Skip to content

Padear Mini X4 recension

Mini X3s hade gått ganska bra jämfört med tävlingen vid den tiden. Idag finns det ännu fler True Wireless-hörlurar på marknaden. Inklusive kopior av AirPods producerade av kinesiska varumärken. Padear Mini X4 tar återigen upp Apple-hörlurarnas design. Tillverkaren hävdar dock att han har förbättrat vissa punkter (särskilt när det gäller ljudåtergivning) och har också lagt till nya funktioner. Låt oss tillsammans ta reda på om Mini X4 kan utmärka sig mot andra 100% trådlösa hörlurar som finns på marknaden.

Bra poäng
– pris
– Design och komfort identisk med AirPods
– Det är rätt


Negativa poäng
– Ingen IPX-certifiering

Padear Mini X4 hörlurar


hörlurar-Padear-Mini-X4

Padear Mini X4 hörlurar finns i en fyrkantig kartong i vit färg. Det finns inget visuellt på klädseln, förutom “Mini X4” som är tryckt på toppen. När lådan är öppen får vi laddnings- / transportboxen, hörlurar för att lyssna på musik, en laddningskabel och en användarhandbok. Innehållet i lådan är standard för True Wireless-hörlurar. Annars finns Mini X4 tillgänglig för cirka trettio euro på internet.

Padear Mini X4-test


Padear-Mini-X4-recension

Det första vi märker om ärendet är att det är identiskt med AirPods. Lägg bara de två rutorna bredvid varandra för att inse deras likhet. Det som skiljer dem ut är den lilla lysdioden på framsidan som indikerar batteriladdning och blixtporten som är lite tunnare på Apple-hörlurar (resten är densamma). Kom ihåg att fodralet används för transport, men också för att ladda öronsnäckorna. Samtidigt hittar vi denna funktion med alla True Wireless-hörlurar. Du behöver inte placera Mini X4 inuti för att ladda (vi kommer tillbaka till autonomi strax efter). När väskan är öppen stöter vi på de två hörlurarna som hålls magnetiskt. På det här sättet är du säker på att du inte tappar dem. Väskans storlek är identisk med AirPods, så Mini X4 kan följa med dig dagligen. Väskan glider lätt i valfri byxficka.

Hörlurarnas design är identisk med Apple-modellerna. Återigen är det mycket svårt att skilja mellan dem när de placeras bredvid varandra. De har samma former och samma proportioner. Vi har också nytta av samma design, med stången som placeras längs kinden när du bär hörlurarna. Människor runt omkring dig kommer inte att kunna berätta om du bär AirPods eller konkurrerande modeller. Som en påminnelse är det ett semi-in-ear-format. Det vill säga öronkåporna placeras vid ingången till din hörselgång när du bär dem. Detta kommer att behaga känsliga människor. Å andra sidan förlorar vi isolerat med detta format. Vad du kan göra är att köpa silikontips på internet för att få bättre ergonomi.

Egenskaper


Padear-Mini-X4-test

Padear Mini X4 använder Bluetooth 5.0-teknik. Den senaste standardversionen förbättrar hastigheten och räckvidden för anslutningen. Ihopparning är väldigt enkelt. Du måste bara öppna ärendet för att starta anslutningen. Gå sedan till Bluetooth-menyn på din smartphone och välj hörlurarna. Det är snabbt och enkelt. Anslutningen förblev alltid stabil under vårt test. Du har en räckvidd på cirka 10 meter. Mini X4 använder Bluetooth-teknik i version 5.0, men de är också bakåtkompatibla med version 4.2 eller 4.1. Naturligtvis kan hörlurarna användas med enheter som kör iOS och Android. Observera också att det är möjligt att endast använda rätt hörsnäcka. Den här funktionen är alltid användbar om du vill vara medveten om din omgivning. Till exempel för att vara säker på att inte missa ett röstmeddelande på en station.

Som vi specificerade ovan använder Mini X4 designen av AirPods. De är därför semi-in-ear hörlurar. Det finns inga utbytbara silikontoppar. Det finns dock silikoner som valfritt säljs på internet. Men hej utan tillbehör håller Mini X4s perfekt på plats. De erbjuder också samma komfort (semi-intra-formatet är positivt för känsliga människor). Du kommer att kunna lyssna på din musik i flera timmar i taget utan att känna det minsta obehaget. Det som är synd är att de inte har IPX-certifiering (motståndskraft mot fasta och flytande kroppar). Så det rekommenderas inte att använda dem när det regnar eller för sport.

Hörlurarna har taktila ytor. Du behöver därför inte trycka på för att interagera. Funktionsnivå vi har spela / pausa på båda hörlurarna, gå till nästa spår, svara / lägga på dina telefonsamtal och ringa den virtuella assistenten på din smartphone (Google Assitant på Android och Siri på Ios). Det finns ingen möjlighet att ändra ljudvolymen via beröringsytorna. Plötsligt måste du ta din smartphone ur fickan.

Prestanda och ljudkvalitet


test-Padear-Mini-X4

När vi lyssnade hörde vi ingen distorsion. Ljudet förblir korrekt och vi utnyttjar en bra ljudkraft. Vi behövde inte driva ljudet maximalt med vår Realme X2 Pro. Efter att strömmen varierar beroende på din smartphone. När det gäller rendering utnyttjar vi en bra bas. De är mer omfattande än på konkurrerande Ix TWS-modeller. Vi utnyttjar också tillräcklig tydlighet för att skilja mellan de olika rösterna. I slutändan har ljudet verkligen förbättrats jämfört med Mini X3. Nåväl, förvänta dig inte ett chockerande resultat. Padear Mini X4s är fortfarande äkta trådlösa hörlurar. Ljudåtergivningen kommer att tilltala de flesta, men ljudfiler kan gå sin egen väg. Vilket är vettigt med tanke på deras försäljningspriser.

Mikrofonen för handsfree-satsen är inte exceptionell (som ofta är fallet med True Wireless-hörlurar). Framför allt måste du placeras i en lugn miljö så att dina samtalare förstår dig. Så i de flesta fall är det att föredra att svara direkt med din smartphone.

Lådans batteri kan laddas via blixtporten (kabeln levereras i lådan) eller trådlöst. Placera bara lådan på en trådlös laddare så ser du den lilla lysdioden på framsidan av lådan tändas. Vi har inte exakt bestämt laddningstiden, men totalt sett får vi full laddning av hörlurarna på en timme. Autonominivå vi njuter av 3 timmars lyssnande med en volym på 70%. De är inte de mest uthålliga, men denna prestation är helt korrekt. Du behöver bara sätta tillbaka dem i fallet när batteriet är urladdat.

Slutsats


recension-Padear-Mini-X4

Padear Mini X4 är övertygande kopior av AirPods. De utnyttjar inte alla funktioner från Apple-modeller, men det hela är tillfredsställande för detta försäljningspris. Vi utnyttjar samma design för fodralet och hörlurarna. Ljudet är korrekt och lyssningsnivån har förbättrats jämfört med tidigare generationer. Mini X4s kan absolut inte konkurrera med Apple AirPods, men människor med en budget kan vara nöjda.

True Wireless Earphones Padear Mini X4


hörlurar-Padear-Mini-X4

köp nu