Skip to content

SoundMagic E11C hörlurar recension

SoudMagic grundades 2005 av ingenjör Tony Xu och designar och tillverkar hörlurar och hörlurar. Vissa referenser till in-ear-hörlurar som erbjuds av märket har blivit mycket populära bland allmänheten. I synnerhet SoundMagic E10 som har sålt miljoner exemplar. Detta är förståeligt med tanke på att de erbjuder utmärkt valuta för pengarna. SoudMagic beslutade att släppa sina efterträdare. Alla kallas helt enkelt “E11“Dessa nya in-ear-hörlurar är fortfarande trådbundna och de delar mycket gemensamt med den föregående generationen. Låt oss ta reda på tillsammans om några ändringar har gjorts i ljudprestanda.

Bra poäng
– Hans
– Robust
– Avslutar


Negativa poäng
– Inget speciellt

SoundMagic E11C-hörlurar


hörlurar-SoundMagic-E11C

SoundMagic E11C-hörlurarna kommer i en liten kartong. Introrna representeras i bilder på framsidan. Tillverkaren har också markerat några av deras egenskaper (deras kompatibilitet med Apple / Android-enheter, deras rika och dynamiska ljud etc.). När du tittar på baksidan av rutan kan du se att det finns en genomskinlig del som gör att du kan följ utformningen av E11C utan att öppna lådan. När allt har packats upp får du hörlurarna, en liten påse för att skydda dem medan du är på språng och silikontips i flera storlekar. E11C säljs för mindre än 50 euro på internet.

SoundMagic E11C-test


hörlurar-SoundMagic-E11C

SoundMagic E11C är klassiska in-ear-hörlurar. De två öronsnäckorna är anslutna med en kabel där det finns en liten fjärrkontroll med knappar. Kabeln slutar med ett 3,5 mm uttag som du ansluter till uttaget på din smartphone / surfplatta / ljudspelare. Sedan 2005 har SoundMagic byggt upp ett mycket gott rykte. Varumärket erbjuder in-ear-hörlurar av mycket god kvalitet till ett överkomligt pris. Detta är återigen fallet med E11C. Det finns inget att klaga på kvaliteten på de använda materialen och ytbehandlingarna. In-ear headset skalen är gjorda av aluminium och har silverfärg. Användningen av detta material gör att hörlurarna lättare tål stötar och droppar. Det ger dem också en elegant och elegant sida. Färgerna är mer subtila när man jämför E11C med SoundMagic E10.

Hörlurarna är små och diskreta. De sticker inte ut när du använder dem. Tillverkaren har tryckt sin logotyp på den yttre delen av den vänstra öronkoppen och på den högra öronkoppen hittar du modellnumret (E11C). Hörlurarna levereras med en liten påse. När de väl placerats inuti kommer de att skyddas under dina resor. Detta förhindrar också att kabeln trasslar i alla riktningar.

SoundMagic E11C levereras med tre par silikonöronsnäckor i olika storlekar. Du måste testa dem för att hitta de som matchar din kroppstyp. Kom ihåg att det är viktigt att välja rätt par öronspetsar, det påverkar komfort, isolering och ljudåtergivning. För oss passade de mindre tipsen bäst. En gång på plats i öronkanalerna är hörlurarna bekväma och faller inte ur öronen.

Egenskaper


SoundMagic-E11C-recension

Fjärrkontrollen på kabeln har 3 knappar. Mittknappen används för att hantera din musik (spela upp / pausa) och knapparna “+” och “-” används för att ändra ljudvolymen. Knapparna är lyhörda och enkla att använda. Mikrofonen inbyggd i fjärrkontrollen är av dålig kvalitet. Rösten dämpas under dina telefonsamtal. Det är att föredra att använda din smartphone direkt.

En av de saker som skiljer E11C från andra in-ear-hörlurar är kabeln. För det första är TPE-beläggningen (termoplastiskt gummi) som omger kabelns insida genomskinlig och denna typ av plast har en mindre negativ inverkan på miljön. När det gäller själva kabeln är den gjord med koppar med silverpläterad yta. Genom att använda detta material förbättras ljudprestandan.

Termoplasten som används för kabeln är fördelaktig för miljön, men den är också positiv under användning. Tack vare detta material tål kabeln vändningar / spänningar bra och den trasslar inte när du placerar den i bärpåsen eller i en av dina fickor. Användningen av olika material har återspeglats av SoundMagic. Bärpåsen är röd och svart. Vid denna punkt skulle vi ha velat att tillverkaren istället skulle använda silverfärger som på intrasen.

Prestanda och ljudkvalitet


SoundMagic-E11C-test

Det noteras att SoundMagic E11C-hörlurarna inte kan användas när de är trådbundna (de är utrustade med ett 3,5 mm-uttag). Vi säger detta eftersom många smarttelefontillverkare tar bort hörlursuttaget från sina produkter. Efteråt, om din smartphone inte har ett uttag, måste du använda en adapter. Detta levereras ibland som ett tillbehör med din telefon. Om du inte kan ha bråttom, vet att varumärket har meddelat lanseringen av två andra versioner av hörlurarna: USB-C och Bluetooth.

Vi började testa E11C-ljudet med 80-talsmusik som “The Beach Boys”. När musiken började spela fann vi att ljudkvaliteten var bra, men inte fantastisk. Ljudkraften var också anständig med tanke på storleken på öronkopparna. Men på dessa gamla musik var de olika frekvenserna mer förvirrade. Helheten saknade tydlighet.

SoundMagic E11C har bra ljudisolering. Tja, det finns inget brusreducerande system, men du behöver inte skruva upp volymen hela vägen för att drunkna ljudet runt dig. Och även genom att trycka volymen maximalt är ljudläcken låga. Du kommer inte att störa dem omkring dig när du lyssnar på din musik grundligt.

Slutsats


test-SoundMagic-E11C

SoundMagic E11C tillfredsställde oss helt under vår användning. Ljudåtergivningen är inte högkvalitativ, men för mindre än 50 euro får du mycket bra in-ear-hörlurar. De kan perfekt ersätta hörlurarna som levereras med din smartphone.

SoundMagic E11C hörlurar


test-des-SOUNDMAGIC-E11C

köp nu