Skip to content

Soundpeats Q12 hörlurar recension

Varumärket SoundPeats grundades 2013. Företaget tillverkar och distribuerar olika produkter för ljudmarknaden. Hörlurar (trådbundna, trådlösa osv.), Hörlurar i öronen (trådbundna, trådlösa, halsrem, True Wireless, etc.), Bluetooth-högtalare och olika tillbehör. Den här gången testar vi in-ear-hörlurar med Bluetooth Soundpeats Q12. SoundPeats designade dessa hörlurar för att tillfredsställa atletiska användare, de är svettbeständiga.

Många idrottsmän vet att det är svårt att hitta ett par hörlurar på ljudmarknaden avsedda för sporter som erbjuder både en attraktiv design, en bekväm design och en ljudåtergivning av hög kvalitet. Men SoundPeats tycker att deras SoundPeats Q12 trådlösa hörlurar kan möta utmaningen. Ta reda på det i vår testa om de klarar uppgiften.

Bra poäng
– pris
– Medföljande tillbehör
– Bekväm


Negativa poäng
– Genomsnittlig autonomi
– God ljudåtergivning

Soundpeats Q12 hörlurar


hörlurar-bluetooth-Soundpeats-Q12

Soundpeats Q12-hörlurar kommer i en standardkartong. Inuti hittar du de trådlösa hörlurarna, en USB för laddning, 4 par öronsnäckor av silikon i olika storlekar, 3 par öronkrokar, ett klämma för kabeln, ett skyddshölje och en manuell användning. Hörlurar finns tillgängliga för drygt 20 euro på Amazon-webbplatsen.

Soundpeats Q12-test


Soundpeats-Q12-recension

Soundpeats Q12 har en klassisk design för Bluetooth-hörlurar. Hörlurarna är anslutna till varandra med en platt kabel. Det finns en fjärrkontroll med tre knappar på kabeln. Spetsen som går in i öronen är något böjd. De finns i svart, blått och rött. På varje modell är det kabelns färg och insidan av ändkåporna som skiljer dem från varandra. Du måste göra ditt val, vi är röda. För att hjälpa dig att placera dem i öronen trycks bokstäverna “L” och “R” på öronkrokarna och även på skalens nedre del. Skrovens bakre del är magnetisk. Du kan fästa hörlurarna på varandra när du inte använder dem. Detta förhindrar att de faller när de är runt halsen, du bär dem som ett halsband. För att skydda dem under dina resor kan du använda fodralet i förpackningen.

Funktioner och design


Soundpeats-Q12-test

Hörlurarnas böjda form gör det enkelt att sätta in dem i dina hörselgångar. Soundpeats Q12 trådlösa hörlurar är bekväma. Silikonspetsarna och det förinstallerade paret av öronkrokar anpassade sig väl till vår kroppstyp. Men detta kommer inte att vara fallet för alla användare. Så vi rekommenderar dig att prova olika tips och krokar, de finns i flera storlekar. Kom ihåg att en bra passform förbättrar komfort, isolering och din lyssnarupplevelse.

Om du hittar rätt passform kommer du att kunna använda dem på din dagliga pendling till arbete och träning, de ger bra stöd. Efter att ha använt dem i gymmet har vi inga klagomål om att de gör dem motståndskraftiga mot svett. Dessutom specificerar SoundPeats att de är “svettbeständiga”, men de har ingen IPX-certifiering. Detta skyddsindex klassificerar skyddsnivån som ett material erbjuder mot intrång i fasta och flytande kroppar. De är “svettbeständiga”, inte “vattentäta”. Du kan inte helt sänka ner dem i vatten. Om du letar efter hörlurar för att gå till poolen måste du leta efter en annan referens.

Fjärrkontrollen med tre knappar låter dig styra din musik och hantera dina telefonsamtal. Du kan spela, pausa din musik och svara på dina samtal med mittknappen. Och du använder de andra två knapparna (+ och -) för att ändra volymen och navigera mellan ljudspår. Laddningsporten placeras också på fjärrkontrollen, den är skyddad av en liten plastklämma. Glöm inte att fälla ner den för att vara säker på att din svett inte skadar den. Mikrofonen som är integrerad i fjärrkontrollen är av dålig kvalitet och ger tysta platser för dina telefonsamtal.

Prestanda och ljudkvalitet


recensioner-Soundpeats-Q12

Soundpeats Q12-hörlurar är enkla att para ihop med din ljudspelare / smartphone. De är kompatibla med Android- och iOS-enheter. För att para ihop dem måste de vara påslagna genom att hålla ned mittknappen på fjärrkontrollen (cirka 3 minuter). När du har slagit på måste du gå till alternativen på din enhet. Hitta hörlurarna i listan över Bluetooth-enheter och välj dem. Efter det varje gång du slår på dem ansluter de automatiskt till din enhet. De Soundpeats Q12 trådlösa hörlurar har en flerpunktsanslutning. De stöder två enheter anslutna samtidigt.

Q12-enheterna är enkla att para ihop med din ljudspelare / smartphone. De är kompatibla med Android- och iOS-enheter. För de parade måste de vara påslagna genom att hålla ned mittknappen på fjärrkontrollen (cirka 3 minuter). När du har slagit på måste du gå till alternativen på din enhet. Hitta hörlurarna i listan över Bluetooth-enheter och välj dem. Efter det varje gång du slår på dem ansluter de automatiskt till din enhet. De Soundpeats Q12 Bluetooth-hörlurar har en flerpunktsanslutning. De stöder två enheter anslutna samtidigt.

Soundpeats Q12 använder Bluetooth 4.1-teknik. Räckvidden för den trådlösa anslutningen är standard, du kan flytta upp till 10 meter från din enhet. Om du använder hörlurarna på gymmet med din smartphone i fickan kommer det inte att finnas några störningar. Litiumbatteriet erbjuder en autonomi på 6 timmar. Det här är okej för att spela sport, men inte tillräckligt bra om du planerar att använda dem på en lång pendling. Många konkurrerande Bluetooth-hörlurar erbjuder bättre prestanda. Du bör alltid se till att de är tillräckligt laddade innan du tar dem med dig. En full laddning erhålls på 1 och 2 timmar (du måste använda USB-kabeln för att ladda dem).

Med tanke på deras försäljningspriser bör du inte förvänta dig något extra på sund sidan. Basen är närvarande, den kväver inte helt andra frekvenser. Det blir bättre om du är ett fan av rap eller hip-hop. Men de är tillräckligt närvarande för att ge pop till rockmusik. Men låga frekvenser lägger inte tillräckligt djup till din musik. Höjdpunkterna är också närvarande, även för närvarande ibland, det finns sibilansproblem på lite musik. Det här är midsommarna som saknas på detta par hörlurar. De är inte tillräckligt hörbara jämfört med andra frekvenser. Du kommer att förstå att detta inte är hörlurar som kommer att tillfredsställa ljudfiler som söker exakt och detaljerat ljud. Men de kommer att tillfredsställa de flesta användare, de som bara vill utöva sin sport till musik. Om du hittar rätt passform, är Soundpeats Q12 förhindra att mycket av bullret från utsidan stör din musik.

Slutsats


test-Soundpeats-Q12

Soundpeats Q12 är avancerade trådlösa hörlurar som gör sina jobb. Om du är en person som letar efter hörlurar för att lyssna på din musik när du tränar kommer de att klara uppgiften. Vi får inte fråga dem mer.

Soundpeats Q12 trådlösa hörlurar


köp nu