Skip to content

Original Xiaomi mi iv hybrid hörlurstest

Det kinesiska varumärket Xiaomi (smeknamnet kinesiska Apple) fortsätter att imponera på kvaliteten på sina produkter, de kan designa bra valuta för pengarna på smartphones, TV-apparater, actioncams, bärbara datorer … De tillverkar också hörlurar. Och hörlurar testade vi Xiaomi Kolv 4, låt oss ta reda på om tillverkaren lever upp till sitt rykte med denna nya in-ear-modell.

Bra poäng
– Lätt och bekväm
– Robust design
– Kraftfullt ljud


Negativa poäng
– Inget skydd
– Rak kontakt
– Kompatibilitet med fjärrkontroll

Xiaomi Mi iv Hybrid


original-xiaomi-mi-iv

När det gäller design, xiaomi mi iv hybrid liknar Piston 3, har de fortfarande den här speciella formen som är både stark och lätt (14g). Varje hörsnäcka är täckt med ett metallskal mycket mer robust än plasten som används i tävlingen. Den övre delen av kabeln är gummi (anti-trassel) upp till “Y” -anslutningen och den nedre delen är flätad nylon. Kabeln slutar med en rak 3,5 mm jackkontakt, det hade varit bättre att integrera en vinklad kontakt. Helheten är riktigt motståndskraftig och robust, positiv punkt, de är inte alltför känsliga för kontakt och friktion.

Xiaomi Piston 4 Test


xiaomi-mi-iv-hybrid

De xiaomi mi iv hybrid levereras i en mycket liten kartong, framsidan av lådan är genomskinlig. I lådan hittar du hörlurarna, fyra par silikonöratoppar i olika storlekar (SX, S, M, L) och en användarmanual. Det finns inget bärande / skyddande skydd. Du hittar dem för cirka tjugo euro på internet!

Egenskaper


original-xiaomi-mi-iv-hybrid

Komfort är på mötet, xiaomi mi iv hybrid dubbla drivrutiner är lätt placerade i dina hörselgångar. För att förbättra passformen och komforten, tveka inte att testa de olika silikonspetsarna, du måste hitta den storlek som passar bäst för att få bästa möjliga komfort. Inte de bästa in-ear-hörlurarna när det gäller komfort, men du kan använda dem dagligen när du är på språng utan problem. Å andra sidan är de inte gjorda för dina sportutflykter, du måste leta efter en mer lämplig referens.

Fjärrkontrollen är utrustad med tre knappar, en multifunktionsknapp som gör att du kan spela / pausa din musik, hantera dina telefonsamtal och navigera mellan spår. Vi testade hörlurarna på IOS och Android, på Android inga problem med funktionalitet, men å andra sidan på IOS fungerar bara den centrala knappen. Vi tycker att det är som med Piston 3, fjärrkontrollen fungerar bara 100% på Xiaomi-smartphones.

Prestanda och ljudkvalitet


xiaomi-kolv-4-test

De använder ett dubbelt drivsystem, en dynamisk drivare för basen och en annan för att balansera mellan- och diskanten. Detta är vad som anges på papperet, det garanterar inte prestandanivån, det är framför allt nödvändigt att testa att veta vad ljudåtergivningen erbjuder.

De xiaomi kolv 4 erbjuder ett signatur “V” -ljud, basen är djup, men vissa kan tycka att den är överdriven. De täcker inte hela ljudspektrumet, men kan definieras bättre. Kolv 4 betonar också mids, vilket förstärker gitarrernas och sångens tydlighet. Stereofonin är tillräckligt bred, inget problem för att identifiera de olika elementen i ljudbilden. Isoleringen på dessa in-ear-hörlurar är ganska anständig, förutom när du är på riktigt bullriga platser. Försök att inte kompensera för isoleringsproblemet genom att öka volymen, eftersom ljudåtergivningen kommer att vara av lägre kvalitet och framför allt kommer du att skada din hörsel.

Slutsats


xiaomi-mi-iv-hybrid-dubbla drivrutiner

“V” ljudsignaturen kommer inte nödvändigtvis att tilltala alla, men Xiaomi Kolv 4 är fortfarande mycket bra hörlurar för daglig användning. Du får bra kraft för det här priset.

Xiaomi Kolv 4


hörlurar-Xiaomi-Mi-IV-Hybrid

köp nu