Skip to content

SoundPeats Truebuds

De olika hörlurarna som säljs på marknaden är utformade för olika typer av användning. Vissa människor bryr sig inte om handsfree-satsfunktionen. Andra är inte nöjda om det inte finns någon röstassistentfunktion. När vissa människor oroar sig för stabilitet och komfort kommer andra att vilja prioritera autonomi. De olika egenskaper som erbjuds gör det möjligt att ha unika par hörlurar. Varje modell skiljer sig från de andra med de funktioner de erbjuder. Vad sägs om TrueBuds? Vilka funktioner erbjuder de? Ta reda på svaret i vårt omfattande test.

Bra poäng
– bekvämt
– PowerBank-funktion
– Autonomi


Negativa poäng
– Ingen brusreducering

SoundPeats Truebuds hörlurar


hörlurar-SoundPeats-Truebuds

När vi tittar på dem märker vi att Truebuds inte försöker uppfinna hjulet. Dessa hörlurar är delvis utformade för människor som först vill trösta. Men det bör fortfarande noteras att det här är semi-in-ear hörlurar. De har en något långsträckt design som har några fördelar. Speciellt för trådlös anslutning och autonomi. Det hjälper också till att ge dem en ganska unik stil.

Tillverkaren valde att använda plast för att designa fodralet och öronkåporna. Tack vare användningen av detta material är hörlurarna lätta. Ganska “standard” hållbarhet, de är inte de mest robusta, men de försämras inte med det minsta fallet. Ångra bara att de bara är certifierade IPX4. De är endast skyddade mot stänkande vatten.

Batteriet integrerat i fodralet gör det möjligt att få en stor autonomi. Det är 2600 mAh och erbjuder 70 timmars uppspelning. Varje laddning ger dig 3,5 timmars användning (autonomi varierar beroende på volym). Det positiva är att du kan använda batteriet för att ladda en extern enhet (till exempel din smartphone). Det är bara en extra kostnad, men det är fortfarande lite extra. Du laddar fodralets batteri via USB-C-porten och använder USB-A-porten för att ladda en extern enhet. Batteriets livslängd indikeras via de fyra lysdioderna på framsidan av fodralet.

SoundPeats Truebuds Test


hörlurar-SoundPeats-Truebuds

Ett monoläge är tillgängligt. På så sätt kan du bara använda en öronsnäcka och fördubbla livslängden. Allt du behöver göra är att ta bort hörsnäckan du vill använda och använda den. (Eller dela den andra med en vän). Denna mono-lyssningsfunktion är också användbar när du vill lyssna på musik och också vill vara medveten om din omgivning. Till exempel när du går i stan eller inte vill missa en ljudindikering.

Kontrollerna utförs via de taktila ytor som finns på utsidan av öronkåporna. Det finns inte mycket att säga om deras användning. Touch-sensorer känner av tappning. Sensorerna är väl placerade i mitten, så du har inga problem med att använda dem. Genom att knacka kan du höja eller sänka volymen, navigera mellan ljudspår, spela eller pausa musik och aktivera din smartphones röstassistent. Allt fungerar bra. Användarupplevelsen liknar andra hörlurar från märket. Människor som tidigare har använt True Wireless-hörlurar med beröringskontroller kommer inte att gå vilse.

Egenskaper


SoundPeats-Truebuds-recensioner

Som vi berättade precis ovanför Soundpeats Truebuds är hörlurar med hörlurar. Liksom Apples AirPods. Det finns inget att klaga på när det gäller komfort och stabilitet. Du kan bära dem i flera timmar i taget utan att känna obehag. Känsliga människor kommer att uppskatta bristen på tryck. Underhåll är också på mötet. Du kan flytta huvudet i alla riktningar utan att se dem falla från dina öron. Efter det är det fortfarande bättre att välja en annan modell om du vill spela sport. Särskilt för att de bara är certifierade IPX4 och isoleringen inte är optimal på grund av semi-in-ear-formatet.

När det gäller trådlös anslutning använder hörlurarna Bluetooth 5.0-standarden. Detta är för närvarande en av de sista standarderna. Naturligtvis är de bakåtkompatibla med de gamla standarderna (4.2, 4.1, 4.0). Räckvidden för den trådlösa anslutningen är drygt 10 meter. Vi beklagar att de inte är kompatibla med AAC- eller aptX-codec. Det skulle ha förbättrat lyssningsupplevelsen.

Handsfree-kitfunktionen är också standard. Mikrofonen för telefonsamtal fungerar inte underligt. Det kommer särskilt att vara nödvändigt att privilegiera de lugna miljöerna för att bli perfekt hörd av din samtalspartner.

Prestanda och ljudkvalitet


SoundPeats-Truebuds-test

Dessa True Wireless-hörlurar har fördelen att de använder kraftfulla drivrutiner. De 14,2 mm högtalarna ger en mer omfattande rendering. Speciellt när det gäller basåtergivning. Efter TrueBuds är inte lika bra som SoundPEATS TruEngine som integrerar två drivrutiner per öronsnäckor. Plötsligt tappar vi ljudbalansen. Ljudet är fortfarande i allmänhet tillfredsställande. Vi noterar att det främst är fokuserat på rösten.

Tillverkaren har främst fokuserat på tydligheten i rendering snarare än på intensiteten. Fördelen är att vi inte hör en accentuering av basen. Det här är helt klart inte hörlurarna för dig om du gillar att lyssna på spår av typen Rnb / Hip-Hop eller någon annan musik som betonar bas. Människor som vill motivera sig själva under sina sportaktiviteter måste välja ett annat par hörlurar. Sammantaget är ljudet tillfredsställande jämfört med deras försäljningspris. Vi får vad vi betalar för.

Att ändra volymen påverkar inte rendering. Det finns ingen distorsion på låg eller hög. De erbjuder mycket bra kraft. Du kan höja volymen för att dränka ut ljudet runt dig. Var dock uppmärksam på dina trumhinnor och glöm inte att autonomin blir lägre med volymen på 100%. Det finns ingen ANC-funktion (brusreducering). Människor som vill få en musikbubbla måste välja ett annat True Wireless-par. Det bör noteras att hörlurar med en kraftfull ANC-funktion är ganska dyra. Du hittar inte ett par för mindre än 150 euro. Vi är långt ifrån priset på TrueBuds, men kvaliteten har ett pris.

Slutsats


test-SoundPeats-Truebuds

SoundPeats Truebuds är True Wireless-hörlurar som ger en tillfredsställande användarupplevelse. De revolutionerar ingenting, men det finns inte heller några förlamande brister. Ni får alla helt enkelt vad ni betalar för. De som letar efter ett par prisvärda, 100% trådlösa hörlurar passar dig.

SoundPeats Truebuds hörlurar


köp nu