på din musik i många timmar i taget. Lådans batteri laddas via USB-C-porten. Kabeln ingår i lådan om du inte har en.

Slutsats


test-Tronsmart-Apollo-Bold

Tronsmart Apollo Bold är inte perfekta, men vi anser att tillverkaren har blivit exklusiv med dessa True Wireless. Ljudet är bra, autonomin är tillfredsställande och vi utnyttjar de senaste funktionerna (Bluetooth 5.0, ANC, aptX codec). Bullerdämpning är närvarande, men tyvärr är det inte lika bra som med AirPods Pro eller Sony WF-1000XM3. Dessa 100% trådlösa hörlurar är också olämpliga för sport.

Tronsmart Apollo Bold hörlurar


köp nu