Skip to content

Plantronics BackBeat Fit hörlurar recension

Plantronics är ett amerikanskt företag grundat 1961 av Keith Larkin och Courtney Graham. I början specialiserade sig detta företag på utveckling och tillverkning av specialiserade elektroniska produkter avsedda för flygindustrin. Men idag är varumärket diversifierat och i katalogen hittar vi olika typer av produkter. Vissa är speciellt utformade för företag och andra för allmänheten. Den har allt från headset, hörlurar, bluetooth-headset och mer. Dess katalog är full. I denna testa vi är intresserade av BackBeat Fit som presenterades för första gången på CES 2017. Dessa hörlurar med över-örat-design är avsedda för sportanvändare. Kolla in deras funktioner och prestanda nedan.

Bra poäng
– Kraftfull
– Robust
– Autonomi
– Handsfree
– Låg latens i Bluetooth


Negativa poäng
– Ljudisolering
– Inget NFC-chip
– Ingen ansökan

Plantronics hörsnäcka med passform


öronsnäcka-Plantronics-BackBeat-Fit

Plantronics BackBeat Fit-hörlurar kommer i en kartong med avtagbart lock. På de olika sidorna av lådan kan du se hörlurarna som är avbildade och texter som beskriver några av deras egenskaper. När du har avmarkerat allt får du sporthörlurarna, en USB-kabel för att ladda dem och en liten bärpåse. Hörlurar finns tillgängliga för mindre än 100 euro på internet.

Plantronics BackBeat Fit Test


backbeat-fit-plantronics

BackBeat Fit var speciellt utformad för idrottsanvändare. Den del som går runt dina öron och bakom huvudet av ett flexibelt material. Så vändningarna kommer inte att skada dem. Satsen är robust och motståndskraftig mot svett och fukt. Förutom Plantronics BackBeat Fit har en IP57-certifiering. Detta innebär att de är skyddade mot damm och de är också skyddade mot tillfällig nedsänkning. Du kan använda dem för att lyssna på din musik när du är på gymmet eller ute i regnet.

Hörlurarna finns i svart, blått, grönt, fuchsia och grått. Det finns definitivt en färg som matchar din personliga smak. Hörlurarnas beläggning reflekterar ljus. Som ett resultat kommer du att förbli synlig när du tränar dina sportaktiviteter efter mörkret. Tack vare öronbågsdesignen BackBeat Fit Plantronics stanna på plats. Den första användningen kan vara ganska oroande, men du blir van vid det snabbt. De erbjuder bra stöd och komfort. Du njuter av dina favoritspellistor utan att känna dig generad.

Egenskaper


backbeat fit-of-plantronics

Hörlurarna är ganska bestående när det gäller autonomi. De erbjuder lite mindre än 8 timmars autonomi med volymen mellan 65 och 80%. De klarar sig bättre än många tävlingshörlurar. Plötsligt kommer alla idrottare att vara nöjda. Dessutom finns det ett standby-läge som sparar batteriet i 14 dagar. Den här funktionen är verkligen användbar för de användare som tenderar att glömma att stänga av sina enheter. Du laddar upp dem Plantronics BackBeat Fit genom att ansluta kabeln till mikro-USB-porten. Denna berömda hamn är direkt integrerad i en av de två atria. Du måste bara öppna det lilla klippet för att komma åt det. Kom ihåg att stänga den när du inte längre använder den, den får inte komma i kontakt med vatten.

Det finns ingen kompatibel app för hörlurar. Det är synd, för det är alltid märkbart och användbart att kunna följa statistiken för vår träning. Å andra sidan finns det en mikrofon för att svara på dina samtal i handsfree-kit. När det gäller kontrollknapparna placeras de på varje headset. De erbjuder de vanliga funktionerna: på vänster sida spelar / pausar och på höger sida hanterar du dina telefonsamtal.

Prestanda och ljudkvalitet


Plantronics-BackBeat-Fit-test

Tillverkaren har sett till att Plantronics BackBeat Fit-hörlurar har låg ljudisolering. Detta är främst för användarens säkerhet. Han är fortfarande medveten om den yttre miljön. Det här är en bra idé för personer som tränar utomhus, men det kommer inte användare att träna i gymmet. De kommer att behöva höja volymen för att minska bullret runt dem.

Basljuden är något bakom jämfört med andra frekvenser och de saknar lyhördhet. Detta problem förekommer ofta i hörlurar som erbjuder samma typ av design (öronsnäckor). Den låga ljudisoleringen har en negativ inverkan på basåtergivningen. Rösterna är närvarande och ganska detaljerade. Den goda återutsändningen av vissa instrument är verkligen märkbar. Å andra sidan är diskanten frånvarande för prenumeranter, de är helt maskerade. Så det finns inget väsande problem, men toppen av spektrumet saknar närvaro.

Det är inget fel med nivån på harmonisk distorsion. Den förblir låg även när du höjer volymen. Hörlurarna har också bra stereofonbredd. Trådlös kommunikation är snabb och pålitlig. Och eftersom Bluetooth-latensen inte är hög kan du titta på en film utan att uppleva en fördröjning mellan ljud och bild. Det kommer att glädja användare som gillar att titta på videor under sin sportträning.

Slutsats


test-Plantronics-BackBeat-Fit

Plantronics Backbeat Fit gör sitt jobb perfekt. De är bekväma att bära, stannar på plats under dina sportaktiviteter och ljudet är anständigt. Vi skulle bara ha velat att basen skulle vara mer närvarande.

Backbeat Fit Plantronics


köp nu