Skip to content

Tronsmart Apollo Air +

Tronsmart släppte Apollo Air, men också en annan version Apollo Air +. Denna andra version är likartad på många punkter, med undantag för några få tekniska och tekniska punkter, särskilt när det gäller brusreducering (ANC).

Bra poäng
– Komfort
– stabilitet
– Balanserat ljud – ANC


Negativa poäng
– Hörlurskonstruktion (billig plast)

Tronsmart Apollo Air + hörlurar


hörlurar-Tronsmart-Apollo-Air +

Hörlurarna levereras i en kartong. Tillverkaren skrev ut hörlurarnas egenskaper på lådans beläggning. När de väl öppnats får vi transport / laddningsväskan, de två hörlurarna för att lyssna på musik, fem par öronsnäckor (för alla kroppstyper), en USB-C-kabel för laddning, en liten bärväska, en manual och ett garantikort. Innehållet i lådan är ganska komplett! Byggaren har varit ganska generös. Vi beklagar bara att laddningskabeln är så kort.

Tronsmart Apollo Air + Test


hörlurar-Tronsmart-Apollo-Air +

När det gäller design är det inte mycket som skiljer sig från Apollo Air. Det är bokstavligen kopiera och klistra in. Ett rundat transportfodral. Basen är plan, men de andra ytorna har avrundats. Väskan är kompakt, du har inga problem att bära den i fickan. På framsidan finns en lysdiod som anger batterinivån. På baksidan finns USB-C-porten för laddning och en liten knapp för att utföra en återställning.

Det finns inte heller någon skillnad i hörlurarna. Båda öronsnäckorna ser ut som Apples AirPods Pro. Vi hittar samma in-ear-format med utbytbara spetsar och en liten pinne som sticker ut. De taktila ytorna som möjliggör interaktion placeras på hörlurarnas yttre del och de magnetiska elementen som möjliggör uppladdning placeras på stavarna. Bokstäverna “L” och “R” finns där för att vägleda användaren.

Väskans plast är stark och tjock, men den som används för hörlurarna är lite lägre. Men det är fortfarande tillräckligt starkt för vardagligt bruk. Ytbehandlingarna är inte upp till vad avancerade hörlurar från Sony, Bose eller Apple erbjuder. Men detta är normalt, försäljningspriset är inte detsamma.

Egenskaper


Tronsmart-Apollo-Air + -recensioner

Hörlurarna är bekväma och stabila under användning. Du måste välja rätt par tips. På denna punkt var Tronsmart generös att det finns 5 par tips som tillhandahålls (ett par är redan förinstallerat). Tveka inte att matcha tipsen för att få god anpassningsförmåga. Hörlurarnas lätthet är en riktigt trevlig sak. Du lägger dem i öronen och känner dem knappast. Justera dem bara så kan du njuta av din musik i flera timmars medlemsförbund. Du kommer att kunna använda dem utan att se dem falla ur dina hörselgångar, även om du tränar.

Tronsmart Apollo Air + hörlurar har en IP45-certifiering. Detta innebär att de är skyddade mot stänkande vatten. Din svett eller regn kommer inte att skada dem, men du kan inte doppa dem i vatten.

De är kompatibla med Bluetooth 5.2, naturligtvis måste din ljudkälla vara kompatibel med den här versionen. De stöder SBC, AAC och aptX Adaptive codecs. Den trådlösa anslutningen är enkel, du tar ut hörlurarna ur lådan för att starta den trådlösa anslutningen. Sedan går du till Bluetooth-menyn på din smartphone för att välja hörlurar. Det är snabbt och enkelt. Du kan röra dig upp till 10 meter från hörlurarna utan att Bluetooth-anslutningen bryts.

De taktila ytorna som möjliggör kontroll av hörlurarna placeras på den yttre delen. Ytor är reaktiva. Du kan använda dem för att spela eller pausa din musik, navigera mellan ljudspår, ändra ljudet, aktivera eller avaktivera ANC och starta röstassistenten på din smartphone.

Prestanda och ljudkvalitet


Tronsmart-Apollo-Air + -test

Den övergripande återgivningen är balanserad. Det kommer att tillfredsställa dig oavsett vilken typ av musik du lyssnar på. Självklart kan ljudfiler gå sin väg. Äkta trådlösa hörlurar som säljs till det här priset ger dig inte alla detaljer om hörbara frekvenser.

ANC kan aktiveras via de taktila ytorna. Det var en förbättring jämfört med Apollo Air. Detta är den största skillnaden mellan de två modellerna. Du kommer inte att få helt avbrytande av bullret runt dig, men aktiv brusreducering är fortfarande effektiv. Hörlurarna ger totalt 20 timmars batteritid. Du kommer att ha tillräckligt med tid att lyssna på din musik under dagen. Du laddar hörlurarna genom att placera dem i fodralet och fodralets batteri laddas via USB-C-porten på baksidan.

Hörlurarna ger totalt 20 timmars batteritid. Du kommer att ha tillräckligt med tid att lyssna på din musik under dagen. Du laddar hörlurarna genom att placera dem i fodralet och fodralets batteri laddas via USB-C-porten på baksidan.

Slutsats


test-Tronsmart-Apollo-Air +

Tronsmart Apollo Air + hörlurar erbjuder samma användarupplevelse och prestanda som Apollo Air. Med undantag för ANC som är effektivare. Så människor som vill ha bättre brusreducering måste välja den här modellen.

Tronsmart Apollo Air + hörlurar


tronsmart-apollo-air-trueless

köp nu