Skip to content

SoundMagic E50 hörlurar recension

Företaget SoundMagic grundades 2005 av designern och akustikingenjören Tony Xu. Varumärket har kunnat skilja sig från konkurrenterna genom att erbjuda högkvalitativa lågt hörlurar till allmänheten. SoundMagics E-serie har fått utmärkelser från facktidskrifter. E10-hörlurar har sålts i miljoner exemplar, hörlurar som är lätta att bära och använda i alla situationer. SoundMagic vill upprepa denna framgång med hörlurar E50 och till och med tog ny marknadsandel. Innovation och den ständiga sökandet efter perfektion har gjort det möjligt för varumärket att få en hel del priser. Företaget bryr sig verkligen om sina användare och ger dem vikt, de bryr sig om sina åsikter och feedback. Låt oss ta reda på det tillsammans testa om varumärket fortsätter att imponera med dessa hörlurar.

Bra poäng
– Bekväm passform
– Balanserat och exakt ljud
– Robust


Negativa poäng
– styv kabel
– Älskare av hett ljud måste leta efter en annan referens

SoundMagic E50-hörlurar


e50

Hörlurarna kommer i en svart och vit kartong. På framsidan av lådan finns hörlurarna på bilden, hörlursmodellen och fyra fraser för att indikera: “kraftfull / balanserad bas med fantastiska detaljer”, “bekväm passform och distinkt design”, “exakt design och läge”, “bra ljudisolering “. På baksidan av lådan finns en transparent plastvägg, du kommer att kunna se hörlurarna och de olika egenskaperna hos hörlurarna soundmagic e50.

SoundMagic E50-test


soundmagic-e50-test

När lådan är öppen hittar du E50, mjuka silikonspetsar, det finns tre olika storlekar (Small, Medium och Large). Detta flerval garanterar en anpassning för alla olika morfologier. Och glöm inte att passa hörlurarna i öronen förbättrar komforten och isoleringen.
Det finns också silikon dubbla flänsspetsar, den mjuka silikon dubbla barriären blockerar buller utanför ännu mer. Omgivande ljud runt dig är bättre dämpade. För att ytterligare förbättra isoleringen mot yttre ljud rekommenderar vi att du använder Comply-musens tips. Dessa tips av minneskum är bekvämare och blockerar yttre ljud ännu bättre.

Det finns också ett klipp för kabeln, när du använder hörlurarna när du är på språng eller när du spelar sport kan du använda klippet för att hålla kabeln på plats. Och när du inte längre använder SoundMagic E50 kan du lagra dem i det halvstyva fodralet. För detta pris är förpackningen verkligen komplett, hörlurar säljs för mindre än 50 € på Internet!

Funktioner och design


soundmagic-e50-recension

Designen på SoundMagic E50 förblir klassisk, skalet är aluminium med en svart kant. De finns i silver, blått, guld och rött. Det finns alltid bokstäverna “L” och “R” för att indikera (liten visuell guide för att visa placeringen av hörlurarna). Och på baksidan av en av hörlurarna hittar du hörlursmodellen och på den andra SoundMagic-logotypen.

De är ergonomiskt väl utformade, så snart du placerar dem i öronen kommer du snabbt att glömma dem, särskilt tack vare deras vikt och storlek. Den snodda kabeln är stark, men ganska stel. Och vid beröring kommer alla användare inte nödvändigtvis att uppskatta detta material. Kabeln slutar i ett vinklat uttag (60 grader) och Soundmagic använder kvalitet koppar importerat från Japan. För att undvika mikrofonbrus rekommenderar vi att du använder klämman för att hålla i kabeln. Även om kabeldesignen minskar svängningen och avvisar radiostörningar.

Hörlurarnas storlek plus användningen av efterföljande skumspetsar ger en stark och bekväm passform. Fjärrkontrollen kan vara bättre placerad, inte särskilt praktisk om du snabbt vill byta musik. När det gäller ljudisolering blev vi positivt överraskade, så snart hörlurarna placeras i dina hörselgångar minskar mycket av det yttre bullret. Du måste använda olika typer av tips (silikon / skum) för att justera isoleringen och välja dina önskemål. De är perfekta för att användas på en daglig resa (till exempel med buss), men för att helt avskärma dig från buller utifrån behöver du intras utrustade med ett ljudreduceringssystem.

Prestanda och ljudkvalitet


hörlurar-soundmagic-e50

Basen är väl kontrollerad och ganska djup, det finns mindre distorsion än med E10-modellen. Det platta frekvenssvaret ger inte ett lågt ljud, soundmagic e50 förblir trogen mot originalljudet och färgar inte ljudspåren. De är inte avsedda för älskare av kraftig bas. Mellankläderna är trevliga och polerar sången. När det gäller diskanten är de tydliga och väldefinierade. Naturligtvis kommer de aldrig att tävla med avancerade intras, men för detta pris är ljudet anmärkningsvärt balanserat. Om du upptäcker att de flesta hörlurar erbjuder för mycket bas, eller om du inte älskar varmt ljud, är E50 något för dig. Om du har SoundMagic E10 kan du ändra dem för den här nya modellen. Eftersom den här nya versionen ger bättre, mer exakt ljud.

Slutsats


SoundMAGIC-E50-In-ear-hörlurar

SoundMagic fortsätter att förnya och göra ytterligare förbättringar av dessa in-ear-hörlurar. E50-talet är mångsidigt och kompatibelt med många musikgenrer. Det levererar ett balanserat ljud med bra återgivning av sång och instrument. Med sina snygga design och byggkvaliteter är de perfekta för vardagligt bruk.

E50


köp nu