Skip to content

Tronsmart Apollo Air

Tronsmart fortsätter att utöka sin katalog med ljudprodukter. Varumärket har beslutat att släppa ett nytt par True Wireless-hörlurar (100% trådlösa) med namnet Apollo Air. Dessa nya hörlurar har ny teknik och funktioner: Bluetooth 5.2, IPX, ANC-certifiering, etc. De är intressanta på papper, men matchar deras prestanda andra modeller som säljs på marknaden? Ta reda på i vårt test vad Tronsmart Apollo Air är värda.

Bra poäng
– Komfort
– stabilitet
– Balanserat ljud


Negativa poäng
– Hörlurskonstruktion (billig plast)

Tronsmart Apollo Air-hörlurar


hörlurar-Tronsmart-Apollo-Air

Hörlurarna levereras i en vanlig kartong. Tillverkaren skrev ut hörlurarnas egenskaper på kartongen. När lådan är öppen får vi transport / laddningsväskan, de två öronsnäckorna för att lyssna på musik, tre par silikonöronsnäckor (ett par är redan förinstallerat på hörlurarna), en USB-C-kabel för laddning, en instruktion och en garanti kort. Lådans innehåll är standard. Å andra sidan ser vi inte poängen med att ge en så kort laddningskabel. Alla märken som kommer ur hörlurar bör göra en ansträngning på denna punkt

Tronsmart Apollo Air Test


hörlurar-Tronsmart-Apollo-Air

Låt oss börja med väskan som också används för att ladda hörlurarna. Det senare är i rundat format. Basen är plan, men de andra ytorna har avrundats för en behaglig hantering. Väskan är väldigt kompakt, du har inga problem med att bära den dagligen. Du kan sätta in den i en byxficka. På framsidan finns en lysdiod som anger batterinivån (lysdioden byter färg beroende på status). På baksidan finns USB-C-porten för laddning och en liten knapp för att återställa. Detta är användbart om du har problem med att synkronisera med din ljudkälla.

Hörlurarna ser ut som Apples AirPods Pro, men designen är inte helt densamma. Tronsmart Apollo Air har verkligen en visuell identitet, det är inte en vulgär kopia av AirPods Pro. Vi hittar samma in-ear-format med utbytbara spetsar och en liten pinne som sticker ut, men kurvorna är olika. De taktila ytorna som möjliggör interaktion placeras på hörlurarnas yttre del och magnetelementen som möjliggör uppladdning placeras på stavarna. Vid närmare granskning kan man observera bokstäverna “L” och “R” som är inbäddade i plasten så att hörlurarna kan placeras i rätt riktning under användning.

Väskans plast är stark och tjock, men den som används för hörlurarna är lite mer “billig”. Den blanka ytan är mindre attraktiv än fodralets matta yta. Efter hörlurarna förblir starka nog för vardagligt bruk. Ytbehandlingarna är inte upp till vad hörlurarna från Sony, Bose eller Apple erbjuder, vilket är ganska logiskt. Hörlurar som säljs för drygt 50 euro kan inte konkurrera med modeller som säljs mellan 200 och 300 euro.

Som vi sa är de taktila ytorna som möjliggör kontroll av hörlurarna placerade på utsidan. Ytor är reaktiva. Du kan använda dem för att spela eller pausa din musik, navigera mellan ljudspår, ändra ljudet, aktivera eller avaktivera ANC och starta röstassistenten på din smartphone. Det tar en titt på manualen för att veta vilken rörelse som ska utföras för en viss åtgärd.

