Skip to content

Skullcandy Method Wireless Headphones Review

Skullcandy är ett amerikanskt företag baserat i Park City, Utah. Företaget marknadsför hörlurar, hörlurar, högtalare etc. Skullcandy grundades av Rick Alden 2003, de har fått mycket erfarenhet av att skapa hörlurar. Och det finns en hel del av deras produkter som är speciellt utformade för idrottare. De Skullcandy Method Wireless Fortsätter denna trend, det är svettbeständiga trådlösa hörlurar som använder en nackbanddesign. Det finns många referenser på marknaden, kan de konkurrera med tävlingen? Upptäck svaret i vår testa.

Bra poäng
– pris
– Det är rätt
– Svettbeständig


Negativa poäng
– Bygg kvalité
– Genomsnittlig autonomi

Skullcandy Method Wireless


skullcandy-method-wireless-review

Designnivå avviker inte Skullcandy Method Wireless från varumärkets rykte. De har ett ungt och sportigt utseende. In-ear-hörlurarna är anslutna med ledningar som själva är anslutna till halsremmen. De finns i svart, vitt, blått och rött. På de svartvita modellerna är silikonspetsarna mångfärgade. På halsbandet kan du se varumärket och det finns också logotypen på insidan av öronsnäckorna. Choker-design har fördelar och nackdelar. Vissa användare gillar inte närvaron av halsremmen, det kan till och med vara irriterande om du bär en krage skjorta eller en huvtröja. En av de positiva fördelarna med denna design är att in-ear hörlurarna är små. Faktum är att elektroniken är integrerad i halsremmen och kontrollerna direkt ovanför den. Detta underlättar användningen av hörlurar skullcandy-metod Bluetooth.

Skullcandy Method Wireless Test


skullcandy-method-wireless-test

Skullcandy-metoden Bluetooth trådlöst har ett klassiskt halsband, förutom spåret som gör att du kan glida in kabeln när du är klar med att använda den. Det här är en mycket bra idé som förhindrar att kablarna blir inblandade i varandra eller fastnar i väskan. Halsremmen är gjord av plast med en touch av gummi. Denna konstruktion i plast / gummi gör att setet förblir väldigt lätt och bekvämt när det bärs. Du kan använda hörlurarna på jobbet eller i gymmet i flera timmar utan obehag. Å andra sidan är problemet med denna design att du tappar hållbarhet, du måste ta hand om dem så att de håller över tiden.

Skullcandy Method trådlösa hörlurar levereras endast med 3 par silikonöratoppar. Men de passar lätt i dina hörselgångar, tipsen finns i tre olika storlekar. Så det borde inte vara något problem för de flesta användare att hitta rätt passform. När in-ear-spetsarna passar bra i dina öron erbjuder de en bra tätning, ljudisoleringen förbättras. Halsen är ganska tät, den fäster väl vid din nacke. Dessutom, tack vare sin låga vikt, studsar de inte mycket när du tränar.

Funktioner och design


opinion-skullcandy-method-wireless

Enligt Skullcandy är de inte rädda för att svettas. Den ljudisolerande svetsade strukturen gör hörlurarna ogenomträngliga för svett. Men de har ingen officiell certifiering av skyddsindex. Skyddsindex är en internationell standard för vattentätning. Detta index klassificerar skyddsnivån som ett material erbjuder mot intrång i fasta och flytande kroppar. Eftersom de inte har denna skyddsfaktor rekommenderar vi att du rengör dem med en fuktig trasa snarare än att skölja dem med vatten.

Kontrollerna är placerade på vänster ände av halsremmen. Det finns tre knappar för att öka / sänka volymen, spela upp / pausa och navigera mellan ljudspår. Om du vill ändra ljudspår måste du hålla ned “+” eller “-” i 3 sekunder. Knapparna är stora och lätta att trycka på, du har inga problem att skilja mellan dem. Du kan ladda Skullcandy Method Bluetooth-hörlurar med mikro-USB-kabeln. Den ansluts till porten som finns i vänster ände av nackremmen. Det bör dock noteras att det finns väldigt få tillbehör som levereras med hörlurarna. Tre par in-ear-silikonspetsar och en mikro-USB-kabel. Det är väldigt lätt, de kunde åtminstone ha tillhandahållit en liten skyddspåse. Efter det får vi inte glömma att de säljs runt 50 € på Internet!

Prestanda och ljudkvalitet


skullcandy-method-bluetooth-wireless

Skullcandy Method Wireless-hörlurar använder en Bluetooth v4.1-anslutning. Det är stabilt och tillfredsställande, du kan röra dig upp till 10 meter från källan. Med din telefon i fickan kommer det inte att finnas några störningar. De har en batteritid på cirka 9 timmar, resultaten varierar beroende på volymnivån. Detta är långt ifrån extraordinärt, men mer än tillräckligt för de flesta användare.

På sund sida lyckas de erbjuda något korrekt. Ljudbilden är tillräckligt bred för hörlurar som säljs till detta pris, det är acceptabelt att separera instrumenten. Basen är närvarande, men det förstör inte ljudåtergivningen. På vissa produkter tenderar Skullcandy att betona låga ljud. Och de andra frekvenserna dämpas plötsligt. Här förblir basen kraftig, men försämrar inte mitten och diskanten för mycket. Medierna förblir begripliga, rösterna är väl transkriberade. Det är bara diskanten som saknar lite gnista. Om du letar efter trådlösa hörlurar som följer med dig till gymmet kommer de att klara sig mycket bra, ljudet är trevligt. Och även om du höjer volymen finns det inga problem med förvrängning.

Slutsats


Skullcandy-Method-In-ear-sports-hörlurar

Om du letar efter ett billigt par trådlösa hörlurar som du kan använda för sport eller allmänt bruk kommer du att bli svårt att hitta bättre än Skullcandy Method Wireless. De är bekväma att bära, praktiska och lätta att använda. De har inte super detaljerad ljudåtergivning, men för det här priset finns det inga stora brister.

Skullcandy Method Bluetooth


köp nu