Skip to content

Testa BioSport SMS Audio-hörlurar

SMS Audio är ett amerikanskt företag som tillverkar och marknadsför hörlurar. Företaget grundades 2011 av rapparen Curtis Jackson, även känd som 50 Cent. SMS står för “Studio Mastered Sound”. Det finns många användare som gillar att lyssna på musik under sina sportaktiviteter. De SMS Audio BioSport hörlurar införliva en pulsmätare. SMS Audio är associerat med företaget Intel för att tillverka dessa sporthörlurar. Problemet är att de inte är trådlösa, du behöver fortfarande din smartphone för att få dem att fungera. Den biometriska sensorn fungerar genom att dra ström från din telefon. Ta reda på det i vår testa positiva och negativa med dessa in-ear hörlurar.

Bra poäng
– Anti-trasselkabel
– Noggrann pulsmätare


Negativa poäng
– Mycket finaktig pulsmätare
– Ljudåtergivning
– Justering
– Fungerar bara med RunKeeper

SMS Audio BioSport hörlurar


recensioner-SMS-Audio-BioSport

BioSport Audio SMS finns i grått, blått och gult. Den svarta och grå versionen är den mest diskreta. Deras design är ganska klassisk, de har två hörlurar som är anslutna med en platt antikroppskabel. Det finns en fjärrkontroll på kabeln och den slutar med ett 3,5 mm vinklat uttag. Dessa in-ear-hörlurar sticker ut från tävlingen tack vare sensorerna på hörlurarna. Dessa infraröda sensorer mäter din hjärtfrekvens. De SMS Audio BioSport hörlurar drivs av din smartphone via uttaget.

SMS Audio BioSport Test


SMS-Audio-BioSport-recension

SMS Audio BioSport-hörlurarna är IPX4-certifierade. IPX4-indexet skyddar mot stänkande vatten. De är motståndskraftiga mot din svett och du kan använda dem i regnet. Å andra sidan kan de inte helt nedsänkas i vatten, du kan inte ta dem för att gå till poolen.

Den platta kabeln trasslar inte, den liknar kablarna som finns i Monster iSport-hörlurarna. Om du lägger hörlurarna i en ryggsäck kommer du aldrig att hitta dem trassliga överallt. Å andra sidan är kabeln ganska lång, vilket kan vara irriterande när du gör din sport. Du kan skjuta den under din t-shirt för att dölja den. Men det är synd att hörlurarna inte är trådlösa. Bluetooth-teknik är perfekt för att ta bort kabeln.

Funktioner och design


SMS-Audio-BioSport-test

Hörlurarna är tillräckligt stora, så snart du har dem i dina händer undrar du omedelbart om de kommer att passa i dina öron. Det finns tre par silikonspetsar tillgängliga i förpackningen SMS Audio BioSport, de finns i tre olika storlekar. Och det finns också halvmåneformade öronkrokar som knäpps mot brosket i öronen när du sätter in hörlurarna. Öronkrokarna ska vara kvar, eftersom de är viktiga för att aktivera pulsmätaren. Infraröda sensorer skickar ljus till öronen. Det är så de upptäcker din puls och blodkärl. Hörlurarna skickar tillbaka informationen som samlats in på din smartphone. BioSport Audio SMS drivs av hörlursuttaget på din smartphone. Men den här tekniken förbrukar inte mycket av telefonens batteri. Denna teknik designades av det amerikanska företaget Intel, du kan se varumärkets logotyp på rutan.

När de väl placerats i hörselgångarna är SMS Audio BioSport-hörlurarna lätta, men det finns ett problem med passformen. När du använder dem måste de bytas om och om igen för att förbättra komforten och se till att de stannar på plats. Även när man testar olika storlekar på silikontips är problemet fortfarande närvarande. Passform och komfort är de viktigaste egenskaperna som sporthörlurarna måste ha. Tyvärr är det ett misslyckande för den här modellen. På ljudmarknaden finns intrar som är utformade för sportaktiviteter som lättare anpassar sig till användarnas morfologi. Monster-märket och Jabra erbjuder bättre referenser.

På kabeln finns en fjärrkontroll som har en omkopplare. Det finns ett läge för att spåra din puls och det andra läget använder du för att ta dina telefonsamtal. Det låter dig också hantera din musik. Du kan använda den för att spela och pausa din musik och ändra ljudspår. Tyvärr för att ändra volymens kraft måste du ta telefonen ur fickan och justera den manuellt.

Prestanda och ljudkvalitet


test-SMS-Audio-BioSport

Pulsmätaren är en intressant teknik. Problemet är att de uppgifter som samlats in av SMS Audio BioSport kan bara överföras med RunKeeper-appen. Varumärket tillhandahåller i sin förpackning en gratis månadsprenumeration för Elite-versionen. Du kommer att kunna följa olika statistik (dina prestationer, träningspassens längd, etc.) När RunKeeper-applikationen är installerad måste du konfigurera din profil. Välj sedan det analoga headsetalternativet i enhetsinställningarna och vänta tills den lilla hjärtikonen lyser rött. Som vi förklarade för dig lite ovanför justeringen av SMS Audio BioSport hörlurar i dina öron är inte optimal. Plötsligt har detta en inverkan på övervakningen av din hjärtfrekvens. De angivna siffrorna är konsekventa och exakta. Men problemet är att hörlurarna måste stanna på plats för att tekniken ska vara mer tillförlitlig.

Ljudåtergivningen är acceptabel, vi förväntar oss något bättre. Även här är hörlurarna från Monster och Jabra mer effektiva. Ljudet är kraftfullt, men basen kan vara bättre. Mellan och höga är inte tillräckligt detaljerade. Plötsligt tappar ljudet tydlighet. Ljudisolering är inte det mest effektiva. Om du använder hörlurarna i ett gym hör du ljudet runt dig. Vissa användare kommer att uppskatta det eftersom det gör att de kan vara medvetna om sin omgivning när de springer utomhus.

Slutsats


Sms-audio-biosport-öronsnäckor

På grund av många brister kan vi inte rekommendera BioSport Audio SMS. Användarupplevelsen med dessa intrasporter är verkligen nedslående. Om du letar efter sport-in-ear-hörlurar utrustade med en pulsmätare. Vi rekommenderar att du tittar på de olika referenser som erbjuds av varumärket Jabra. Jabra Sport Space, Jabra Sport Coach, Jabra Sport Pulse

SMS Audio BioSport


köp nu