Egenskaper


Tronsmart-Apollo-Air-recensioner

Hörlurarna är bekväma och stabila under användning. Du måste välja rätt par öronsnäckor för att få en trevlig upplevelse. Tveka inte att matcha öronpropparna, eftersom dina hörselgångar inte nödvändigtvis är desamma. För oss matchade paret med förinstallerade silikontips perfekt vår morfologi. Hörlurarnas lätthet är en riktigt trevlig sak. Du lägger dem i öronen och känner dem knappast. Justera dem bara så kan du njuta av din musik i flera timmars medlemsförbund. Vi använde dem inte för sport, men eftersom stödet är bra kommer du att kunna använda dem utan att de faller ur dina hörselgångar, även om du tränar med hög effekt (löpning).

Tronsmart Apollo Air-hörlurarna har IP45-certifiering. Detta innebär att de är skyddade mot stänkande vatten. Observera att de inte är vattentäta, de kan inte nedsänkas i vatten. Många användare vet inte skillnaden. För att en enhet ska klassificeras som vattentät måste den ha en IPX8-certifiering. De är IP45, så din svett eller regn kommer inte att skada dem, men du kan inte doppa dem i vatten.

Positivt att de är kompatibla med Bluetooth 5.2, naturligtvis måste din ljudkälla vara kompatibel med den här versionen. Annars kommer du att anslutas via Bluetooth, 5.1, 4.0, etc. De stöder SBC-, AAC- och aptX-codec. Återigen måste din smartphone / surfplatta / mp3-spelare vara kompatibel med dessa codec för att kunna använda dem. Vi använde hörlurarna i Bluetooth 5.0 och med AAC-codec under vårt test.

Den trådlösa anslutningen är enkel, du tar ut hörlurarna ur lådan för att starta den trådlösa anslutningen. Sedan går du till Bluetooth-menyn på din smartphone för att välja hörlurar. Det är snabbt och enkelt. Vi är alla vana vid denna manipulation idag. Den trådlösa anslutningen var stabil under vårt test. Du kan röra dig upp till 10 meter från hörlurarna utan att Bluetooth-anslutningen bryts.

Prestanda och ljudkvalitet


Tronsmart-Apollo-Air-test

Dessa är inte de bästa True Wireless-hörlurarna som vi har testat när det gäller ljud. Vi känner att rendering saknar precision och detaljer, men återigen är detta helt normalt med tanke på deras pris. Tronsmart har inte designat hörlurar för audiofiler, det strävar framför allt efter att tillfredsställa maximalt antal människor, plötsligt är den övergripande rendering balanserad. Det kommer att tillfredsställa dig, oavsett vilken typ av musik du lyssnar på.

ANC kan aktiveras via beröringskänsliga ytor. Så dess effektivitet är inte upp till vad high-end konkurrens erbjuder. Du kommer inte att få fullständigt undertryckande av bullret runt dig. Aktiv brusreducering är närvarande, men den är endast effektiv vid vissa ljud. I allmänhet erbjuder alla True Wireless-hörlurar med ANC och som säljs i det låga prisklassen samma effektivitet. Det är särskilt basljud som är mest dämpade. Så brusreducering har fördelen att vara närvarande och att vara effektiv vid vissa ljud, men du kommer inte att vara i en bubbla utan externt ljud när du lyssnar.

Hörlurarna ger totalt 20 timmars batteritid. Det här är inte de tuffaste hörlurarna på marknaden, men den här föreställningen ger dig gott om tid att lyssna på din musik under dagen. Du laddar hörlurarna genom att placera dem i fodralet och fodralets batteri laddas via USB-C-porten på baksidan. Vi rekommenderar att du använder din egen USB-C-kabel, eftersom den som kommer i lådan är väldigt liten.

Slutsats


test-Tronsmart-Apollo-Air

Tronsmart Apollo Air-hörlurarna är inte revolutionerande, men de har moderna funktioner och tekniker. Vi uppskattar deras komfort, stabilitet, det faktum att de har en IP45-certifiering och ett balanserat ljud. Vi beklagar bara den billiga sidan av hörlurarnas plast och ANC: s bristande effektivitet på vissa ljud.

Tronsmart Apollo Air-hörlurar


tronsmart-apollo-air-truewireless

köp nu