Skip to content

Sennheiser Momentum in-ear G recension – In-ear hörlurar

Sennheiser är ett tyskt företag som tillverkar mikrofoner, hörlurar och utrustning för proffs. Under årens lopp har Sennheiser etablerat sig inom sitt område genom att tillverka produkter av hög kvalitet, med vårt test av sennheiser fart i örat vi kommer att se om kvaliteten fortfarande finns kvar.

Bra poäng
– Attraktiv design
– Klart och detaljerat ljud
– Passiv isolering


Negativa poäng
– Reproduktion av medier
– Fjärrkontroll

Sennheiser Momentum i örat


opinion-sennheiser-momentum-in-ear

Momentum-serien har ett gott rykte både estetiskt och ljudmässigt och dessa nya hörlurar fortsätter trenden, de närmar sig ett modernt och snyggt utseende. De sennheiser momentum in-ear g är de minsta in-ear-enheterna i hela Momentum-produktlinjen och de mest prisvärda. Du hittar dem för mindre än 100 € på Amazon-webbplatsen.

Design och efterbehandling


hörlurar-sennheiser-momentum-i-örat

In-Ear Moments är snygga, röda och svarta i färg och relativt små. De är 2,55 cm höga, de är intra som förblir diskreta. Hörlurarnas kropp är gjord av plast, det finns en metallplatta på baksidan där du kan se Sennheiser-logotypen. Ta bara bort öronsnäckorna så ser du vad Sennheiser kallar Sound Tunnel för rostfritt stål. Den yttre delen av hörlurarna är av plast, men insidan är av metall. Varumärket har lyckats minska kabelns kontakt på huden när du reser.

Sennheiser momentum in-ear g har en böjd form, så du måste välja lämpliga tips så att den inte faller. Bekvämligheten med silikonspetsarna är bekväm och för att bättre anpassa sig till din hörselgång måste du välja mellan de olika storlekar som erbjuds (XS, S, M, L). Metall- och plaststrukturen håller dem lätta och du kommer inte att känna något obehag så länge du väljer dina tips väl. Kom ihåg att hörlurarnas roll är viktig för passiv isolering och förökning av låga frekvenser till trumhinnan. Om du inte väljer rätt storlek på öronsnäckorna kommer du att uppleva obehag, försämrat ljud och höra allt ljud utanför.

Egenskaper


momentum-In-Ear

Det finns två versioner, Sennheiser Momentum in-ear G för Android-versionen och Sennheiser Momentum in-ear i för Ios-versionen. Fjärrkontrollen har tre knappar på båda versionerna, men eftersom telefonerna svarar på olika signaler är fjärrkontrollens interna design annorlunda.

Funktionsnivå förblir klassisk, du kommer att kunna styra musiken och dina samtal. Å andra sidan rapporterade vissa användare att fjärrkontrollen bara delvis fungerade ibland. Samtalen som tas eller parkeras är slumpmässiga beroende på smarttelefonen, vilket är synd eftersom mikrofonen förblir lämplig. Förutom ett fodral finns det få tillbehör som erbjuds med sennheiser momentum i örat.

Prestanda och ljudkvalitet


sennheiser-momentum-in-ear-opinion

Momentum In-Ear G levererar tydligt ljud, för mindre än $ 100 svårt att hitta en så kraftfull och kraftfull kvalitet. Höj volymen så tar du snabbt full av trumhinnorna! Hörlurarna levererar bas med utmärkt djup i kombination med smickrande höga och låga mellanslag. Vi får ett toniskt spektrum, vilket gör musiken riktigt levande. Trots att basen är kraftfull förblir den kontrollerad. Sennheiser uppnådde detta mål genom att använda en dynamisk drivrutin i varje hörlur.

När bas och diskant läggs fram noterar vi att mellansidan förblir lite blyg, vilket skulle kunna förbättras. Det finns många detaljer i ljudet, sången är väldigt naturlig. Men med infällda medier kommer de inte nödvändigtvis att vara lämpliga för filmer.

Du behöver inte röra källans EQ för att lyssna på dina rock- eller metallspår. För US / RnB Rap måste du skjuta basen lite mer och för sånglåtar kommer det att krävas lite boost på mellansidan.

Slutsats


momentum-in-ear-test

Sammantaget är Sennheiser momentum in-ear g bara ett hår över sina direkta konkurrenter Sony mdr-ex650apt. Dessa är kombinationshörlurar, de fungerar bra i bullriga miljöer, lätta att använda förutom att de är bekväma. Deras tillverkningskvaliteter gör att de kan hålla över tiden. De levererar fantastiskt ljud, även om de avtagande mitten inte ger dig samma ljudkvalitet som avancerade hörlurar.

Sennheiser Momentum in-ear G


köp nu