Skip to content

Skullcandy Sesh

Skullcandy är ett varumärke som inte är okänt för oss. Vi har redan testat flera referenser, inklusive hörlurar och hörlurar. Detta amerikanska varumärke vill framför allt tillfredsställa en ung publik med dessa produkter. I det här testet är vi intresserade av de äkta trådlösa Skullcanfy Sesh-hörlurarna. Idag vrimlar marknaden med riktigt trådlösa hörlurar. Detta nya format drivs av Apple med sina AirPods. Eftersom alla märken som agerar inom ljudfältet kommer ut den här typen av hörlurar. Låt oss ta reda på vad dessa hörlurar är värda jämfört med konkurrerande modeller.

Bra poäng
– Prisvärd 100% trådlös hörlurar
– IP55-certifiering
– Enkel användning
– Kraftfullt ljud med bra bas


Negativa poäng
– Några frånkopplingar i Bluetooth
– Fysisk knapp
– Svag autonomi jämfört med tävlingen

Skullcandy Sesh hörlurar


hörlurar-Skullcandy-Sesh

Hörlurarna kommer i en vanlig kartong. När du väl öppnat får du laddnings- / bärväskan, de två hörlurarna, en laddningskabel, 3 par silikonöronsnäckor i olika storlekar och en användarmanual. Lådans innehåll är klassiskt. Hörlurar kan köpas för cirka femtio euro på internet.

Skullcandy-Sesh-test


hörlurar-Skullcandy-Sesh

På grund av deras lätthet kan du knappt känna dem i dina öron. De passar bra och rör sig inte när du sätter in dem. Men fodralets ovanliga form ger inte en perfekt passform. Du måste justera dem medan du lyssnar för att upprätthålla god isolering och ljudåtergivning. Hörlurarna är bekväma när de har satts ordentligt i hörselgången. Problemet är att du måste ta det flera gånger för att hitta rätt passform.

Vad som är säkert är att de på grund av sin form inte kommer att kunna anpassa sig till alla öron. Det rekommenderas att testa dem innan du köper för att vara säker på att de bäst anpassar sig efter din kroppstyp. För oss är det bra, men ibland var vi fortfarande tvungna att justera dem. Utan omjustering är hörselgången inte längre förseglad och plötsligt förlorar vi passiv isolering och återgivningen av musiken påverkas. När hörlurarna fortfarande är bekväma kan du bära dem i flera timmar utan att känna obehag (ja minst 3 timmar eftersom det är tiden per laddning). Vi upplevde ingen irritation i öronen och dessutom förblir de lätta. De skulle vara ännu bättre om de inte krävde konstant omjustering. Du får 3 par silikonöratoppar (S, M, L) i lådan.

Passiv ljudisolering är genomsnittlig med dessa hörlurar. De lyckas blockera en del av omgivningsbuller. Observera att isoleringen beror på ändkåporna du använder. Du måste absolut testa tipsen för att hitta de som matchar din kroppstyp. Var medveten om att du får bättre ljudisolering med tips av minneskum. Du kan köpa dem på internet. Detta är en extra kostnad, men användarupplevelsen blir bättre. Vi rekommenderar Comply-märket skumtips.

Egenskaper


Skullcandy-Sesh-recension

Skullcandy Sesh har en genomsnittlig Bluetooth-anslutning. Omedelbart efter deras första anslutning hade vi slumpmässiga signalavbrott. Situationen förbättrades efter en återställning, men det fanns fortfarande frånkopplingar. Gör en återställning om du kopplas bort från det första paret med din källenhet. Det hjälpte oss. Efter urkopplingarna var inte alltför tidigt. Det hände 2-3 gånger per timmes lyssnande.

Hörlurarna slås på när de tas bort från fodralet. De använder den senaste versionen av Bluetooth 5.0, som har en räckvidd på cirka 10 meter. Det slutar fungera efter den andra väggen. Å andra sidan är det ingen signalavbrott när det bara finns en vägg mellan din smartphone och de trådlösa hörlurarna. De flesta Bluetooth-hörlurar upplever en liten fördröjning mellan ljud och bild när man tittar på video. Resultatet är inte annorlunda med Skullcandy Sesh. Det räcker precis att titta på en video på YouTube utan att vara för generad. Seshs stöder bara den grundläggande Bluetooth-codec, SBC. Ingen AAC eller aptX

