Skip to content

Sennheiser IE80 hörlurar recension

Sennheiser har designat ljudprodukter för artister, proffs och ljudentusiaster i över 60 år. Deras forskning gör det möjligt för dem att utveckla hörlurar, hörlurar och mikrofoner av utmärkt kvalitet. Den här gången erbjuder den ett par avancerade in-ear-hörlurar: Sennheiser IE80. De är utrustade med dynamiska högtalare och en manuell funktion för justering av frekvensrespons. Du kan justera basen efter dina egna önskemål.

Bra poäng
– Kraftfull bas
– Detaljerat ljud


Negativa poäng
– Design

Sennheiser IE 80


Sennheiser IE-80-recension

Det finns många användare som ännu inte är redo att spendera hundratals dollar på ett par intrar som de kommer att använda dagligen. Vissa människor tycker att det inte är vettigt att spendera mer än $ 30 på hörlurar som du kommer att använda varje dag. Många människor har bara inte budgeten och andra är för rädda för att förstöra dem. Hörlurar IE80 kanske kan ändra dig.

Sennheiser IE80-test


Sennheiser-IE-80-test

Sennheiser IE 80 levereras i en standardkartong. När lådan är öppen hittar du inuti hörlurarna, flera typer av öronsnäckor (i silikon och skum), i olika storlekar (S / M / L) och former (enkla eller dubbla fenor), ett kit för justering och rengöring, en klämma för kabel- och öronringar. Det finns också ett hårt förvaringsfodral för att skydda hörlurarna. Förpackningen är verkligen komplett, vi är verkligen i high end. Satsen säljs för 300 € på Internet!

Funktioner och design


test-Sennheiser-IE-80

När du har dem i handen är hörlurarna inte särskilt attraktiva. Sennheiser använde en metallplatta på baksidan och skalen använde vinklade former. Helheten är inte särskilt vacker. Plastskalen är metallbruna, baksidan av skalen är silver och kabeln är svart. Denna nyanserade effekt är inte den trevligaste, de borde ha använt en annan färg.

Å andra sidan, vad som är bra med Sennheiser IE80-hörlurar är att kabeln är borttagbar. Detta ökar hörlurarnas livslängd, om det finns några problem måste du bara byta ut dem. Det här är en mycket positiv punkt, för det är svårt att se att man kastar hörlurar som har betalat 300 € i papperskorgen, bara på grund av en naken kabel. Kabeln slutar med ett 3,5 mm vinkeluttag, du kan ansluta hörlurarna till vilken kompatibel ljudenhet som helst. Kabeln är täckt med standardhölje, du kan använda klämman för att fästa den i din skjorta / t-shirt när du använder hörlurarna.

Det finns många tips tillgängliga, du har inga problem med att hitta de rätta för dig. Det är viktigt att du använder de tips som bäst anpassar sig till din morfologi, eftersom det förbättrar komforten, men också ljudisolering. Det kommer därför att vara nödvändigt att testa olika storlekar och former av tips. Å andra sidan, om du vill vara mest isolerad från yttre buller, rekommenderar vi att du använder skumspetsarna, de isolerar bättre omgivande ljud. Tipsen liknar de som medföljer hörlurarna i CX-serien, de placeras vid ingången till din hörselgång, de är inte påträngande. Som ett resultat måste du ta dig tid att justera dem ordentligt, du behöver bara placera dem korrekt för att förbättra isoleringen.

Sennheiser IE 80-hörlurar levereras inte med ett standardväska, det är en plastlåda som skyddar hörlurarna. I förpackningen hittar du också ett par öronkrokar av gummi. Tyvärr är deras mönster lika oattraktiva som hörlurarnas skal. De är inte vackra, men hur som helst när du bär hörlurarna stannar de på plats.

Prestanda och ljudkvalitet


hörlurar-Sennheiser-IE-80

Sennheiser IE80 har ett kraftfullt ljudarv. Deras föregångare, IE 8-hörlurarna, var några av de bästa in-ear-hörlurarna vid den tiden, ett riktmärke för basentusiaster. Den här nya modellen har en liten modifiering, ljudet har förbättrats, det finns bättre klarhet, men de behåller fortfarande sin kraftfulla bas. Fördelen med dessa intra är att det finns ett system som låter dig justera basens intensitet. Du minskar eller förstärker basen på baksidan av skalen på varje öronsnäckor, använd bara det lilla plastverktyget som ingår i lådan.

Efter att ha provat flera inställningar rekommenderar vi att du ställer in basen till minimum. När de är helt sänkta är de kraftfulla, djupa och rika, men det dominerar inte helt ljudspektret. Denna typ av ljud är vissa tillverkares specialitet (till exempel Beats). Även om basljud dominerar förblir ljudåtergivningen tydlig och detaljerad. Audiofiler kommer inte att vara nöjda, men om vissa användare tröttnar på för bassiga ljud kommer de att göra det Sennheiser IE80 ge lite mer detaljerat ljud. Förbättringar av hörlurar IE80 ändra inte lyssnarupplevelsen väsentligt när du hade med IE 8.

Slutsats


in-ear-hörlurar-Sennheiser-IE-80

Försäljningspriset för Sennheiser IE80-hörlurar är motiverat, vi hittar kunskapen för det tyska varumärket. Om du letar efter ett avancerat in-ear-hörlurar med kraftfull bas kan de vara rätt för dig. Tack vare dess basjusteringssystem kan du justera basnivån efter din smak eller musikstil. Å andra sidan, om du har IE 8-hörlurar, ändrar inte den här versionen drastiskt situationen.

Sennheiser IE80 hörlurar


köp nu