Skip to content

Test House of Marley Uplift 2.0 – Bluetooth-hörlurar

Ett högkvalitativt par hörlurar är viktigt för alla som gillar musik. Oavsett om du är på en lång bilresa eller när du är hemma och vill koppla av. Att kunna njuta av din favoritmusik bekvämt är viktigt, att välja rätt utrustning för att möta dina behov. Det finns hundratals alternativ på marknaden med massor av unika funktioner och att välja kanske en utmaning för vissa. Ljudkvalitet, komfort och hållbarhet är alla viktiga faktorer för att ha ett bra par hörlurar. Att ta hänsyn till dess funktioner gör stor skillnad när det gäller att göra ett köp. I detta test kommer vi att upptäcka hörlurarna House of Marley Uplift 2.

Bra poäng
– Attraktivt pris
– Tillverkad av återvunnet material


Negativa poäng
– Låg bas

House of Marley Uplift 2 hörlurar


hörlurar-house-of-marley-uplift-2

House of Marley är ett företag som fokuserar på tillverkning av elektroniska produkter: hörlurar, hörlurar, högtalare. Deras produkter är gjorda med material som respekterar miljön. Bomulls- och duktextilier, återvunnen plast, återvinningsbara metaller, samt bambu- och träcertifierat FSC (Forest Stewardship Council: vilket är en miljömärkning som säkerställer att produktionen av trä eller en träbaserad produkt respekterar rutiner som säkerställer en hållbar hantering av skogar.). Produkterna stöder 1Love, en välgörenhetsorganisation från familjen Marley. Denna rörelse är dedikerad till att stödja unga människor, planeten och fred.

Första intrycken


test-House-of-Marley-Uplift

Hörlurarna är aluminium med ett träcentrum. Garnet är tillverkat av ett vävt, repliknande material som nästan ser ut som en mini-elastisk sladd. Hörlurar House of Marley Uplift 2.0 kan ansluta till Apple- eller Android-enheter via Bluetooth, vilket innebär att det inte finns något uttag från kabeln. Istället gör kabeln en slinga som ansluter vänster och höger hörlurar och som du placerar bakom huvudet. Det finns en modul med en uppsättning inbyggda knappar. På modulen hittar du en knapp för volymkontroll, spårval samt en uppspelning och pausknapp.

House of marley uplift 2-hörlurar är mycket detaljerade inklusive logotypgraveringen som syns i mitten av varje öronsnäckor och du kommer också att se ordet “Marley” tryckt på aluminiumsektionen. Varje sida är märkt L och R, som vid första anblicken inte nödvändigtvis syns. Totalt sett Lyft 2 har en elegant och realistisk design, de finns i 3 färger (silver, svart och koppar). House of Marley gjorde inget prickigt med den här modellen, det kommer att tilltala fans av ljudutrustning som har ett naturligt utseende. Hörlurarna erbjuds till ett tillverkarpris på 70 € på den officiella webbplatsen thehouseofmarley. Men du hittar dem till ett bättre pris på Amazon-webbplatsen, med vetskap om att de ofta gör tillfälliga rabatter.

Funktioner och design


House of marley uplift 2 hörlurar är gjorda av Forest Stewardship Council-certifierat trä, återvinningsbart aluminium och en växtbaserad polymer. Dessa hörlurar är unika genom att dessa material valdes av ekologiska skäl. Även lådan är helt tillverkad av återvunnen kartong, vilket fortfarande är en ganska unik försäljningsargument i ljudvärlden. Och du borde veta att det icke-traditionella och ekologiska förverkligandet inte hade någon negativ effekt på ljudkvaliteten.

Tråden som ansluter de två hörlurarna är gjord av flätat tyg och stark och hållbar nog för att skydda de elektroniska komponenterna. Utbytbara öronspetsar finns i tre storlekar och är gjorda med standardgummi. Det är sant att på denna nivå en liten besvikelse när vi vet att vissa märken erbjuder tips i olika silikonmaterial, med formminne.

När det gäller utformningen av House of Marley Uplift 2.0 är det ganska enkelt att förbise dem medan du bär dem. Tråden är på baksidan av nacken, du känner bara spetsarna i öronen. Sammansatt av FSC-certifierat trä och aluminium är hörlurarna enkla, små och praktiska att bära.

De är ergonomiska och anpassar sig väl till öronen. Det finns ett fodral för batteriet, som du kommer att placera bakom nacken, och det finns en magnetisk klämma för att justera uppsättningen. På den vänstra öronkoppen hittar du en liten ingångsmikrofon för telefonsamtal och en modul för att justera volymen, spela upp och pausa spår. De Lyft 2 är också resistenta mot fukt, vilket ökar deras mångsidighet. Du kan bära dem i regnet eller utan att oroa dig för svett som kan skada komponenterna. Från en enda laddning kan du förvänta dig 8/10 timmars batteritid.

Prestanda och ljudkvalitet


house-of-marley-uplift-2-hörlurar

Under uppspelning är House of Marley Uplift 2.0 skarpt och ger ingen dålig vibration när volymen är hög. Å andra sidan saknar hörlurarna något bas, vilket fortfarande är kraftfullt jämfört med utrustningens storlek. Ljudet från utsidan är tillräckligt dämpat, men se till att välja lämpliga örontips för en bra lyssningsupplevelse. När den är ansluten förblir signalen stark och utan förlust av överföringar under användning.

Inte besviken över samtalens kvalitet, det ljud som överförs via Bluetooth-signalen är oklanderligt. Du kan höra tydligt både genom hörlurarna och medan du pratar via mikrofonen.

Slutsats


RHA-MA750-test

Sammantaget besviken House of Marley Uplift 2-hörlurarna inte. Det här är den typ av hörlurar som kan användas var som helst, med bra ljudkvalitet (även om basen är långt ifrån felfri). En estetik som inte kommer att behaga alla, men vi kan inte glömma att skapandet av dessa hörlurar respekterar miljön. Bluetooth-mottagningen gör sitt jobb, vi kan säga att dessa hörlurar erbjuder verklig mångsidighet.

House of Marley Uplift 2


köp nu