Skullcandy Sesh Bluetooth-hörlurar håller bara cirka 3 timmar per laddning. Väskan som medföljer dem lägger till 7 timmars användning. Detta är inte en extraordinär prestanda jämfört med vissa True Wireless-hörlurar som säljs i samma priskategori. I vårt test fick vi 2 timmar och 50 minuter per laddning vid måttlig volym. Autonomin blir längre eller kortare beroende på ljudvolymen. Laddningsväskan är ganska robust och har lysdioder som anger hur mycket batterier som finns kvar. Det är alltid bra att veta hur mycket kraft du har kvar. Det finns ingen snabbladdningsfunktion. Det tar cirka 2 timmar att få 100% batteri. Negativ punkt för tillverkaren att välja en mikro-USB-anslutning. Detta gör det möjligt att spara pengar, men det tappar laddningshastigheten. USB-C skulle ha varit ett mycket bättre val.

Prestanda och ljudkvalitet


Skullcandy-Sesh-test

Skullcandy Sesh-hörlurarna är inte helt vattentäta, de har en IP55-certifiering. Detta innebär att de är skyddade mot damm och stänkande vatten. Regnet och din svett kommer inte att skada dem. De är gjorda av en plast som inte är premium, men den blir inte billig heller. I slutändan motsvarar tillverkningskvaliteten hörlurarnas försäljningspriser. De är trevliga att röra vid och för ögat, användarna kommer gärna att använda dem dagligen. Var dock försiktig när du använder dem. Vi måste undvika att utsätta dem för fall, för plasten spottar lätt. Du kan använda dem för att utföra alla sportaktiviteter tack vare IP55-certifieringen. Men du kan inte doppa dem i vatten. Skullcandy ger dig två års garanti om du har några problem med det.

Skullcandy Sesh har de grundläggande funktionerna: inbyggda kontroller, en mikrofon, ett laddningsfodral med batteriindikator, en röstassistent och en automatisk på / av-funktion när den tas ur väskan. Multifunktionsknapparna placerade på baksidan av öronsnäckorna har en gummiaktig yta men kräver hårt tryck. Om det finns något som behöver förbättras är det kontrollerna. Du måste trycka tillräckligt hårt för att använda funktionen, vilket kan vara smärtsamt för dina öron.

Mikrofonen fungerar bra för telefonsamtal. Du kommer inte att få några klagomål från dina samtalare när du befinner dig i en hög miljö (rendering kommer att vara annorlunda på en bullrig plats). Avancerade funktioner som en equalizer eller brusreducering utnyttjas inte med dessa True Wireless-hörlurar. Efter det är det ganska logiskt med tanke på deras försäljningspris. Du måste spendera lite mer pengar för att dra nytta av avancerad funktion.

Om det finns en sak som kännetecknar ljudet av Skullcandys märkesprodukter, så är det basen. Sesh är inget undantag, rendering betonar basen. Ljudet är kraftigt och djupt, men det är ofta lerigt. Det finns mer kraft än detaljer. Vi rekommenderar att du använder en equalizer på din källenhet för att förbättra ljudåtergivningen. I grund och botten är basen stark och intensiv. Så du måste vara mycket försiktig så att du inte spelar musiken för högt för länge. Annars riskerar du att skada din hörsel.

Basen är stark, men diskanten är fortfarande klar. Även om de snedvrids vid högre volymer (inte överraskande på hörlurar som säljs till det här priset). Det här är inte Hi-Fi-hörlurar, utan trådlösa hörlurar tillägnad en publik som gillar att lyssna på musik ibland. Ljudet är tillräckligt bra för att de flesta kommer att uppskatta det, ja särskilt om du gillar musik som betonar den låga änden. Ljudbilden är inte spektakulär, men det finns inget att oroa sig för om du inte är en audiofil. Sammantaget är rendering precis vad Skullcandy vanligtvis erbjuder. Du får mycket bas och volym med tydlighet anständig.

Slutsats


test-Skullcandy-Sesh

Batteriets livslängd är bara 3 timmar vilket kanske inte räcker för många människor. Men eftersom du betalar ett lågt pris kan du inte förvänta dig mycket mer. De är riktiga billiga trådlösa hörlurar som erbjuder bassigt ljud, bra komfort och bra byggkvalitet. Naturligtvis är inte allt perfekt. Man kan klaga på tillförlitligheten hos Bluetooth-anslutningen, de lite irriterande kontrollerna och justeringen. Med tanke på deras pris får du vad du betalar för. Skullcandy Sesh är tillfredsställande om du är villig att göra några uppoffringar.

Skullcandy Sesh hörlurar


köp nu