Skip to content

Sennheiser CX 5,00 Hörlurar Recension

Hörlurar Sennheiser CX 5.00 ersätta CX500 som har funnits i flera år, de två versionerna är ganska distinkta och olika. Visuellt är de bättre gjorda och av bättre kvalitet. Ljudkvaliteten är överlägsen CX 3.00-hörlurar, basen är mindre kraftfull vilket tilltalar krävande användare. Men ljudåtergivningen är fortfarande gjord för att tilltala det största antalet, hörlurarna CX 5.00 har inte ett exakt ljud. Så om du letar efter den här typen av ljud finns det andra referenser tillgängliga på marknaden, men naturligtvis till ett högre pris.

Bra poäng
– Brett och rikt ljud
– Design
– pris


Negativa poäng
– Ej avtagbar kabel
– Ljud som saknar precision

Sennheiser CX 5,00 hörlurar


recension-Sennheiser-CX-5.00

Om du någonsin har ägt ett par Sennheiser-märkta hörlurar har du märkt att designen ofta är rundad. Sennheiser CX 5.00-hörlurarna rör sig bort från denna traditionella design och antar en mer vinklad form med en metallplatta stämplad med Sennheiser-logotypen. De är också lättare att förstå när du tar dem ur öronen.

Sennheiser CX 5.00


cx-5-recension

Bortsett från den yttre delen av hörlurarna är CX 5.00-hörlurarna gjorda av plast, men när gummiproppen har tagits bort kommer du att märka att skelettet är av metall precis som Momentum In-Ear-hörlurarna. Vilket gör dem mer robusta än CX300 OCH CX500, eftersom de hade rykte att falla sönder efter en viss användningstid. Lyckligtvis lägger inte denna metalldel mycket vikt på helheten och de är fortfarande bekväma.

Funktioner och design


cx 5-test

Sennheiser har inkluderat fyra storlekar av adaptrar (XS, S, M, L) i lådan, du måste välja de bästa paren för att få en bra passform. Men framför allt, när du väl är rätt justerad, kommer du att vinna isolerat och blockera buller från utsidan så mycket som möjligt för att inte störas när du lyssnar på din musik. Tja, det är sant att även en gång isoleringen av Sennheiser CX 5.00 är inte extraordinärt, men ändå anständigt för priset. Finns för 69 € på den officiella Sennheiser-webbplatsen, du hittar dem till ett mycket mer intressant pris på Amazon-webbplatsen!

Kabeln kan inte tas bort, så du måste ta hand om den för att undvika skador. Kabeln är fortfarande ganska robust och den slutar i en rätvinklig kontakt. Det finns en tre-knapps fjärrkontroll för att hantera din musik, var försiktig Sennheiser har designat specifika modeller för iOS- och Android-versioner. Var noga med att välja rätt version så att du inte får hörlurar som inte kan användas med din smartphone.

Prestanda och ljudkvalitet


cx-5,00

Sennheiser CX 3.00 hörlurar har mycket djup bas, Sennheiser har löst problemet med CX 5.00. Ljudet verkar inte vara neutralt, basen är mindre uttalad, vi har att göra med ett varmt och brett ljud. De använder samma dynamiska givare som Momentum in-ear-hörlurarna, höjden höjs något och sången förblir väl hörbar.

Sennheiser är professionell inom ljudbalansering på vissa modeller och kan producera mycket exakt ljudkvalitet. För den här modellen bestämde varumärket att anta bredare ljud för att förtjocka ljudet, men det finns ingen känsla av skillnader mellan instrumenten och sången. När det gäller basen kommer det att vara enligt din smak och vanor, vissa föredrar djup bas och andra ett mer naturligt ljud. Vi kommer att säga det Sennheiser CX 5.00 erbjuder robust bas som är mycket närvarande men inte lika generös som den som erbjuds med Momentum i öronmodeller.

Slutsats


sennheiser-cx-5.00-recensioner

Sennheiser CX 5.00s ger användarna ett mycket fullt och rikare ljud jämfört med vissa konkurrenter. Det är mellan hörlurar som är bra hörlurar för din dagliga musiklyssning. De förblir diskreta, bekväma och anpassar sig enkelt till alla kroppstyper. Finns i två modeller: för Android (CX 5.00G) och Ios (CX 5.00i) telefoner. Du kan välja mellan två färger: svart och vitt.

CX 5.00


köp nu